IRC-Galleria

herbie

herbie

nykyisin eniten online @ facebook

Blogi

- Vanhemmat »

Linux distrojaLauantai 21.04.2007 12:23

Viime päivinä julkaistu Debian 4, Mandriva 2007 spring ja Ubuntu 7.04. Valinnanvaikeus, minkä asentaisi. Kiva harrastus sinänsä linukan säätö - ja vakaa kun mikä verrattuna virusimuri Wintoosaan.

Debian parhaillaan imussa. Aikaisemmin kokemuksia Mandrakesta, Mandrivasta ja openSUSE:sta. Tulee vaan tuskallisen hitaasti toi distro 512 konnul, mut odootus palkitaan ehkä huomen illal. Vaikka tietyt henkilöt sanoneet, et Debu suolesta ja paska, saa nähä tykästynkö vai poistanko päivän parin käytön jälkeen. :D

HygieniapassiPerjantai 20.04.2007 21:17

Kävin tänään Pieksämäen amikses (PASO) hygieniapassi kokeessa. Parin tunnin luennot ja koe - läpi meni!

Ihan hyvä olla kahvilaa ajatellen. Jos siis pääsen Nikulanmäen tulevaan kahvilaan duuniin - joka aukeaa 1. kesäkuuta. Kaikki Pieksämäkeläiset ja tutut tervetuloa! ;-)

25vLauantai 14.04.2007 13:13

Tänään on suuri juhlapäivä! 25v tuli täyteen. Äiti tulee kyläilee tuo lahjat ja jäätelökakkua *nam*... Hienot juhlavaatteetkin olen katsonut jo valmiiksi: marimekon paita, mustat housut jne. Iltasella lisää kakkua tiedossa, kun Nikulanmäen porukalla juodaan iltapalan yhteydessä kaffeet ja syödään täytekakkua. Synttärisankari luonnollisesti saa isoimman palan kakusta. ;-)

Vain villejä veikkauksia lahjoista, saa nähä mitä tulee. Muuttokin pian edessä oman kullaan zuuzien kanssa. Ehkä lahjat liittyy uuteen kämppään: uus tv-pöytä tms. Lisäksi kuuntelen paljon gospel musaa, joten yksi tai kaksi ceedeetä voi myös tulla.

Epävarmaa on jaksaako isäpuoli hannu tulla, koska opettajan työn lisäksi tekee kanttorin hommia. Tänään meni hautajaisiin soittamaan. Satu sisko perheineen ei välttämättä ehdi, koska heidän lapsi Anni täyttäää 4v ja täytyy synttäreitä valmistella.

Digikameralla napsin kuvia päivän mittään ja parhaat otokset galleriaan.

Kaverit ja kyylät esiin NYT!Perjantai 16.02.2007 11:30

Olenko irc-galleriassa kaverilistallasi?
Jos olen, niin haluaisitko ilmoittaa siitä minulle?
Katso kuinka monen kaverilistalla olet.

Kun olet lukenut tämän, niin lisääthän omaan blogiisi.
- Vanhemmat »