IRC-Galleria

herbie

herbie

nykyisin eniten online @ facebook

Blogi

- Vanhemmat »

Netti tulossa - vihdoinkin!Tiistai 29.05.2007 14:31

Kävin tilaamassa MPY:n adsl -konnun (1mbit) uuteen kämppään. Avaus ilmanen + adsl motu ja 3 ekaa kuukautta ilmasta. Lupasvat ens viikon torstaina tulla kytkee.

Hyvää palvelua. :)

bläähSunnuntai 27.05.2007 18:27

Edelleenkään ei nettiä uudessa kämpässä. Arvatkaa leviiks pää? Deju ja kumppanit varmaa tietää millasta tuskaa olla netittömänä. Se kun on niin mukavaa ajanvietettä irkkailla ja eri aiheisia forumeita lukee.. Noh, eiköhän netti tuu viikon parin kulues.. :-D

MuuttoMaanantai 14.05.2007 21:09

Huomenna sitten on se suuri päivä! 15.5.2007 - muutto!

Kovasti sussun (zuuzie) kans ollaan tätä odotettu. Ite oon Nikulanmäellä ollu kuntoutumassa 2,5v ja kiva ottaa niinsanotusti askel etiäpäin ja muuttaa ydinkeskustaan 80 neliön luksus lukaaliin. Vuokra vaivaiset 200e kuussa, molemmat maksaa siis tuon. Ilmainen nettiyhteyskin sinne tulossa (ellei jo ole kytketty?), johon wlanilla mun kone laitetaan.

Kyseessä on Nikulanmäen tukiasunto, jossa myös erilaista kuntoutusta ja henkilökunta jeesaa arki asioissa ja neuvoo, jos on jotain kysyttävää. Ainakin aluksi käyvät kerran tai kaksi viikossa jututtamassa. Niin ja tuo asuntorakennus on sitten päihteetön alue niin kuin Nikulanmäkikin. Ihan hyvä vaan...Eikä kaikille hörhöille kannata osotetta kertoo. ;-)

Suht varma olen, ettei ne oo viel nettitsydeemeit ehtiny sinne säätää (tai mistäs sitä tietää).. no anyway huomenna kone messiin ja uuteen kämppään. Aikani kuluks vaik shakkia pelaan ja kuntoilu puoleen panostan täysillä: salilla reenaan, kuntopyöräl polen ja lenkkeilen.

Kesäkuun ensimmäinen päivä tukiasuntojen alakertaan aukeaa Akselin ja Elinan kahvila - jossa dvd elokuvia, tietokone ja nettiyhteys + normaalia kahvilatoimintaa. Susanna ja minä ollaan menossa kahvilaan töihin.

Tuohon kahvilan tietsikkaan mun kone kytketään wlanilla. Ei vaa voi hirveesti waretella tai muuta imee, muute kahvilan asiakkaat ihmeissään, kun interwebbi toimii nii hitaasti. hähä...

Joten rakkaat irkkikamut - näkyillään sitten kun olen saanut netin! Vielä tämän illan irkkaillen, mutta huomenna se on sit menoa kohti uutta kotia.

Linux distrojaLauantai 21.04.2007 12:23

Viime päivinä julkaistu Debian 4, Mandriva 2007 spring ja Ubuntu 7.04. Valinnanvaikeus, minkä asentaisi. Kiva harrastus sinänsä linukan säätö - ja vakaa kun mikä verrattuna virusimuri Wintoosaan.

Debian parhaillaan imussa. Aikaisemmin kokemuksia Mandrakesta, Mandrivasta ja openSUSE:sta. Tulee vaan tuskallisen hitaasti toi distro 512 konnul, mut odootus palkitaan ehkä huomen illal. Vaikka tietyt henkilöt sanoneet, et Debu suolesta ja paska, saa nähä tykästynkö vai poistanko päivän parin käytön jälkeen. :D

HygieniapassiPerjantai 20.04.2007 21:17

Kävin tänään Pieksämäen amikses (PASO) hygieniapassi kokeessa. Parin tunnin luennot ja koe - läpi meni!

Ihan hyvä olla kahvilaa ajatellen. Jos siis pääsen Nikulanmäen tulevaan kahvilaan duuniin - joka aukeaa 1. kesäkuuta. Kaikki Pieksämäkeläiset ja tutut tervetuloa! ;-)

25vLauantai 14.04.2007 13:13

Tänään on suuri juhlapäivä! 25v tuli täyteen. Äiti tulee kyläilee tuo lahjat ja jäätelökakkua *nam*... Hienot juhlavaatteetkin olen katsonut jo valmiiksi: marimekon paita, mustat housut jne. Iltasella lisää kakkua tiedossa, kun Nikulanmäen porukalla juodaan iltapalan yhteydessä kaffeet ja syödään täytekakkua. Synttärisankari luonnollisesti saa isoimman palan kakusta. ;-)

Vain villejä veikkauksia lahjoista, saa nähä mitä tulee. Muuttokin pian edessä oman kullaan zuuzien kanssa. Ehkä lahjat liittyy uuteen kämppään: uus tv-pöytä tms. Lisäksi kuuntelen paljon gospel musaa, joten yksi tai kaksi ceedeetä voi myös tulla.

Epävarmaa on jaksaako isäpuoli hannu tulla, koska opettajan työn lisäksi tekee kanttorin hommia. Tänään meni hautajaisiin soittamaan. Satu sisko perheineen ei välttämättä ehdi, koska heidän lapsi Anni täyttäää 4v ja täytyy synttäreitä valmistella.

Digikameralla napsin kuvia päivän mittään ja parhaat otokset galleriaan.

Kaverit ja kyylät esiin NYT!Perjantai 16.02.2007 11:30

Olenko irc-galleriassa kaverilistallasi?
Jos olen, niin haluaisitko ilmoittaa siitä minulle?
Katso kuinka monen kaverilistalla olet.

Kun olet lukenut tämän, niin lisääthän omaan blogiisi.
- Vanhemmat »