IRC-Galleria

herbie

herbie

nykyisin eniten online @ facebook

ostoksiaSunnuntai 22.03.2009 11:20

Eilen hajosi parranajokone puhistuksessa, joten kuvassa uusi. Lisäks uudet talvikengät. Ei ollu halvimmast pääst. :-)

joo-oMaanantai 16.03.2009 11:27

Koulutuskokeilu viikko tää, ajatellen ammatillisia opintoja. Eiköhän tää iha kivasti mee. :-)

Ja nicorette freshmint 4mg:tä tos liuska, josko se tupakin polton lopettaminen onnistus. Pinna voi olla kireel lähi päivinä.

mokkula yhteysKeskiviikko 25.02.2009 12:00

Tuli eilen hommattua ja irtisanoin mpy:n adsl-yhteyden...

1mb / dna

salkkari uniPerjantai 20.02.2009 12:56

10:17 <@herbie> näin salkkareist unta viime yön.. et se yks vetelee niit
hormoneja ja sil alko hiukset lähtee pääst.. :D

blaeh.. kipeenä jälleen! :/Tiistai 17.02.2009 10:44

Taas pukkaa kuumetta, eile aamul esim 37.5 aamusta. Lääkäriin kai mentävä, jos vielä oireilee, koska parin viikon välein nostanut jostain kummallisesta syystä kuumetta tms. Lisäks menee leponex lääke, jota seurataan säännöllisin verikokein ja jos kova kuume tulee, ni labraan heti verikokeisiin...

Uusi ammattivaihtoehtoMaanantai 09.02.2009 22:18

Merkonomi ja datanomi juttujen sijaan ihan ookoo tutkinto voisi olla: Kotitalous- ja kuluttajapalvelujen perustutkinto - antaa valmiuksia monenlaiseen työskentelyyn. Kesto 3v @ sisis.

---

Tuleva työ voi liittyä puhtaanapitoon, vaatehuoltoon, ruoanvalmistukseen tai toisten avustamiseen esimerkiksi pukeutumisessa, ruokailussa, peseytymisessä ja asioiden hoidossa.

Työ voi olla myös piha- ja puutarhatyötä, jätehuoltohommia ja kierrätystä. Työpaikkana voi olla päiväkoti, kotipalvelu tai vanhustenhoitolaitos, asumisyksikkö, kahvila, tai erilaiset ruokalat. Usein työpaikka löytyy omalta paikkakunnalta.

http://www.sisop.fi

asmitSunnuntai 01.02.2009 21:50

Suunnitelmissa (taas) suunnistaa Assembly tapahtumaan. Winter ei kiinnosta - vaikkakin peliskenen eliitit kohtaavat. Rahoitus puoli ym vielä arveluttaa.. Korkea aika siihen ainoaan oikeaan Assembly Summeriin ottaa osaa tänä vuonna. Viimeks ollu paikan pääl '98 :-D Konetta en ota mukaan, muute vaa hengailen vaimokkeen kaa.

raittiina olo kannattaa!Sunnuntai 01.02.2009 16:16

Pian ollu raittiina 2v ja se on hieno saavutus! Ilman viinaakin voi olla hauskaa! Ja viinan myötä monia sairauksia voi tulla runsaasti käytettynä kuten masennusta ja/tai näköharhoja - tuo siis todella runsaan käytön seurausta tai miksei lievemmän, viitaten masennukseen. Joitakin ihmisiä alkoholi muuttaa "aivan toiseksi" ihmiseksi - ei aina ole "vain kivaa" olla kännis, koska joistakin ihmisistä voi tulla agressiivisia ja väkivaltaisia.

Minulla kesti usean vuoden huomata ettei viina ole MUN JUTTU! Antabus menny apuna usean vuoden - tarkotus koko loppu elämä ilman viinaa.

Next Step...Sunnuntai 01.02.2009 12:50

Näin se kuukaus taas vaihtu. Eipä sinänsä mitää uutta tai erikoista täs kuussa tiedossa, paitsi keskiviikkona Next Step messut JKL:ssä. Sinne kai ois raahauduttava, koulusta kaks linja-autollista jengii menos sinne. Aamusella enne kasii lähtö ja klo 17 kieppeil takas taas kotosalla. Varmaanki kuvia räpsin siel, kunhan hommaan uudet paristot digikameraan.

yhteishaku ammatillisiin opintoihinMaanantai 26.01.2009 17:49

Pianhan toi yhteishaku ois ja sisiksellä huomannu olevansa iha opiskelu kondikses monen vuoden sairastelun jälkeen, joten eiköhän sitä iha normaaliin opiskelu tahtiin (tai hieman joustaen) jaksas ammatti tsydeemeit. Puoliks suorittanu jo merkonomi tutkinnon - mutta onko se sittenkään se MUN JUTTU? Sisiksellä ei sinänsä kauheen monipuolinen koulutus tarjonta ole, jos aattelii mikä oikeasti saattaas sopia mulle, lähihoitaja kursseja yms. MUTTA hyvä ilmapiiri ja mukavat opet.

Anyway useampaan paikkaan haen ja se mikä lopulta kiinnostaa, niin sinne sit. Tekeevät vaa jotai psykologisia testejä monel linjal ennen alotusta. Mimmosiahan tuloksii tämmöne skitsotus tyyppi saa? ;-)