IRC-Galleria

herbie

herbie

nykyisin eniten online @ facebook

RenascentPerjantai 30.11.2007 17:09

Eilen laitoin tilaukseen Renascent - Demons´ Quest -ep -levyn maanalaisesta levykaupasta. Hintaa vain 5egee - uusinta uutta ei ole. Ennestään löytyy jo japan versio heidän täys pitkästä Trough Darkness levystä. Kyseessä on melko raskasta gospel metallia.

http://www.renascent.net
Renascent

Mikkelin reissuTorstai 29.11.2007 23:07

Tuli Sussun kaa Mikkelis käytyy sen veljee skiidee sairaalas moikkaamassa. Sydämmes jotain vikaa ja tutkimuksia tehdään. Toivottavasti kaikki kääntyy parhaan päin. Junal mentiin ja tultiin, noin tunti sit oli juna pmk:n asemalla. Mäkissä syötiin ateriat.. et sillei..

Ulkonkö operaatio etenee. :-DKeskiviikko 21.11.2007 22:57

Kuten kuvattoman irkin puolella ja täällä alempana blogissa kirjoitellut, niin ulkonäkö muuttunut aika radikaalisti ja tulee muuttumaan. Verraten siihen millainen olin vaik 3vko sitten. Hiukset on mustimmalla mahdollisella kestovärillä värjätyt sekä partaan ja viiksiin alan olemaan tyytyväinen, nekin vaan pitäs värjätä joko tumman ruskealla tai mustalla niinku nuppi. :-)

Salillakin olen rääkännyt itseäni kirjaimellisesti uupumispisteeseen ja/tai voimien lopahtamiseen asti, et sais jokusen kilon pois. Tavotteena, et muutaman lähi kuukauden aikana paino alle 90kg. Huomenki tuttuun tapaan salille, kunhan oon kahvilan siivonnu.

PS: Tänään tuli kortti Amsterdamista Hagiokselta. Siel pysähtyvät pariks tunniks lentokentälle ennen määränpäähän - Nigeriaan - menoa.

Kiva viikonloppu tiedossaKeskiviikko 21.11.2007 22:20

Ollaan perjantaina Sussun kaa lähös kohti Varkautta - vietetään viikonloppu Sussun ukin ja mummin luona. Itse ehdotin tuonne menoa, jotta tutustuisin paremmin heihin. :-)

Ei tietenkää mitää skitsotus stooreja, vaan asiallista käytöstä ja hyviin ruokatapoihin kuuluu tietty, et kaikkee pitää maistaa ja kiitos kaunis lopuksi. Ukki kuulemma taitava kokki. Ikä siinä 70v kieppeil molemmil, mutta energiaa riittää. Ikävä tapaus sattu äskettäin, et niiden 15v vanha 'karvinen' kuoli. :-/ ... Eivätkö oo uutta kissaa hommaamassa.

Tuliaisina aateltiin viedä jotain kukkia (esim ruusuja), juhla mokka paketti ja kortti. TV:t siel tietty voi tsiigaa aivan niin kuin kotosallakin (vaikkakin kauniimpi puolisko tv:n suurkuluttaja - ite katon uutiset tms. ainoostaan), skip-bo kortit messiin ja Ilkka Remeksen nimessä ja veressä -kirja lukemisen alla, joten eiköhän seki oo reppuun tungettava. Pyykkiä pestiin tänää, et perjantaiks on puhtait kuteit ottaa mukaan.

Gospelilta helluntaisrk:ssaMaanantai 19.11.2007 10:59

Eilen olin avovaimon sussun ja äidin kanssa pmk:n helluntaisrk:n gospelillassa, jossa oli paljon koskettavia lauluja sanoituksiltaan ja todistus puheenvuoroja.

Kosketti erityisesti erään suht nuoren naisen puheenvuoro, jossa kertoi olleensa vuoden uskossa ja etsineen kauan iloa ja tyydytystä elämästä duunia tekemällä, bailaamalla ja baareissa kiertelemällä. Maailma vie mennessään, mutta ei voi tarjota mitään sellaista ihanaa, mitä uskovien yhteys (seurakunta) ja usko Jeesukseen tarjoaa. Uskossa ollessa on turvallinen ja ihana olo - elämä hymyilee - eikä kuoleminen pelota, koska tietää jotain parempaa olevan tuonpuoleisessa.

Itsehän elin vuosikausia erillään uskon asioista, huumeita ja alkoholia - joka johti masennuskierteeseen, jolle ei loppua näy. Vaikkakin asia voidaan korjata ihmeen avulla. Ihmeen - parantumisen - joka lähtee Jeesuksesta ja rukouksen voimasta. Minuthan kirjoitettiin työkyvyttömyyseläkkeelle joku aika sitten masennuksen yms oireiden vuoksi.

Olen päättänyt hakeutua uudestaan uskovien yhteyteen: käydä seurakuntien tilaisuuksissa, kuunnella gospel musiikkia ja lukea Raamattua. Se on uskomatonta, miten iloisen ja turvallisen olon uskon asiat tarjoaa. Sitä ei monet tajua, ajatteleevat about tyyliin et siel ne vanhat mummot virsiä veisaa ja kuivia puheenvuoroja. Eivätkä käytä edes alkoholia - varmaan ankea elämä.

Todellisuudessa se on sanoin kuvaamattoman ihanaa, millainen vaikutus uskon asioilla loppu peleissä on elämään. Saa uutta intoa elämiseen! Jeesukseen uskominen kannattaa!

Joh. 15:19 Jos te kuuluisitte tähän maailmaan, se rakastaisi teitä, omiaan. Mutta te ette kuulu maailmaan, koska minä olen teidät siitä omikseni valinnut, ja siksi maailma vihaa teitä.

Joh. 3:16 Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan poikansa, jottei yksikään joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen vaan saisi iankaikkisen elämän!

Päivän satoaPerjantai 09.11.2007 19:14

Irkissä kirjoitettua:

08:29 < herbba> fedora 8 tullu
08:29 < herbba> vois polttaa ja asentaa

...

11:36 <@herbie> tuli semmone f8:sis ettei näppäimistö toimi. :/ selaimessa,
konsoles tai muuallakaa. loginis toimii ja keyboard säätöihi ei
pääse käsiks, kun kyselee rootin salasanaa ja sitä ei pysty
kirjottaa.
11:37 <@herbie> winukan puolel oon nyt
11:39 <@renni> aika näppärää ;)

^^ Tuon jälkeen asensin mandriva 2008:n takas

...

16:36 <@herbie> nyt on kaupas käyty ja suihkus... vittu meni hermo kaupas siin
s pankki pisteen jonol, ku oisi kysyny paljo jälel rahaa
ruokatilil. PUOLTUNTII jonotin, jotai vanhoi mummoi ja äijii
jonos ja näähä jää juttelee niitä näitä kassatätien kanssa.. ja
tuli joku vanha äijä sanoo jonos, et mikäs kiire tässä
valmiissa maailmassa. huoh..

^^ Eli kaupassa oli kivaa. ;-)

Tex WillerTorstai 08.11.2007 17:11

Tex Willer lähti just tilaukseen. Joulutarjous: 8 numeroa 24,90e \o/

Tex Willer

UnixTiistai 06.11.2007 23:02

Ajattelin kokeilla jotain bsd:tä.. tai useampaa. FreeBSD ja OpenBSD lienee hyvii. FreeBSD parhaillaan imussa. En sit tiedä onko melkost hc nörvä touhuu, kun linukanki kaa vähä tulee onkelmii. :p

http://fi.wikipedia.org/wiki/Unix
http://fi.wikipedia.org/wiki/Freebsd
http://fi.wikipedia.org/wiki/Openbsd

#freebsd.fi @ IRCnet
#unix.fi @ IRCnet

EläkeläinenLauantai 03.11.2007 16:15

Eilen perjantaina kävin tk:ssa psyk polil. Työkyvyttömyyseläkkeellä oon pysyvästi nyt. Parhaimmat irkkikamut tietäneekin hieman taustoja ja juttuja mitä viimesen kuuden vuoden aikana läpi käyny.

Hyvä vaan toi eläke juttu - ei tartte stressaa et pakko pakko pakko opiskella tms.

Monitori leviimispistees. :(Torstai 25.10.2007 13:41

Viime viikkoina huomannu, et monitori ei worki niiku pitäs. Välil kun menee screensaveri päälle tai kone ollut yön pääl ja yrittää kuvaa saada. ei tapahdu mitään... ei toimi edes säätönapit tai virran sammutus. Välillä taas heittää kirkkauden tost vaa iha nollille. Noh kauan tää kestikin (nokia multigraph 4472a 17"). Hannu sano, et koita jouluu asti pärjäil - pukki varmaa tuo uuden. ;-)

Mbnetin hintaseurannasta tsiigailin hintoi, ni halvimmillaa jotai 170e 19" litteet näytöt.