IRC-Galleria

henna79

henna79

on hevi-primpressan hevi-äiree =)

oli ihan pakko nöösiä Torstai 27.09.2007 15:08

Mainio :D

mies oli tulossa töistä Lamborghinillaan, kun hän huomasi tien pientareella Ladan .Ystävällinen kun oli, hän pysäköi tien pientareelle Ladan perään ja meni Ladan kuljettajan luokse. "Taidat tarvita apua?"

Juu, hinausapu olisi hieno homma", vastasi Ladakuski. Tuumasta toimeen, ja kohta Lada oli köytetty Lambon perään."Jos tulee ongelmia matkan aikana niin paina äänimerkkiä" sanoi Lambokuski ."ei toimi äänimerkki", vastasi Ladamies."no näytäppä sitten vaikka vilkkua", kuittasi Lambokuski. Ja ei muuta kuin tien päälle. Hetken aikaa Ladaa perässään hinattuaan Lambon rinnalle kaasutteli leikkimään punainen Bemari.

Hetken aikaa leikiteltyään Bemari kaasutti näyttävästi karkuun."Ei helvetti" ajatteli Lambon kuski. "kyllä mä nyt tollaselle Bemarille pärjään! Kyllä se Lada pysyy siellä perässä!" Ja näin alkoi takaa-ajo. Vähän matkan päässä oli pitkä silta jonka etupäässä olivat poliisit tutkineen passissa, ja loppupäässä olivat luonnollisesti pysäyttäjät.Kun kisailevat autot saavuttivat sillan, kuului pysäyttäjien radiosta:

"ette jätkät muuten ikinä usko! Täältä tulee punainen BMW 200 km/h ja sen perässä tulee Lamborghini 250km/hja sen perässä tulee punainen Lada, joka näyttää vilkkua! SE MEINAA LÄHTEÄ OHI !!!!! "

Kiitsa neeti=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.