IRC-Galleria

kaksonen!Keskiviikko 07.01.2009 00:59

Luonne: Kaksonen on kuin elohopea: aina liikkeessä utelias ja levoton mieleltään. Hänen asenteensa ja mielipiteensä vaihtuvat yhtä nopeaan, kuin keväinen päivä... Kaksonen ei halua jämähtää paikalleen, kaksonen haluaa kokea ja nähdä maailmaa. Kaksonen on kommunikoiva, älyllisesti aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut. Kaksonen tuntuu tietävän asioista paljon, mutta lähempää tarkasteltuna hän vain haluaa esittää viisasta vaikkei mitään tietäisikään.
Kaksosella on hyvin vahvat intuitiot ja hän kykenee näkemään jopa tulevaisuuteen. Kaksonen saattaa ulospäin näyttää kiltiltä ja viattomalta, mutta moni kakku päältä kaunis. Varsinkin jos yrittää kahlehtia tätä ilman perhosta vastoin hänen tahtoaan, hän muuttuu jäätävän kylmäksi ja ilkeäksi, sanallakaan varoittamatta. Kuitenkin jos olet saanut niin harvinaisen lahjan kuin kaksosen pysyväksi sydänystäväksi, vaali tätä ystävyyttä! Kaksosten seurassa sinulla ei tule koskaan olemaan tylsää. He aina keksivät jotain mielenkiintoista tekemistä.
Kaksosen heikkouksia ovat pinnallisuus ja tuuliviirimäisyys, jotka tosin tuottavat eniten vaikeuksia ympäristölle. Kestävyyttä ja pitkäjännitteisyyttä ei liikkuvalta Kaksoselta myöskään löydy. Jos asiat jumiintuvat tulee vilkkaasta Kaksosesta hermostunut kakara, joka ei ota enää mitään vastuuta mistään. Suulas Kaksonen hallitsee myös valehtelun hienoimmat tekniikat ja pystyy käyttämään niitä epärehellisiin tarkoituksiin varsin tuottavasti.
Älyllisesti toimeliaan Kaksosen perusongelma kohdistuu päähän ja siellä hermostollisiin ylikuumenemisiin ja häiriöihin, joista saattaa seurata hermoromahduksia. Elimellisesti ovat vaaravyöhykkeessä keuhkot altistaen keuhkosairauksille ja keuhkokuumeelle. Peruskaksonen tosin suojaa keuhkojaan aktiivisesti tervalla ja nikotiinilla, joten täytynee lisätä luetteloon tuo pelätty
keuhkosyöpä.


Kaksonen on niin vauhdikas, ettei kukaan kerkeä edes tekemään mielipidettään tästä rasittavasti vieteri-ihmisestä. Mikäli täpötäydessä juhlasalissa kuulet sen vittumaisimman ja kovaäänisimmän nauruäänen, siellä on kaksonen. Yleensä hän on kertomassa jotain itsestään eikä edes huomaa, että kukaan muu ei naura. Mikäli haluat seurustella kaksosen kanssa, muista laittaa hänet sähköaitaukseen lähtiessäsi kotoa, sillä palatessasi et löydä häntä mistään.
MOTTO: "Ai minä?"
TYÖPAIKKA: Mahdollisimman meluisa paikka, esim. baari.
AUTO: Mikä tahansa, jos siellä on cd-soitin




syyttäkee mun horoskooppia: D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.