IRC-Galleria

hankalaaaKeskiviikko 28.07.2010 01:13

hmmm joooo ku mitähä sitä ostas noilla rahoilla.. kannattas johonki järkeväään kuitenki kuluttaa ku muuten menis puolet varmaan mäkkiin jneeeee..
toisaalta uus puhelin ois jees mutta mulla on ihan toimiva puhelin ja silleeen ja toisaalta tarviisin ehkä uuen kameran ja jos ostasin digikameran ni sitte se ei ois niin kiva mutta jäis rahaa kuitenki käytettäväks mutta sitte järkkäri olis tosi kiva mutta siihe menis sitte kaikki rahat..

ja ps. pidetttäskö galleria ja pärstäkirja erilläään?

[Ei aihetta]Tiistai 27.07.2010 03:14

JOS LUIT TÄMÄN, SINUN TÄYTYY TEHDÄ TÄMÄ, MUUTEN ENSIMMÄISENÄ
KOULUPÄIVÄNÄ VAGINASI VINKSAHTAA PAIKALTAAN
.
Miltä tuntuu palata kouluun? - lähinnnä vituttaa jooo ku kuitenki tulee joku paska luokanvalvoja ja sitte nää uuet seiskatt eiiiiiiiiiiiiiih
Mikä oli kesälomasi kohokohta? - eeempäs oikeestaan tiiä.. oliha toi ripari nyt silleen kai ehkä
Kenet opettajan, odotat kauhulla näkeväsi? - liiian paljon niitäki lueteltavaksii:D
Mitä tapahtumia odotat, ennenkun vuosivaihtuu? - tapahtumiaa? nohh nyt tossa parin päivän päästä espooseen:) ja sitärataaa
Kenen kanssa vietit lomasi, kenen kanssa olisit halunnut viettää enemmän? - tiian kanssa aika paljon(: oisin halunnnu nähä aika moniaki ihmisiä enemmän(:
Yksi positiivinen asia koulussa? - kaverit
Käykö parasystäväsi samaa koulua kanssasi? - kyllä
Mitä aiot tehdä vielä, kun lomaa on enää pari viikkoa? - espooo + kaveriiit

jju moMaanantai 19.07.2010 02:58

riparille huomenna ni kommmenttia suuaaap laittaaaD: viestiäkin kyllä joooo heippa

okeiSunnuntai 18.07.2010 01:51

hei kohta melkee paniiiikki ku huomenna pitäs herätä kaheksan aikaan että kymmeneks ehtii kirkkoon ja siitä sitte lauran juhliiin ja sitte siinä muutama tunti ja sitte kottiin että ehtii ennen kauppojen sulkeutumista käymäään sielä kaupassa ja sitt pitää pakata ja siivoja ja musta tuntuu että laukkuuun ei oikee mahu kaikki mitä tarviin..
toisaalta tässä kohtaki vois vähä siivota mutta sitte en jaksa herätä 8 :o

näin!Lauantai 17.07.2010 02:59

tultiiimpas tuossa siihe tulokseen että ollaan tiian kanssa siskoksia vinkuintiasta ;ooo molemmat vaan sattumoisin adoptoitu sitte varkauteen kaura-ahoon


mutta joooo jos ny nukkuu ku huomen kampaajalle 11(:

heihei lopuille siskoille ja veljille sinne intiaan!

hupsiiiMaanantai 12.07.2010 01:23

huomenna enne seittemää nokkka kohti tamperetta..
matkalla vissii pysähytään uimaan jossaki ku kaisa haluaaaD: nohh mikäs siinä kyllähä se vähä helpottaa siinä 32 asteen lämpötilassa (:
ja sitte semone juttu että en oo pakannu vielä (== ja peliki loppuu vasta puolen yön aikaann tietty riippuen tuleeko lisäajat tai jottaai ni sitte saan nukkua jonku 5 tuntia jos sitten vielä pakkaan :)

sitte tiistaina ideaparkkiiin ja keskiviikkona kottii(:

öömm joo?Sunnuntai 11.07.2010 03:51

eii mitään tietoo mitä laittas sitte maanantaina päälle särkänniemeen ku on luvattu 32 lämmintä ja en haluais ainakaan mitään hirveitä rajoja enäää yläselkään kautta rintakehäään tai toho ylös ku sitte näyttää tyhmältä rippimekon kanssa..

enkä kyllä tiiä että mitä laitan huomennakaaaan hensun juhliiin ;o

;ooLauantai 10.07.2010 02:27

missä on kaikki ihmiset!!? ketään ei koneella ja se on aika maailman ihme..

ja ihan näin btw pitää huomenna herätä kymmeneltä huoooh no sitte käyä suihkussa ja päättää mitä laitan pääälle ja sitte big cityyyn kangasniemelle.. sielläpä sitte serkun (9 tai 10v. enttt) kanssa uimaannn(=DDDDDDDDd) heh lol mut jooo pakko vissiiin..
ja site huippupippalotD:: ja yöllä kottiiin joskus ehkä ja sunnuntaina hensun rippijuhlat (:

:D:D:D.d:.D:dD:D:Torstai 08.07.2010 20:19

ei huhhuuhhhh meinaa vähän naurattaa yksii juttuu mutta en siitä siten laitakkaan tähän enempää ku niii jos joku on sen tietyn henkilön kaveri ni voipi suuttua tai jotainD:DDDDDDD

ehotuksiaTorstai 08.07.2010 03:22

pitäs mummolle ja papalle sannoo jottai mitä ne ostas mulle rippilahjaks.. ku ne ei halua rahaa antaa.. eiipä oo mittään astiastoja mitä keräisin ja koruja en pidä hirveemmin