IRC-Galleria

Kiian näyttelyviikonloppuMaanantai 10.08.2009 00:12

Kiia on kyllä maailman paras koira<3

Lauantaina oli belgierkkari, ja arvatkaapa kuka oli aikataulujen kotiin saapuessa joutunut pienen masennuksen valtaan, kun oli nähnyt, että gronttujen avoimessa luokassa on 59 osallistujaa... Kiian mahdollisuudet voittaa ehkä 0,00001% luokkaa? Mutta kuinkas sitten kävikään... :) Kiiapa voitti ne kaikki!!! Siis ihan mieletön suoritus jo toi avoimen voitto, kun ottaa huomioon miten monta koiraa toi oikeesti päihitti. Plus että se tuomari seisotti koiria tyyliin jotain tunnin valitessaan niitä sijoittuneita, ja 30 asteen helteessä täysin varjottomalla kentällä.

Paras narttu luokassa oli myös ihan sairaasti osallistujia, mutta tuomari tykkäs edelleen Kiiasta ja niinpä minun pikku belgivaavista tuli sitten loppujen lopuksi PN3! Edelle kiilasi vaan kaks ruotsalaista koiraa, että jos nyt ajatellaan, niin Kiia oli oikeestaan paras suomalainen narttu belggari! :D

Yö me vietettiin Kiiun kanssa kerrostalossa, ja täytyy todeta, että ei Kiiasta taida kerrostalokoiraa ihan tulla :D Tosin oli kyllä vieras paikka, niin sekin ehkä vähän vaikuttaa, mutta oli toi muutenkin vähän levoton niitten äänien suhteen (ja kun jätin ton koiran sinne hetkeks yksin, niin arvatkaa vaan alkoko se huutaa, niin että koko rappu kaikus :D).

Tänään oli sit samassa paikassa (eli tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa) ryhmänäyttely, johon myös osallistuttiin. Tuomarina oli joku virolainen tollo, joka meni ja huomas Kiian häntämutkan ja anto sille hylätyn! :D Voi voi. No näin voi aina käydä... Onneksi sentään Kati & Geena korjas potin, ollen ROP! Ja tuli FN:stä melkein BIS2 kasvattaja (tai BIS1!), koska me melkein jäätiin kasvattajaryhmän kanssa ryhmäkehään, ja sinne oli jäänyt ainoastaan sakut!

Ihan oli kyllä paras viikonloppu taas!<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.