IRC-Galleria

henna79

henna79

on hevi-primpressan hevi-äiree =)

tulihan se sieltäMaanantai 27.10.2008 14:13

helvetti soikoon mikä paniinnki iski eilen. Oli pakko käydä tayssissa ihan oman ja isän pään kannalta. En ollut tuntenut kunnolla liikkeitä puoleentoista päivään ja paniikki kohtaus sitten tuli.

Tayssiin kun päästiin.pääsin heti sydänääni käyrään. ja heti kuului äänet (luojan kiitos) puoli tuntis sitten olin sitten siinä masiinassa kiinni. hyvä oli papuusin syke ja hyvät oli liikkeet ja yksi harjoitus supistus saatiin aikaiseksi..Liikkeetkin aloin tuntemaan kun rentouduin kuullessani että sydän hänellä lyö.

Tämän jälkeen sitten odottelimme hetken että lääkäri ottaisi sisään ja papuusi ultrataan. ultrassa näkyi että kaikki on hyvin. papuusi vilkas ja kaikki muutenkin mallillaan. painoarvio 1900g. napanuoravirtaus oli kunnossa ja lapsi vettä hyvin.

Eli selvittiin viikosta 32 melkein kunnialla ja ilman sekoamista.... tai sitten ei.. KIITOS MAMI kun jaksoit sekavia viestejä lukea eilen.

papuusi 33vko.

Ehkä tämä tästä vielä iloksi muuttuu.. Toivottavasti.

tänään se sitten olisiPerjantai 24.10.2008 13:14

Hitto kun alkaa jännittään tavallaan.. tänään sitten olisi se Angies Farmin Salad Bowl Blues levyn julkkari keikka. ans kattoo kuinka tän ämmän siellä käy.... toivottavasti hyvin.

nyt se sitten on ressaamis viikkoTiistai 21.10.2008 14:35

Eli 32+2 on täynnä. miten tän pään sais niin ettei ajattelisi ja panikoisi sitä asiaa?? ei mitenkään =(
Huomaan että pientä ressiä on ilmassa kun en pysty nukkumaan ja vatsa on sekaisin. Vainoharhaiseksi tässä tulee. kun oot töissä niin et välttämättä työntouhussa huomaa liikkeitä ja sitten kun meet nukkumaan niin unissani en niitä tunne tai en ainakaan herää niihin.
Vatsaa on pakko tökkiä koko ajan. Ei hitto miteköhän tästä selvitään. torstaina vasta on neuvola...

Mut muihin uutisiin kanssa välillä....

Tää likka meni ja lupas laulaa taustoja Anskun kanssa Angie´s Farmin levyn julkkari keikalle perjantaina.. siinäkin on sitten ressaamista=) =) =) MItähän siitäkin tulee. eli perjantaina on blues täyteinen ilta=)

Ressaantunut henna ja papuusi 32+2

jeejeejeeLauantai 18.10.2008 00:08

Onpa ihminen hölömö=) lupaa viikon varoitus ajalla meneen laalaan toisen kanssa ja vielä julkisesti=) Ei vaan hyvillä viiliksillä tässä odotellessa=)

Selkä on pysyny mukana ja välillä koskee enemmän ja välillä vähemmän.

Tayssin terveiset oli moiset: Papuusi on kasvanut hyvin ei liikaa eikä liian vähän. Sydänääni käyrä oli oikein mallikas ja äitin sokerit on pysyny hyvin kurissa. kaikki toisin sanoen hyvin. Alkaa vaan pelottamaan ,koska Viljami syntyi kuolleena viikoilla 32+2 ja kohta on nämä viikot pikkuveljen/siskon kanssa käsillä...itseasiassa ensi viikolla.. monta kyyneltä ollaan keritty valuttamaan ja vielä lukuisa määrä on vielä valutettavana.. Ikävä on kova!

Hyvä puoli tässä kaikessa on ( jos tarvii kaivamalla kaivaa) että mua ja papuusia tarkkaillaan ahkerammin.. ens viikolla neuvola ja seuraavalla tayssi.. ja tayssin reissuja alkaa tuleen viikon välein kahden viikon päästä. Kiitos siitä=)

me ja papuusi 31+4

joopa joo osa 3Tiistai 14.10.2008 16:50

Sitä on sitten taas palattu sorvin ääreen.. ja selkä on taas hieman nokkiinsa ottanut. Tekeis mieli tinttaista sitä joka sen lattian töihin on tehny. Ja juu tiedän että tämä papuusi on yksi syy siihen,mutta se saamarin lattia edesauttaa tätä särkyä.. voisin sanoa että perkele tähän väliin!

Huomen aamulla olis sitten taas tayssissa käynti.. Kontrollia kuinka papuusi on kasvanu.. päässä alkaa taas pyöriin kaikki menneet ja pelko tulevasta. onnistuuko tällä kertaa vai käykö miten. Hevari tästä taitaa tulla ( jos ny henkissä selviää) ainakin käynti onnelan rokki puolella ja äiti kun laulaa hevikarnaokee näyttäis vähän tulevaa. Vulmuunia kun kiljutaan niin ensin potkitaan niin maan perkeleesti ja sitten nukahdetaan. tiedän ainakin mitä laulan sitten kun tätä tarvisi nukuttaa syntymän jälkeen.. Terveiset vaan toni kakolle että hyvän kehtolaulun siinä on sitten tehny=) =) =)

Sitä pitäis tälläkin hetkellä olla nukkumassa kun yöksi tarvis töihin mennä mutta..........

Sitä vois ny sit ihan piruuttaan mennä herätteleen tota isä ehdokas nro1:stä (ja sitä ainoaa). perkele jos en minä nuku ei nuku sekään.. reilu peli =)

Saamarin selkä=)


papuusi 31+1

SairaslomalainenSunnuntai 05.10.2008 06:58

Voi hitto miten taas pelästyin perjantai aamuna..

Pääsin töistä klo.06.00 ja kotona olin joskus vähän vaille seittemän.. ennen kasia alkoihelvetillinen ylävatsa kipu ja vatsa oli kivi kova. sitten ei muuta kun vessaan ja vatsa oli löysällä.. ei auttanut siitä meni maks puoli tuntia ja oksentaan..

Herätin mieheni ja sanoin nyt mennään lääkäriin kaikki ei ole kunnossa.. siellä sitten päivystyksessä selitin tilanteeni ja hoitaja mittasi verenpaineen ja otti pissa testin.. verenpaine oli ok eikä pissassakaan ollut proteiinia.. sitten odotin että pääsen lääkäriin..klo 14.10.. Siellä sitten selvisi että raskausmyrkytys ei ainakaan ole kyseessä mikä helpotti oloa paljon.
Tauti oli ilmeisesti jonkin sortin vatsatautia.. Kyllä sitä ihminen taas pelästy turhasta.

Nyt olen kaksi päivää vaan maannut sängyssä ja katsellut millon telkkaria ja millon elokuvia.. nyt alkaa pikku hiljaa seinät kaatuun päälle.. pakko päästä huomenna ihmisten ilmoille..

Papuusi voi hyvin ja potkii reilusti.. Maanantaina olisi neuvola saas nähä mitä täti siellä sanoo..

Kummitkin on valittu (tiedä sitten onko aikaista mutta kuitenkin) hyvä neljän jengi niistä tulee =D

29+1Tiistai 30.09.2008 07:58

Jaahas aika on mennyt ja todella nopeaan. Vastahan mä sen ääneen sanoin että olen taas raskaana. Hyvin on mennyt ja papuusi on vilkas ja kasvanut hyvin.
Tietyin väliajoin tarvii tayssissa käydä äitipolilla kontrollissa kun on tuo raskaudenajan diabetes. mutta sekin on nyt pysynyt ruodussa kiitos insuliinin mitä pistän kerran päivässä..

Pieniä liitos kipuja on jo ollut mutta ei mitään vakavaa. Mamma on jaksanut tehdä suht hyvin työnsä mitä nyt pientä iskias hermo kipua on ollu. vielä olisi 24 yötä jäljellä töitä ja sitten alkaisi mammaloma.

Vesseli on tosiaan vilkas tälläkin hetkellä potkii sen verran reippaasti että heräsin ja nyt uni ei tule enää silmään,, =) Ei parane valittaa hyvä vaan että on vilkas niin oma mielen rauha säilyy..

moon ny si ansaitulla kesälomalla =)Perjantai 29.08.2008 20:57