IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

henna79

henna79

on hevi-primpressan hevi-äiree =)

jotenkin näin se meni....Perjantai 14.12.2007 15:38

Toukokuu..
olikohan viidestoista päivä..olimme kotona ja kummipoikani äiti oli kylässä.Olimme mieheni kanssa puhuneet että pitäisiköhän tehdä testi kun olin myöhässä..Aamupäivällä olimme ostaneet testin ja en kestänyt enää odottaa mikä on tulos joten tein testin..
minuutit olivat pitkiä..Se oli positiivinen kyyneleet alkoivat valua silmäkulmasta..me saamme vauvan,meistä tulee perhe..

Kummipoikani äiti tuli vastaan kun tulin vessasta.näytin testiä ja itkimme kumpikin ja halasimme toisiamme..Olimme onnellisia..

Menin keittiöön jossa mieheni teki ruokaa..sanoin meille tulee vauva johon hän tyynen rauhallisesti vasatasi sun tupakan poltto loppuu nyt..ja niinhän se loppui.
Laskeskelimme kaverini kanssa että koska mahdollisesti olisi laskettuaika ja se osui tammikuulle jolloin on omet synttärini..

Ensimmäinen neuvolakäynti pelotti..informaatiota tuli niin paljon...olin onnellinen..meistä tulee isä ja äiti..ultra siellä se oli turvassa sydämeni alla..niin pieni mutta jo niin rakas..

Odotus meni kuin siivillä ilman mitään ongelmia..Kohta huomasin että oli jo melkein se aika kun jään äitiyslomalle.

Maanataina oli neuvola käynti..Verenpaine hieman kohollaan..sovittiin uusi käynti torstaille..Ultrassa näkyi eläväinen ihana rakkaamme.. Keskiviikkona hän potki niin lujaa että tuntui kuin olisi tullut vatsanahkasta läpi.. Olin onnellinen..

Tuli torstai aamu ja lähdimme neuvolaan..Verenpaine oli laskenut jo hieman..Aloimme kuuntelemaan sydänääniä..niitä ei löytynyt..etsittiin etsittii ei mitään..
Hoitaja teki lähetteen tayssin äitipolille..lähdimme sinne..

Lääkäri katseli ultrasta mitä näkyy...
Totuus oli julma ilkeä ja surullinen..Pienokaisemme oli kuollut..

Poikamme syntyi perjantai iltana.. Hän oli ihana suloinen ja rakastettu.. Sain hänet rinnalleni..silitin häntä ja juttelin kuinka rakastamme häntä kuinka iso ikävä meillä on jo..Olit meidän näköisemme..sinulla oli isäsi silmät ja nenä ja äitisi huulet.Olit maailman suloisin poika..
Sinä synnyit enkeliksi suojelemaan toista lasta..synnyit suloiseksi enkeliksi.
Äiti ja isä rakastaa ja ikävöi sinua..Olet meidän rakas Viljami..

olet aina muistoissamme sinä ihana enkeli..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.