IRC-Galleria

henna79

henna79

on hevi-primpressan hevi-äiree =)

ohhohLauantai 15.12.2007 07:46

Heh kävin kuokkimassa teatterin romeo ja julia näytelmän "hautajaisissa"...ystäväni joka näytteli siinä pyysi sinne käymään..

Saunoimme ja joimme...

Nollaus känni.. =) mutta vaikka sitä viinaa joi ja vielä ihan reilusti ei se noussut päähä !!!!!!! xD
tämä oli jo toinen kerta kun näin kävi.. missä vika =)

Hauskaa oli hetken oli hyvä olo kun sai nauraa ja laulaa..unohtui suru

Kiitos teille =)

Olette ihania =)

jotenkin näin se meni....Perjantai 14.12.2007 15:38

Toukokuu..
olikohan viidestoista päivä..olimme kotona ja kummipoikani äiti oli kylässä.Olimme mieheni kanssa puhuneet että pitäisiköhän tehdä testi kun olin myöhässä..Aamupäivällä olimme ostaneet testin ja en kestänyt enää odottaa mikä on tulos joten tein testin..
minuutit olivat pitkiä..Se oli positiivinen kyyneleet alkoivat valua silmäkulmasta..me saamme vauvan,meistä tulee perhe..

Kummipoikani äiti tuli vastaan kun tulin vessasta.näytin testiä ja itkimme kumpikin ja halasimme toisiamme..Olimme onnellisia..

Menin keittiöön jossa mieheni teki ruokaa..sanoin meille tulee vauva johon hän tyynen rauhallisesti vasatasi sun tupakan poltto loppuu nyt..ja niinhän se loppui.
Laskeskelimme kaverini kanssa että koska mahdollisesti olisi laskettuaika ja se osui tammikuulle jolloin on omet synttärini..

Ensimmäinen neuvolakäynti pelotti..informaatiota tuli niin paljon...olin onnellinen..meistä tulee isä ja äiti..ultra siellä se oli turvassa sydämeni alla..niin pieni mutta jo niin rakas..

Odotus meni kuin siivillä ilman mitään ongelmia..Kohta huomasin että oli jo melkein se aika kun jään äitiyslomalle.

Maanataina oli neuvola käynti..Verenpaine hieman kohollaan..sovittiin uusi käynti torstaille..Ultrassa näkyi eläväinen ihana rakkaamme.. Keskiviikkona hän potki niin lujaa että tuntui kuin olisi tullut vatsanahkasta läpi.. Olin onnellinen..

Tuli torstai aamu ja lähdimme neuvolaan..Verenpaine oli laskenut jo hieman..Aloimme kuuntelemaan sydänääniä..niitä ei löytynyt..etsittiin etsittii ei mitään..
Hoitaja teki lähetteen tayssin äitipolille..lähdimme sinne..

Lääkäri katseli ultrasta mitä näkyy...
Totuus oli julma ilkeä ja surullinen..Pienokaisemme oli kuollut..

Poikamme syntyi perjantai iltana.. Hän oli ihana suloinen ja rakastettu.. Sain hänet rinnalleni..silitin häntä ja juttelin kuinka rakastamme häntä kuinka iso ikävä meillä on jo..Olit meidän näköisemme..sinulla oli isäsi silmät ja nenä ja äitisi huulet.Olit maailman suloisin poika..
Sinä synnyit enkeliksi suojelemaan toista lasta..synnyit suloiseksi enkeliksi.
Äiti ja isä rakastaa ja ikävöi sinua..Olet meidän rakas Viljami..

olet aina muistoissamme sinä ihana enkeli..

paskanasaantumis teoriaTorstai 13.12.2007 15:01

Minkä hemmetin takia joillekkin sattuu niin paljon pahaa ja jotkut mennä porskuttaa eteenpäin hyvillä mielin vaikka mitä pahaa olisi tehnyt muille..
Tänään on vittuuntunut viilis. Joulu tulossa ei huvita mikään. Yhden satsin torttuja tehnyt ja joulukortit väkisin väännetty siinä se..
Meille ei tule kuusta ei muutakaan joulua..

Suututtaa..

tuskin kukaanKeskiviikko 12.12.2007 12:35

Voisitko antaa minulle pusun joululahjaksi ?

Kopioi omaan blogiisi, ja katso kuka sinua olisi valmis pussaamaan.

tulis jo talviKeskiviikko 12.12.2007 12:33

Tulis jo talvi lunta ja pakkasta.. tapahtuis jo jotain piristävää iloista..
En osaa enää nauttia pienistä asioista vaan mietin koska nekin riistetään multa pois
Suru ei tunnu helpottavan ja ei vielä kai pitäisikään se kulkee lopun elämää mukanani..
Kunpa jotain hyvää tapahtuisi..
Ny tminun piti olla äitiyslomalla..tai olenhan koko ajan mutta ilman pienokaista.tyhjä syli raskas mieli..

Kaipaan hellyyttä paljon hellyyttä.. Kaipaan poikaani..

[Ei aihetta]Tiistai 11.12.2007 21:38

voi mie oon rakastunu tai ainakin ihastunut =)

Miun kaveri on miehensä kanssa eilen hakenut pienen seeferin pennun!! Tänään kävimme sitä katsomassa ja se oli ihan älyttömän ihanan näköinen =)

Tänään on muutenkin ollut ihan hyvä päivä ei ole ahdistanut niin paljoa ainakaan vielä.. Saas nähä mitä tapahtuu kun ukko lähti töihin ja mä jäin kotiin. Tapana on että kun liikaa on aikaa mietin ihan liikaa kaikkea..ihan liikaa..

Mietin myös pitäiskö käydä kävelyllä haudalle ja takaisin mutta taitaa olla liian raskasta mennä yksin..en vielä ole siihen valmis.

oi voiTiistai 11.12.2007 01:35

Musta tuntuu että pää hajoaa..

Ihmiset on kyselly miten jaksan olla näin vahva..He eivät näe tyhjää syliäni kyynel silmiä ja suurta surua jota tunnen kun olen kotona..Kaupunnilla koitan olla iloinen vaikka suru on kokoajan sydämessä..Lauantai iltana kävimme Viljamin haudalla..sanoin miehelleni että minun pitäisi olla tuolla ei pojan.. Syytän koko ajan itseäni vaikka tiedän että mun ei pitäisi niin tehdä en voinut sille mitään.Mistä olisin voinut tietää että napanuora oli solmussa että hän ei saanut happea ei ravintoa.

En halua että kukaan koskaan joutuu kokemaan tätä mitä me joudumme kestämään.. Vituttaa ja olen katkera kaikista ns vahinko raskauksista mutta en halua että hekään joutuisivat kokemaan tätä..

Tänään äsken eräs ihminen kysyi koska saamme vauvan..Heillä kun oli laskettu aika kuukautta ennen meitä..Se sattui mutta pystyin pitämään kyyneleet sisälläni kun kerroin että viljami syntyi jo kuolleena.. Hän meni sanattomaksi ja tokaisi kylläpä tuntuu tyhmältä ottaa onnittelut vastaan (heille syntyi poika ). Olen onnellinen heidän puolesta.

Kun joskus saisimme kokea sen onnen että saamme terveen lapsen..ettei jää tätä tyhjää syliä..

Ehkä joskus....

[Ei aihetta]Perjantai 07.12.2007 19:28

Pieni poikamme Viljami on laskettu haudan lepoon tänään. Kiitokset kaikille muistaneille. Oli ihanaa huomata kuinka moni teistä oli mukana. Tukenne on ollut tärkeää ja tulee vielä olemaankin.

Oli raskas matka kantaa pienen poikamme tuhkat haudalle.Itse en pystynyt uurnaa laskemaan hautaan saati peittelemään sitä. Pieniä kimppuja laskettiin kummun päälle. Oli ruusua ja sinisiä ja valkoisia krysanttemeja.. Hautakumpu oli yhtä suloinen kuin mitä poikamme oli. Nyt on suuren surun aika ja olen nyt vasta huomannut kuinka iso ikävä meillä on Viljmia.

Tiedän että jossain sinä katselet meitä äitiäsi ja isääsi ja mietit älkää turhaan surko minulla on hyvä olla.. Olet jossain lähellämme tiedän sen..

Rakastamme sinua.

synkkä ilma synkkä mieliTorstai 06.12.2007 15:31

Jaahans pari päivää on mennyt ihan hyvin mieli on ollu hyvä ja iloinen..Eilen sitten taas iski suru vasten kasvoja ja minkä takia SONERAAN MAINOKSEN helv... perheliittymää tais mainostaa ja siinä oli ihan pieni vauva äiti ja isä synnärillä..Noin piti meillekkin käydä mutta toisin kävi.

Pelkään että musta ei koskaan tule äitiä.. Se sattuu..

kuka kuivaa kyyneleetPerjantai 30.11.2007 20:10

Raskas viikko takana.. Tasan viikko sitten syntyi Viljami poikamme enkeliksi..En ikinä kuvitellut tämän menevän näin..miksi miksi näin kävi meille ??? Tähän en ikinä saa vastausta..

Ehkä viljamilla on nyt parempi olla ehkä hän oli liian hyvä tähän maailmaan... En tiedä sattuu vaan niin P*%&#:sti!!!!

Tänään saimme poikamme vietyä tuhkattavaksi..Oli raskasta kantaa pienessä valkoisessa laatikossa poikamme pois..Ensi viikon perjantaina on siunaustilaisuus ja saamme Viljamin haudan lepoon..

Oloni on epätodellinen.. Onneksi rakas ihana avomieheni on ollut rinnallani ja lohduttanut vaikka näen että häneenkin sattuu paljon. Ei hänkään ajatellut että ensimmäistä lastaan hän ei näe elävänä vaan saattaa hänet haudan lepoon..
Kiitos rakas että olet vierelläni..Yritän auttaa ja lohduttaa sinua kanssa.

Viljami olet muistoissamme ja sydämissämme aina..

Rakkaudella äitisi