IRC-Galleria

herbie

herbie

nykyisin eniten online @ facebook

MuuttoMaanantai 14.05.2007 21:09

Huomenna sitten on se suuri päivä! 15.5.2007 - muutto!

Kovasti sussun (zuuzie) kans ollaan tätä odotettu. Ite oon Nikulanmäellä ollu kuntoutumassa 2,5v ja kiva ottaa niinsanotusti askel etiäpäin ja muuttaa ydinkeskustaan 80 neliön luksus lukaaliin. Vuokra vaivaiset 200e kuussa, molemmat maksaa siis tuon. Ilmainen nettiyhteyskin sinne tulossa (ellei jo ole kytketty?), johon wlanilla mun kone laitetaan.

Kyseessä on Nikulanmäen tukiasunto, jossa myös erilaista kuntoutusta ja henkilökunta jeesaa arki asioissa ja neuvoo, jos on jotain kysyttävää. Ainakin aluksi käyvät kerran tai kaksi viikossa jututtamassa. Niin ja tuo asuntorakennus on sitten päihteetön alue niin kuin Nikulanmäkikin. Ihan hyvä vaan...Eikä kaikille hörhöille kannata osotetta kertoo. ;-)

Suht varma olen, ettei ne oo viel nettitsydeemeit ehtiny sinne säätää (tai mistäs sitä tietää).. no anyway huomenna kone messiin ja uuteen kämppään. Aikani kuluks vaik shakkia pelaan ja kuntoilu puoleen panostan täysillä: salilla reenaan, kuntopyöräl polen ja lenkkeilen.

Kesäkuun ensimmäinen päivä tukiasuntojen alakertaan aukeaa Akselin ja Elinan kahvila - jossa dvd elokuvia, tietokone ja nettiyhteys + normaalia kahvilatoimintaa. Susanna ja minä ollaan menossa kahvilaan töihin.

Tuohon kahvilan tietsikkaan mun kone kytketään wlanilla. Ei vaa voi hirveesti waretella tai muuta imee, muute kahvilan asiakkaat ihmeissään, kun interwebbi toimii nii hitaasti. hähä...

Joten rakkaat irkkikamut - näkyillään sitten kun olen saanut netin! Vielä tämän illan irkkaillen, mutta huomenna se on sit menoa kohti uutta kotia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.