IRC-Galleria

herbie

herbie

nykyisin eniten online @ facebook

vuosi vaihtuuKeskiviikko 31.12.2008 13:13

Viimeistä päivää vuotta 2008 elellään.

Mukava vuosi ollut. Sussun kanssa edelleen rakastuneita ja onnellisia. Koulukin mennyt yllättävän hyvin, vaikka opiskeluissa oli usean vuoden katkos (sairasloma). Ammatillisille linjoille tai oppisopimus tsydeemeihin haen yhteishaussa. Mieluiten ammatikseen olisi töissä esim ruokakaupassa - atk puoli jääköön harrastukseksi - eli ei datanomi -linjaa.

Tavoitteeksi vuodelle 2009 voisi ottaa tupakoinnin lopettamisen. Noin 9v polttanut - iso aski tai puolitoista askia normaali kokosia menee päiväs (30 tupakkii). Helppoa ei tule olemaan, mutta enemmån vaakakupissa painaa oma terveys sekä rahalliset säästöt. 80 - 100e säästyisi kuussa, kun sauhuttelu loppuisi. Olisi rahaa muuhun kivaan, kuten lukemiseen, cooleja vaatteita, puheaikaa saisi reippaasti per kk ja sitä rataa. Ja pitkällä aika välillä voisi uuden luurin hommaa muutaman kuukauden kuluttua jne -- nykynen aika "antiikkinen", saa edes mp3-soittoääniä. Radio sentään on.

Kihloissa yli 2v oltu - milloin häät? :-) Sen kun tietäs. Tiedän kuitenki sata varmasti, että Sussu oikea elämänkumppani ja haluaa olla yhdessä ikuisesti. ;-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.