IRC-Galleria

hemorrojder

hemorrojder

EI KIINOSTA MUIDET MUILLA OMAT ON

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2008 23:53

normipäivä. leiriltä. :D

Hjelmi sanoo:
käy kattoo mun päiväkirja
Miguel sanoo:
linkkaa
Hjelmi sanoo:
hemorrojder
Hjelmi sanoo:
oon hottis
Miguel sanoo:
vitun paska :D
Miguel sanoo:
repesi
Miguel sanoo:
siiin

Miguel sanoo:
kortonki mato juu :D

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 19:36

äiti pyys mua taas metsään. mut en menny. miksi en? oon outo. metsissä on jotain himottavaa, mmh.. miksköhä äite muute käy siel nii usein :O

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.09.2008 19:54

21.09.2008 16:42 <-gaylord-> sä oot aika sexy

ei hemmetti huomaa kyl et oon koko päivän kotona ku kirjottelen tänne koko aja :D mmulla on elämä! hahaha. vähä tekis mieli tupakkaa, haistakaa ny helvetti. ei vaa, kyl mä pärjään <3 oon siivonnu hei huoneen lattialta vaatteet pois tänää, vähä oon paras :) ja juonu vaa yhe kupin kahvia! huomen maanantai. hmmh.

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.09.2008 15:24

21.09.2008 12:12 <hemorrojder> saanx mä sun numeron ? ;) rakkaus ei katso ikää meistä voi silti tulla jotain suurta <3

tää on osoitettu myös kaikille muille 9v pikkufruideille, winkwink ;) HUOM! 9 on yläikäraja! turha ees yrittää piilottaa ikäänne tms! mulle ei kukaa jää kii, mua ei kukaa pysty kusettaan jäämättä siitä kii! muistakaa se.

[Ei aihetta]Lauantai 20.09.2008 16:19

ismaail sanoo:
alatsä munkaa?
Hjelmi sanoo:
e
ismaail sanoo:
miks
Hjelmi sanoo:
emmä
ismaail sanoo:
ok huora huora huora
ismaail sanoo:
nusii isääs

[Ei aihetta]Torstai 18.09.2008 19:52

Chartam sanoo:
nyt mullekki tuli pääkipeeks
Chartam sanoo:
voi helvetti
Chartam sanoo:
tai semmone
Chartam sanoo:
pikkune kipu kävi
Chartam sanoo:
meni kyl pois
Chartam sanoo:
tidii
Chartam sanoo:
vissii johtuku näki ton sun kuvas


ismaail sanoo:
MÄ KYSYIN YKSI JUTU ÄLÄ SUUTU
ismaail sanoo:
TYKÄÄTKÖ SEKSII
Hjelmi sanoo:
ok
ismaail sanoo:
VASTA
Hjelmi sanoo:
joo
ismaail sanoo:
MÄ KYSYIN TYKÄÄTKÖ PORNO
Hjelmi sanoo:
:D
ismaail sanoo:
OK

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.09.2008 21:14

Threatened sanoo:
any one will be super great when talking with a sweet angel like you

hahah :D "VITTU SAATANA HAISTA NY VITTU PERKELE VIHAAN SUA!!!!!"
tottakai oon söpö pikku enkeli! aina!

jerinalta vähä lainasin ^^Tiistai 16.09.2008 20:01

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.


1. oot satuttanu mua ihan älyttömästi. et ehkä ite muista kaikkea mitä oot sanonu/tehny, mut voi kuule mä muistan. voisit alkaa pikkuhiljaa miettiä muitaki. joudun liian usein miettimään kahteen kertaan mitä sanon sun seurassa.

2. mä oon ihan oikeesti huolissani susta. en oo sitä koskaan sulle päin naamaa sanonu mut mä ihan oikeesti välitän susta. oot mulle älyttömän tärkee. tiiän mulla ei oo pokkaa sanoo sitä päin naamaa mutta kyllä sä sen tiedät. et tiäkkää kui paljon oon sun juttuja miettiny ja kui ne on muhun vaikuttanu. koita pärjätä. oon susta kiitollinen. en halua menettää sua!! <3 susta välitetään. muista se. sulla on ihania ystäviä. pidä niistä kiinni, mutta pidä puoles aina ku tarvii.

3. saatanan kusipää. mua ei kiinnosta nähdä sun naamaa tippaakaan! toivon toisaalta että et ois tullu takas mun elämää ollenkaa! ja lopeta noi vitun typerät ja perättömät puheet, enköhä mä ihan itse tiedä mitä mä haluan ja mitä teen! kaikki ei aina mee niinku sä haluat ja syytät siitä muita. haista oikeesti vittu.

4. oot mulle ihan mielettömän tärkeä. oot aina pysyny mun rinnalla. oon oikeesti pahoillani et oon joskus ollu sulle nii hemmetin ilkee ja kusipäinen. mut kyl sä mut tunnet. ilman sua mä en ois tässä. oot rakas.

5. mä en pysty luottaa suhun. mulla on tosi ristiriitasia tunteita sua kohtaan. rakastan sua mut samalla vihaan sua. haluun sut vittuun mun elämästä, mut haluun myös et asiat ois niiku ennen. miten mä osasin olla nii tyhmä.. luulin et oot muuttunu. huoh.

6. sä et tiedä kuinka paljon oon itkeny sun takia. mä en sullekkaan sitä pysty päin naamaa mutta rakastan sua ja haluaisin et sulla ois kaikki hyvin. myös eräs toinen henkilö on susta huolissaan vaikket uskoiskaan ja monet muutkin. oot tärkeä, mulla on ikävä sua.

7. oot tosi kaunis. muutenki oot varmasti ihana ihminen vaikken sua oikee kunnolla tunnekkaan. toivon että alat pian ymmärtämään asioita paremmin. tiedän kokemuksesta että se on vaikeaa. mut haluaisin että olisit terve. muhun oikeesti sattuu ku kuulen/näen ajatuksias. nauti elämästä! me eletään vain kerran, älä lyhennä sitä yhtään enempää mitä olisi mahdollisuus saada. oon itkeny muutaman kerran ku oon kattonu kuvias, ne saa aikaan niin paljon ajatuksia.

8. sä tiedät että vihaan sua. oon aina vihannu ja tuun aina vihaamaan. oot niin pinnallinen, sulla ei oo mielipiteitä, ja vittu kaikki! sun pelkkä näkeminen vilaukselta saa mut vittuuntumaan erittäin pahasti. arghhh. oot ihq, lol.

9. haluaisin tutustua suhun paremmin! toivottavasti myös sä muhun. anteeks et oon välillä vähän ujo.

10. oon kokenu sun kans paljon kaikkea. mulla on toisinaan ikävä niitä aikoja. osaat sanoo asioita suoraan. mahtia. :) oot rohkea. arvostan sitä. toivoisin että välillä voisit mullekin puhua jos sulla on murheita. haluaisin ymmärtää sua paremmin. toisaalta haluaisin itekki vähä kertoo sulle asioita mitä on tapahtunu ja tunteita. toisaalta me ollaan läheisiä mut toisaalta kaukaisia. ehkä sun kanssa on vaan vaikea olla ystävä.

11. sun kanssa on kiva puhua. ollaan joskus oltu aika läheisiä, nyt ei enää niin. usein mä salaa haluaisin olla sun kans taas läheisissä väleissä. oot huolehtiva ja kiva poika. sua on kiva nähdä.

12. todistauduit ihan erilaiseks ku mä sut olin juttujen perusteella kuvitellu. harmi ettei paria kertaa enempää olla puhuttu. en tiä elämäntilannettas, mut älä kuluta itteäs loppuun.

13. on kivaa et oon päässy tutustuu suhun paremmi. oot kiva tytsy. sori ku oon nii usein väsyny ja hiljane sun seurassa.

14. oot ihanan sekanen. sun kanssa oon kokenu tosi paljon kaikkea. oot antanu mulle ikuiset ja hyvät muistot. oot ihana ihminen! oon kateellinen ku tuut nii hyvin juttuun ihmisten kanssa. haluaisin itekki olla noin sosiaalinen ja itsevarma :)

15. kyllä mä sun seurassa tykkään olla. oot niin rohkea ja itsevarma. mutta välillä voi miettiä mitä suustaan päästää ulos. ilkeäkin osaat olla tarvittaessa. puolustat kavereita. oot kiva.

16. luulet olevas tosi suosittu ja et kaikki haluais sua. et tiäkkää kui susta puhutaan paskaa. ei millään pahalla. henk. koht. syistä en voinu joskus sietää sua.

17. oon pahoillani et oon ollu sulle ilkee viime aikoina. toisaalta ehkä oot ansainnukki sen. tai en tiä. tiiät musta kaiken ja tunnet mut hyvin ku täs muutama vuos ollaa puheltu. ihmettelen kui sä jaksat.. :o taidat olla tosissas. oon pahoillani, mut mä en ole. :/

18. oot vahva. miten sä kestätki tän kaiken. arvostan sua ku osoitat et sä pärjäät. uskalla myös myöntää jos sä oikeesti haluat juttukaverin tms. älä vähättele itteäs vaikka se yks mulkku sitä tekeeki. mikään ei oo sun vikas, muista se! rakastan sua.

19. haluaisin puhua sulle mut en oo saanu aikaseks / uskaltanu. en muista koska viimeks oltais kyselty kuulumisia. muistelen meidän moporeissua hymysuin vaikkei se silloin niin kivaa ollutkaan. :)

20. anteeks et oon sulleki ilkeä välillä. oot oikeesti tärkeä ihminen mun elämässä. pidit mut oikealla tiellä niin kauan kunnes mä muutuin taas tyhmäks. anteeks mun valinta. vaikka omahan se on. kiitos yhteisistä jutuista ja kaikesta mitä oot tehny, oon pystyny puhuu sun kans melkein kaikesta. oot mahtava.. kiitos kun sua kiinnostaa munki asiat. on kiva kun soitat ja kysyt kuulumisia välillä. ja anteeks et oon tämmöne pikkumyy-äijä :)

^^Sunnuntai 14.09.2008 16:56

KAVERIT: Eivät koskaan pyydä ruokaa.
TOSIYSTÄVÄT: Ovat syy siihen ettei sinulla ole ruokaa.

KAVERIT: Eivät kutsu vanhempiasi nimellä tai muutenkaan puhu heille
TOSIYSTÄVÄT: Kutsuvat vanhempiasi etunimillä

KAVERIT: Auttavat sinut ulos vankilasta ja kertovat että mitä teit oli väärin
TOSIYSTÄVÄT: Istuvat vieressäsi ja sanovat "Vittu...Homma kusi...Mut hitto se oli hauskaa!"

KAVERIT: Eivät ole koskaan nähneet sinun itkevän
TOSIYSTÄVÄT: Itkevät kanssasi

KAVERIT: Lainaavat tavaroitasi pariksi päiväksi ja palauttavat sitten.
TOSIYSTÄVÄT: Pitävät tavaroitasi niin kauan että unohtavat niiden olevan sinun.

KAVERIT: Tietävät muutamia asioita sinusta
TOSIYSTÄVÄT: Voisivat kirjoittaa kirjan sinun elämäsi yksityiskohdista

KAVERIT: Jättävät sinut yksin jos muutkin tekevät niin
TOSIYSTÄVÄT: Haistattavat paskat muille eivätkä koskaan jätä sinua

KAVERIT: Koputtavat oveesi
TOSIYSTÄVÄT: Kävelevät suoraan sisään ja lösähtävät sohvalle

KAVERIT: Ovat hetkellisiä
TOSIYSTÄVÄT: Kestävät läpi koko elämän

KAVERIT: Vievät drinkkisi pois kun luulevat sinun ottaneen tarpeeksi
TOSIYSTÄVÄT: Katsovat sinun vaappuvan puolelta toiselle ja sanovat "Beibi juo loputkin siitä ei
heitetä mitään hukkaan"

KAVERIT: Puhuvat pahaa ihmisestä joka puhuu pahaa sinusta
TOSIYSTÄVÄT: Laittavat pahanpuhujille jauhot suuhun

KAVERIT: Kertovat vaatteiden sopivan sinulle
TOSIYSTÄVÄT: Kertovat, että näytät norsulta, joka on kääriytynyt makkarankuoreen

[Ei aihetta]Tiistai 02.09.2008 19:36

vittu mua hajottaa :'D

säälittävyys on vaarallista muistakaa se. siihen voi kuolla.. :o