IRC-Galleria

herbie

herbie

nykyisin eniten online @ facebook

yhteishaku ammatillisiin opintoihinMaanantai 26.01.2009 17:49

Pianhan toi yhteishaku ois ja sisiksellä huomannu olevansa iha opiskelu kondikses monen vuoden sairastelun jälkeen, joten eiköhän sitä iha normaaliin opiskelu tahtiin (tai hieman joustaen) jaksas ammatti tsydeemeit. Puoliks suorittanu jo merkonomi tutkinnon - mutta onko se sittenkään se MUN JUTTU? Sisiksellä ei sinänsä kauheen monipuolinen koulutus tarjonta ole, jos aattelii mikä oikeasti saattaas sopia mulle, lähihoitaja kursseja yms. MUTTA hyvä ilmapiiri ja mukavat opet.

Anyway useampaan paikkaan haen ja se mikä lopulta kiinnostaa, niin sinne sit. Tekeevät vaa jotai psykologisia testejä monel linjal ennen alotusta. Mimmosiahan tuloksii tämmöne skitsotus tyyppi saa? ;-)

(urheilu)hullu? ^_^Maanantai 26.01.2009 17:44

Sauvakävelyä tulee apaut 1h päiväs arkisin (ma - pe) ja viikonloppu rennosti: qw:t, mp3-soittimen kuunteluu yms.
Silti paino noussut ~4kg. Pitäs kai vähä kattoo mitä syö: eli suklaat ja limut pois + pizzerioissa ramppaamiset. Elikkäs ruokatottumukset uusiks, sauvakävelyä entiseen malliin ja omal kuntopyöräl vois polkee viikonloppusin, kun vapaata on.. Joku 20 - 45min ois kai hyvä sessio ens alkuun...

jepjep, vaihtuhan seTorstai 01.01.2009 16:52

Vuoden vaihtumishetki meni kuta kuinkin siten, et Sussu nukku ja ite luin dean koontz - luostarin kirous kirjaa. Rakettien paukahdelles 00:00 Sussu heräs, nuosi sängyst, muiskautti pusun ja sanoi: "hyvää uutta vuotta höpsö!". Ja tulihan pizzaa + pepsii tilattu alkuillast. Tippaakaan en viinaa ottanut - kohta 2v raittiina.

vuosi vaihtuuKeskiviikko 31.12.2008 13:13

Viimeistä päivää vuotta 2008 elellään.

Mukava vuosi ollut. Sussun kanssa edelleen rakastuneita ja onnellisia. Koulukin mennyt yllättävän hyvin, vaikka opiskeluissa oli usean vuoden katkos (sairasloma). Ammatillisille linjoille tai oppisopimus tsydeemeihin haen yhteishaussa. Mieluiten ammatikseen olisi töissä esim ruokakaupassa - atk puoli jääköön harrastukseksi - eli ei datanomi -linjaa.

Tavoitteeksi vuodelle 2009 voisi ottaa tupakoinnin lopettamisen. Noin 9v polttanut - iso aski tai puolitoista askia normaali kokosia menee päiväs (30 tupakkii). Helppoa ei tule olemaan, mutta enemmån vaakakupissa painaa oma terveys sekä rahalliset säästöt. 80 - 100e säästyisi kuussa, kun sauhuttelu loppuisi. Olisi rahaa muuhun kivaan, kuten lukemiseen, cooleja vaatteita, puheaikaa saisi reippaasti per kk ja sitä rataa. Ja pitkällä aika välillä voisi uuden luurin hommaa muutaman kuukauden kuluttua jne -- nykynen aika "antiikkinen", saa edes mp3-soittoääniä. Radio sentään on.

Kihloissa yli 2v oltu - milloin häät? :-) Sen kun tietäs. Tiedän kuitenki sata varmasti, että Sussu oikea elämänkumppani ja haluaa olla yhdessä ikuisesti. ;-)

^_^Keskiviikko 24.12.2008 19:11

Lahjoja tuli jos jonkinmoista: pyyhe, boxerit, uudet kävelysauvat, 2 kirjaa, suklaata + 2 risti kaulakorua etc.

Tulihan se joulukin lopulta!Keskiviikko 24.12.2008 08:47

Joulukuu 24...

Parasta aikaa vuodesta: avopuolison kanssa laatuaikaa, siskon muksujen riemun näkemistä kun joulupukki tulee ja Jeesuksen Kristuksen syntymäjuhla! :-)

Siunattua ja rauhallista joulua blogin lukijoille!

Kuvia iltasella galtsuun.

...Lauantai 20.12.2008 12:30

Eilen tosiaan oli joulujuhla koulus + kahvitarjoilu & lounas. Juhlassa oli lauluesitys, pari joululaulua. Meidän ryhmästä muut uskaltanu eteen laulaa ku meitsi. Jotai 5 muuta tyyppiikii siin oli laulaa luikauttamas joululauluja! :-)

Nonii... Nyt vaa lomasta nauttii, tammikuun 6. päivä vast koulu jatkuu. Ja tammikuun jälkeen sit hakupaperia useempaan kouluun / linjalle. Enköhän mä lopultaki oo valmis ja kondikses, et ammatillisetki opinnot vois onnaa.

Hyvää joulunodotusaikaa blogin lukijat! :-)

lahjat ostettuMaanantai 08.12.2008 19:17

Kaikki joululahjat ostettu hyvissä ajoin, reilut 100e sain niihi kulumaan.. :-)

irkissä kirjoitettuaPerjantai 05.12.2008 18:53

16:48 <@herbie> tuli ravintolas käytyy.. kahvilan työntekijöiden pikkujoulut,
vaik en enää siel duunis ookaa, mut enne koulua 1v siivosin
siel. 9 henkilöö oli, tilailtii kaikkee kalleimmast pääst:
pippuripihvii etc, ja jälkkäriks jädee, suklaakakkua tms.
alkoholiton tilaisuus. :-)