IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Mashup olisi kiva osata vetää :D




Jännä, että ihmiset vielä kuvaavat minnuu positiiviseksi - luulin muuttuneeni jo sen verran että positiivisuuslamppu olisi himmennyt muiden näkymättömiin .____.

Eli eilen stand up-esityksen jälkeen Murussa tuntematon arvailee Ellan ja miun ammatteja. Dj/karaoke-vastaus löytyy Ellalle, mutta:

Tuntematon: "Sie ootkin vaikeampi tapaus. Oot jollain kaupan alalla? Tai ei, ei, oot liian positiivisen oloinen siihen! Siusta siis huokuu liikaa tuollaista positiivisuutta. Ai oot ammattikorkeassa? Opiskelet jotain sosiaalista työtä. Ei hoitoalaa kuitenkaan."

Arvailua kesti yli vartin, ehkä jopa puoli tuntia. Voitin kuitenkin, koska tuntemattomuus ei arvannut miun superiutta nuorisotyön parissa. "No huhhuh, oot sitten varmaan ihan oikealla alalla: tuossa kaivataan positiivisuutta."

Ella laittoi eilen miun hiukset. Eloveenatukka. Aluksi en tykännyt, mutta nyt en haluaisi luopua näistä päänsivukiharoista :C

Miusta on muuten tullut aika pahis. Keskiviikkona oli FAMKY ja siellä nappasin yhden siiderin. Eilen oli stand up-esitys ja siellä otin jälleen siiderin. Tänään on vaikka mitä menoa ja meininkiä, muun muassa Pekulin ja Oltsin tuparit sekä ensimmäisen vuoden humak-opiskelijoiden kastajaiset, joten voihan elämä.

Niin ja huomenna Kiteen Karhuun koska se on Petriiiiiii. Eli menen selväpäistelemään sinne toisen selväpäisen seuraksi, koska aina humalaisia ei kestä yksin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.