IRC-Galleria

Ei oikeesti oon tyhmä. Heräsin keskel yöt siihe et mun kännykkä ois pudonnu lattialle sängyn ja seinän välii sillee jännästi, jote aloin sillee vetää sitä sänkyy enemmä irti seinästä. SIT LUULIN ET REPSU OLI MEIL YÖTÄ ja aloin vaa kuiskii siin "Repsu herää, Repsuu" sit olin sillee pimees et vittu se ei herää.
Kivasti sitte aloin lamppuu ottaa pöydältä ja koitin saada sitä siihe sängyn ja seinän välirakoo et näkisin mis kohti se mun känny on ja et voisin nostaa sen, mut se valo oli liian kirkas ni en pystyny XD. sit koko aja ku koitin laittaa sitä lamppuu päälle ni menin aina sellasee asentoo et muka nukkuisin ettei repsu näkis et oon hereillä >D sitku se valo osottautuki liian kirkkaaks ni sit yritin kädellä ettii sitä kännykkää sieltä sängyn alta, mut ei löytyny.

MUT ARVATKAAS KUKA RATKAISI ONGELMAN OTTAMALLA KÄNNYKÄN PÖYDÄLTÄ JA YRITTÄÄ NY SILLÄ SAADA SITÄ VALOA ET LÖYTÄIS SEN SAMAN KÄNNYKÄN SIELTÄ SÄNGY ALTA !!

sit olin sillee hetken pääst et ahaaa, täähän on mun kädessä ja katoin kellon ja laitoin pois. 8D kello oli jtn yli 12.
EIKÄ MUUTE OLLU UNI KOSKA AAMULLA KATOIN NI SÄNGYN JA SEINÄN VÄLI OLI IHA HELVETIN ISO JA SIEL OLI NE SAMAT TAVARAT KU MITÄ SIIN YÖLLÄ olen paras

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.