IRC-Galleria

herbie

herbie

nykyisin eniten online @ facebook

Linux freak?-)Sunnuntai 26.08.2007 16:53

Eilen tuli tilattuu linux lippis. ;-) 16 dollarii + pk

Monien mielestä varmaan huonon distron lippiksen valitsin, mutta who cares what other says...

http://www.cafepress.com/mandriva.84481412

...oishan siel paljo muutaki kivaa ollu, kuten linux hiirimattoja, kahvimukeja ja t-paitoja.

Sairastelua...Torstai 23.08.2007 19:07

Sairastelu ja sairasloma sen kun jatkuun. Tänään ajattelin et lopultaki kouluun. En ollu siel ku vajaan tunni.. terkkarin kaa jutskasin ja mitattiin kuume.. ja olihan sitä. Sovittiin et lepäilen ainaski tän päivän. Vaik antibiootit alotettii maanantain, joita otan kolme päiväs, ni silti tauti sitkees. Harmittaa vähä ku jää jälkee opiskeluis nii hemmetisti. Vaikka joskus peruskoulu ikäsenä opiskelu oli aika EVVK -touhua, mut nyt tsemppaan täysil. Hyvil arvosanoil paremmat mahkut saada duunii sitten joskus.. kunhan valmistun.

Sussukin edellee kipeenä. Loppuviikko sairaslomaa sil duunist ja huomen lähetää porukoitte luokse viikonlopuks. Saa nähä mitä siel kehitellää. Ainaki skipbo kortit messiin...

Hullu?Sunnuntai 19.08.2007 19:57

Meni hermot linukan kaa, kun ei uus tulostin suostunu pelittää. Mandrivassa ja simplymepikses testailin. Nyt koneel pyörii WinXP home edition (SP2). Monien mielest varmaa aika kreisi veto, mut kyl wintoosaski hyvii puolii ja toimii iha näppärästi kuha on service packit, kunnon virustorjunta- ja palomuurisoftat.

Ja pelikäytös ehdoton ykkönen. Mietin jos parin vuoden tauon jälkeen alkais pelailee taas Medal of honorii (allied assault - ainoa ja oikea). Pelin yks ceedee vaa naarmuil siihe mallii ettei installi onnaa. Pitänee ostaa sit kunhan on rahatilanne hyvä, alle 15e:llä muistaakseni lähtee eri pelikaupoista (pkp, verkkokauppa jne.). Sussun suosikkipeleihin tuo mohaa myös lukeutuu. ;-)
Perjantai on ja se suuri päivä: Iso A tulee Pieksämäelle. :P

Harmittaa vaan kun ite flunssas, joten siinä ja siinä kykeneekö keikalle. Kaipa siellä vois käydä pyörähtämäs, kun keikka paikka alle 100m pääs, aivan ydinkeskustas kun avovaimon kans asutaan.

Sussukin joutu tänään töistä jäämään pois, kun ääni iha painuksis ja yli 37:kan heilahti kuumemittari. Ite ollu maanantaist lähtie pois koulusta ja eile tk:s kävin ja kirjottivat loppu viikon sairaslomaa koulusta.

Koneella kaiken näköst aattelin säädellä ajan kuluks. FreeBSD just imus, kun irkis sanovat et ois testaamisen arvonen. Eri Linux distroistahan mulla on kokemuksia - mm. debian, ubuntu/kubuntu, mandriva, opensuse, mepis ja ta linux.

Iso ASunnuntai 12.08.2007 14:05

Ens perjantaina tulee Iso A eli Ari Koivunen Pieksämäelle ilmaiskonserttiin (poleeni). Alkaa klo 19 - muita esiintyjiä aluksi ja n. 20 lavalle pomppaa Ari! :-D Odotan innolla, levyn kun ostin tos kuukaus sit tjsp.. Digikamera tietty messiin ja monii frendei on sinne menos. Kuvia sit galleriaan tai irkkaajat.orggiin.

Et sillei...

Pian se alkaa..Maanantai 06.08.2007 01:34

Enää pari päivää ja sit takasin koulunpenkille. Wippijaijee! Pitkän sairasloman jälkeen kyl kaipaaki jotai mielekästä tekemistä ja sisältöä päiviin - vaik se diagnosit huomioonottaen voi koville ens alkuun ottaa (#polonorte ja #tpa tyypit tietää;)).

Huomen marssin mutsille kunha duunipäivä ohi ja väriä nuppiin. Se jääköön yllätykseksi, millaseks vetäsen ja en välttämättä kuvaa tänne laita - ainakaan kaikkien nähtäväks - ja jos laitan, ni 'kamut' ryhmälle se näkyypi.

Parrankasvatusoperaatiokin edistynyt vallan mainiosti! Ja viiksetkin komeesta pääst.. vaik avovaimo sano, et pitäs viikset ajaa pois, mut pah...

Ja tulihan tos oltuu vkoloppu joroisis sussun enon luona. Kotiuduin sieltä iltapäivällä ja kivaa oli. Joskus uusiks! :P

Uusi kuukaus - uudet kujeet! :PLauantai 07.07.2007 18:51

Noniin.. Tulipa tänään värjättyä hiukset punaiseks! Raju veto, mutta sellasiahan mulla on ja jaksan aina yllättää niin kun sussu sano. Ennen koulun alkua ainakin ostan uudet farkut ja kenties jotai muuta coolia, ni sit kelpaa mennä sinne palloilee... Vaik stressaa jo valmiiks koko koulutsydeemi, mut yritettävä on. Täysillä eteenpäin! Niin monta vuotta sairaslomalla masiksen takii ollu - ylä- ja alamäkeä. Nyt vointi vakaa.

Ja vilkaisin tuossa salireissulla porukoitte luona nokiamissio -lehtee, ni siin oli et syksyl Tampereelle tulossa Terry MacAlmon, joka on yksi maailman tunnetuimpia ylistys musiikin tekijöitä. Kyseessä on Terryn ensimmäinen visiitti pohjoismaihin ja yllättäen koki, että Suomeen on tultava. Mikäs siinä. Jos vaan jaksaa kouluviikon jälkeen ja sussu työpäivän jälkeen lähtee ajelee kohti Tamperetta, ni olisin onneni kukkuloilla! Kaikki Terry MacAlmonin ceedeet kun löytyy jo hyllyst ja kuuntelen lähes päivittäin.

Digikamera messiin toki, jos tuonne lähtö onnaa.. Ehdottomasti yksi vuoden kohokohta tuo olisi minun kohdallani!

http://bf.nokiamissio.fi/

Terry MacAlmon @ BreakForth 2007 Tampere, Finland
Nyt on jokunen reissukuva kuva-arkiston 'muut' kansiossa. Valitettavasti digikamerasta loppu virta kesken kaiken - joten kuvat jäii vähiin. Anyway... ihan kivaa oli. Osteltiin sussun kaa uusia sormukssia, risti kaulakoru, t-paidat molemmille (netmission paita mul) sekä uus lippiskin mulle tarttu mukaan jokunen gospel cd (hillsongia ja exitiä . rokrok!)

Ens vuonna uusiks...

Juhannuskonffaan tänään!Torstai 21.06.2007 13:55

Tarkoitus olisi reilun puolen tunnin päästä lähteä helluntalaisten juhannuskonferenssiin Keuruulle. Tälläinen hihhuli kun olen. ;-)

Sussu (zuuzie) tietty lähtee mukaan ja tarkoitus olisi paikanpäällä eri puheita ja bändejä kuunnella. Jotain kivaa tulee varmaan ostettuu, kuten gospel musaa, kenties uus lippis ja t-paita - jotka toki uskontoaiheisia.

Olemme vain tämän päivän siellä, eli ei yövytä missään. Joskus yöllä takas pmk:ssa. Digikamera toki messiin ja kuvia galleriaan!

Hauskat jussit irkkifrendeille - juhlikaahan hillitysti! :P

im back!Torstai 07.06.2007 16:39

Nyt on netti! Joten rakkaat kamut mesetellään ja irkkaillaan...