IRC-Galleria

henna79

henna79

on hevi-primpressan hevi-äiree =)

vuosi 2007 lähestyy loppuaanMaanantai 31.12.2007 20:07

Heh mä otin varaslähdön... eikös yleensä huomenna ole silmäsairaita ihmisiä kun ne kikkailee rakettien kanssa. =) noh mammalla on sitten värikalvontulehdus nyt sit mennään kahden kortisonin ja pupillia laajentavien lääkkeiden voimalla..

Voi perse etten paremmin voi sanoa olis edes ollu ihan tavallinen silmätulehdus mutta kun ei niin ei..

Hyvät uudet vuodet kaikille =D

yön pimeiden tuntien aatoksia osa1Torstai 27.12.2007 09:03

Minkä takia ihminen on niin idiootti että mokaa asiansa jos kerrankin on löytänyt jotain hyvää elämäänsä...? Oletetaan että olet juuri alkanut seurusteleen ihanan ihmisen kanssa joka välittää sinusta ja sinä hänestä...vai välitätkö tarpeeksi..

Miksi ihminen kohtelee toista itsestäänselvyytenä??Myönnän olen sortunut siihen itsekkin joskus mutta luojan kiitos olen mahdollisuuden saanut jatkaa rakkaani kanssa..Kaikille ei käy niin..He menettävät sen koska ei huomioi muuta kun oman napansa.. Miksi ihminen niin tekee..En ainakaan minä ole niin viisas että tähän olisin löytänyt vielä vastausta.

Miksi satuttaa toista asioilla jotka ovat pieniä mutta niistä kasvaa iso jos ei lopeta ajoissa..Olen omalle ukolle narissut lauseesta tulen kohta...kun se hänen kohta on minimissään tunti. jos sovitaan jotain se pidetään eikä jätetä tulematta paikalle ja jätetään vastaamatta puhelimeen..pieniä asioita niin pieniä..

Meille on tärkeää että huomioitte meidät..olemme vaikeita kun sille päälle satutaan mutta suurimmaksi osaksi olemme liian haavoittuvia..emme kestä kaikkea paskaa mitä elämä ja elämänkumppanit päällemme kasaa..Olemme naisia meilllä on tunteet.

Älä pidä rakastasi koskaan epätietoisuuden vallassa.Sen kauheampaa tunnetta ei ole..jos haluaa lopettaa sen pitää siitä kertoa heti ei vasta joskus..salailu on väärin.


tällaisen ns runon tyngän nämä kaikki on minussa herättäneet:

Yksin viilenevässä yössä katson taivaan tähtiä.
Mietin kuinka yllättäen elämämme muttuikaan.
Olenko yksin vain oletko kanssani?
Tuletko aina rakastamaan.
Viimein nukahdan kyynel silmin,miksi et voi olla luonani.

nyt ottaa päähän Keskiviikko 26.12.2007 18:07

Oltiin eilen tyttöjen kanssa viihteellä..Minä varsinaisesti ensimmäisen kerran Viljamin kuoleman jälkeen..hauskaa oli kunnes eräs puoli tuttu nainen tuli voivottelemaan asiaa..mitä on tapahtunut..Ei se minua haittaa, en siitä suutu. senkun toivottelevat otan osansa ja halaavat, mutta se että sanovat että en voi olla näin iloinen kun olen menettänyt lapseni siinä vaiheessa voivat tukkia suunsa ja painua sanonko minne..

Mistä helv.... tietävät kuinka paljon suren ja itken asiaa.. Jos olen ulkona ei se sitä tarkoita että mun pitäisi olla naama nurinpäin siellä.sitten vedetään kestohymy päälle minkä töissä on joskus oppinut. Vai pitäisikö jäädä kottiin neljän seinän sisälle seuraavaksi viideksi vuodeksi suremaan???? TUSKINPA.

Se pilasi iltani ainakin osaksi..suren kuinka suren ja olen iloinen sillon kun olen ihmisten ilmoilla vaikka sisällä sattuu niin perkeleesti. ja voin sanoa että aina en ole iloinen vaikka olisinkin ihmistenilmoilla.. eilen oli vain hyvä ilta tiettyyn pisteeseen asti..

kiitos kun pilasit iltani ja kiitos tosi ystäville jotka mut sen jälkeen nosti taas hauskaan menoon.

hitto

v*tut joulustaSunnuntai 23.12.2007 20:27

Kuukausi sitten tähän aikaan olin sairaalassa..Tiesin että meille tulee enkeli..Tänään kävin haudalla..matkalla kun kävelin alkoi jo kyyneleet valua silmistä..mitä lähemmäksi pääsin hautausmaata sitä enemmän kyynelitä tuli ja sitä enemmän mua alkoi kuristamaan..
Ihmiset kummissaan katsoivat kyynel silmiäni..ihmetellen mikä tuotakin nyt vaivaa..eivät he tiedä..mistä voisivat tietää..

Sytytin kynttilän Viljamille ja pikkusiskolleni Helinälle..Itkin teki mieleni huutaa raivota paiskoa tavaroita mitä vastaan sattui tulemaan.. teki mieli huutaa miksi miksi meille kävi näin..En minä mitään enkeileitä halua mutta minulla on yksi enkeli jota rakastan jota kaipaan..

Yläkerran ukolla (jos sellaista on hieman epäilyttää) on sairas huumorintaju kun näin antaa tapahtua. En ennenkään hirveästi uskonut moiseen nyt vielä vähemmän..

En jaksa enää näytellä että kaikki on hyvin,että olen onnellinen (olen minä hieman on sentään mies joka rakastaa). en jaksa näytellä että jaksan että olen vahva......
koska en ole...

MÄ OLEN RIKKI,ONNETON JA SURUA TÄYNNÄ!!!

joulu viilis hukassaPerjantai 21.12.2007 18:58

Ei huvita leipoa ei mitään..ei hankita kuusta.ainoa lahja jonka olen ostanut oli kummipojan..
En halua viettää joulua..Meille piti tulla ihana joulu.lahjana tammikuussa syntyvä vauva..ei tule,kohtalo päätti toisin..Meille tuli enkeli..
Raskas joulu..kynttilän sytytän joka ilta enkelillemme...

Mutta hyvät joulut muille..

Blaah...

ohhohTorstai 20.12.2007 01:48

Tänään on ollut muuten hyvä päivä mutta päätä on särkenyt ihan tajuttomasti..
2 vuotta rakkaan miehen kanssa kihloissa..että se on mua jaksanut ja mä sitä =)
olen hänestä onnellinen..lapseni isä minun rakkaani rakastan sinua paljon..eräänä päivänä tulemme saamaan toisemme virallisesti =)

tänään olen hymyillyt =)

päässä lyö tyhääTiistai 18.12.2007 15:46

Nyt kolme huonosti nukuttua yötä takana...aarrgh
Joka keta kun olen sulkenut silmäni näen sen synkän torstain lääkärin joka toteaa täällä ei enää sydän lyö..näen sen perjantain kun viljami syntyi....
Mä haluan nukkua kunnon yö unet.....

ohhohLauantai 15.12.2007 07:46

Heh kävin kuokkimassa teatterin romeo ja julia näytelmän "hautajaisissa"...ystäväni joka näytteli siinä pyysi sinne käymään..

Saunoimme ja joimme...

Nollaus känni.. =) mutta vaikka sitä viinaa joi ja vielä ihan reilusti ei se noussut päähä !!!!!!! xD
tämä oli jo toinen kerta kun näin kävi.. missä vika =)

Hauskaa oli hetken oli hyvä olo kun sai nauraa ja laulaa..unohtui suru

Kiitos teille =)

Olette ihania =)

jotenkin näin se meni....Perjantai 14.12.2007 15:38

Toukokuu..
olikohan viidestoista päivä..olimme kotona ja kummipoikani äiti oli kylässä.Olimme mieheni kanssa puhuneet että pitäisiköhän tehdä testi kun olin myöhässä..Aamupäivällä olimme ostaneet testin ja en kestänyt enää odottaa mikä on tulos joten tein testin..
minuutit olivat pitkiä..Se oli positiivinen kyyneleet alkoivat valua silmäkulmasta..me saamme vauvan,meistä tulee perhe..

Kummipoikani äiti tuli vastaan kun tulin vessasta.näytin testiä ja itkimme kumpikin ja halasimme toisiamme..Olimme onnellisia..

Menin keittiöön jossa mieheni teki ruokaa..sanoin meille tulee vauva johon hän tyynen rauhallisesti vasatasi sun tupakan poltto loppuu nyt..ja niinhän se loppui.
Laskeskelimme kaverini kanssa että koska mahdollisesti olisi laskettuaika ja se osui tammikuulle jolloin on omet synttärini..

Ensimmäinen neuvolakäynti pelotti..informaatiota tuli niin paljon...olin onnellinen..meistä tulee isä ja äiti..ultra siellä se oli turvassa sydämeni alla..niin pieni mutta jo niin rakas..

Odotus meni kuin siivillä ilman mitään ongelmia..Kohta huomasin että oli jo melkein se aika kun jään äitiyslomalle.

Maanataina oli neuvola käynti..Verenpaine hieman kohollaan..sovittiin uusi käynti torstaille..Ultrassa näkyi eläväinen ihana rakkaamme.. Keskiviikkona hän potki niin lujaa että tuntui kuin olisi tullut vatsanahkasta läpi.. Olin onnellinen..

Tuli torstai aamu ja lähdimme neuvolaan..Verenpaine oli laskenut jo hieman..Aloimme kuuntelemaan sydänääniä..niitä ei löytynyt..etsittiin etsittii ei mitään..
Hoitaja teki lähetteen tayssin äitipolille..lähdimme sinne..

Lääkäri katseli ultrasta mitä näkyy...
Totuus oli julma ilkeä ja surullinen..Pienokaisemme oli kuollut..

Poikamme syntyi perjantai iltana.. Hän oli ihana suloinen ja rakastettu.. Sain hänet rinnalleni..silitin häntä ja juttelin kuinka rakastamme häntä kuinka iso ikävä meillä on jo..Olit meidän näköisemme..sinulla oli isäsi silmät ja nenä ja äitisi huulet.Olit maailman suloisin poika..
Sinä synnyit enkeliksi suojelemaan toista lasta..synnyit suloiseksi enkeliksi.
Äiti ja isä rakastaa ja ikävöi sinua..Olet meidän rakas Viljami..

olet aina muistoissamme sinä ihana enkeli..

paskanasaantumis teoriaTorstai 13.12.2007 15:01

Minkä hemmetin takia joillekkin sattuu niin paljon pahaa ja jotkut mennä porskuttaa eteenpäin hyvillä mielin vaikka mitä pahaa olisi tehnyt muille..
Tänään on vittuuntunut viilis. Joulu tulossa ei huvita mikään. Yhden satsin torttuja tehnyt ja joulukortit väkisin väännetty siinä se..
Meille ei tule kuusta ei muutakaan joulua..

Suututtaa..