IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

SprölölööTiistai 03.03.2015 17:55

Tämä päivä oli kiva päivä. Aamulla seilasin töihin viideksi ja osasin kuin osasinkin käyttää siivouskonetta ihan nätisti ajamatta ketään päin ja törmäämättä mihinkään. Tosin ylihuomenna voisin muistaa lisätä pesuaineen siihen veden sekaan, vaikka hyvin tuo pelkkä vesikin puhdisti tänään... : D Kasin jälkeen kipsuttelin kivasti kaupungilla etsien paikkaa, joka tarjoaisi aamukaakaota. Kohtalon saattelemana vilkaisin ruMun ikkunoista sisään ja kohtasin EliasX:n katseen. Meninpä siis hänen tykö ja sain itselleni mahtavata kaakaota ja "pasta-eijaa" (lainatakseni Tonia) Kassakone-ei-toimi-ilmaiseksi. Kivasti vaihdeltiin kuulumisia siinä ja yllättäin Aaronin ja Tonin kanssa tuli spämmäiltyä ja juteltua Facebookin kautta (koko aamupäivä köhköh).

Kiertelin ostoskeskuksessa ja löysin kahdet farkut 30 eurolla! Ihan hyvä löytö. Harmittaa vain pikkuisen, koska käydessäni viimeisessä liikkeessä sieltä löytyi juuri sellaiset mitä olin etsinytkin, mutta enää ei lompakko antanut periksi (maksovat 39,90e, oho). Ehkä joku toinen kerta ja hei, miullahan on nyt kahdet uudet, EHJÄT farkut. Tähänastiset farkut ovat jälleen haaroista kuluneet reikäisiksi. Kehtaapahan nyt juhlissakin kulkea vähän rohkeammin.

Miehekekin soitti: "Onneksi olkoon. Jatkamme koeaikaasi vuodella". Juu, en suostunut :D Torstaina mennään katsomaan Luokkakokous UUUUU.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.