IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 14.03.2008 14:56

kun salkkarit alkoi niin sitähän mainostettiin että se on totuudenmukainen ja pureutuu oikeiden ihmisten oikeisiin ongelmiin eikä ole kuin esim kauniit ja rohkeat joka kertoo jostain seurapiireistä.

no mutta nyt hiukan kyrsii ja kerron vähän että miksi:

ensinnäkin harvalla salkkareissa on oikeita töitä, esimerkkinä ullakolla asusteleva alkoholisti mummo on kirjailija joka kirjoittaa kirjan silloin tällöin ja saa rahansa sillä. punaviinin avulla tuotettuja kirjoja onkin kahdeksan vuoden aikana syntynyt jo kolme.. huollettavina asustaa alkoholisti poika ja hänen tyttärensä. pojalla on omakin asunto nakkilassa josta hän maksaa vuokraa mutta sepä ei ole salkkareissa ollut ikinä esteenä pihlajakadulle muuttamisessa, ihmiset saapuvat sarjaan muualta ja muuttavat aluksi toisten nurkkiin..

etätöitä kirjojen parissa tekee myös paula, aika harvoin kylläkin. aviomies sitten jäi työttömäksi kun vaimo ja kaveri tappoivat pahan aaron joka esiintyi kaksoisveljenään jota piti vankina jossain soramontulla työmaakopissa .. ....

hei mutta eerolla on kunnon työ, eero on joku vanhustenhoitaja tai jotain ja salkkareiden harvoja henkilöitä joka ei ole ollut töissä kentaurissa tai ismon valinnassa!

niin, ismolla oli aikoinaan oma kioski kunnes hän vaihtoi hommia päittäin kotikatunsa talonmies sepon kanssa, sittemmin ismo sai peliriippuvuuden ja asui kadulla mutta sitten hänen naisystävänsä pelasti hänet, osti kaupan sepolta ja laittoi ismon takaisin töihin sinne.

seppo sitten rupesi talonmieheksi karin ja amin kanssa, yhteen taloyhtiöön tosiaan tarvitaan kolme talonmiestä joiden töihin kuuluu pihan lakaiseminen, käytävien luuttuaminen ja maaritin hajonneen pesukoneen korjaaminen. muita töitä kolmelle miehelle ei löydy.

ja koska töitä ei ole kunnolla piti sepon pojan karin väistämättä hankkia pieniä sivuhommia ja alkoi ryöväämään autoja lähikuppilan tarjoilija pojan kanssa.. molemmille pimeät hommat oli jo tuttuja, kari oli vanha kovis ja tunsi porukat, roomeo taas oli sarjaan tullessaan prätkällä päristelevä nahkatakki huumediileri. nyttemmin kiva yksinhuoltaja tarjoilija isä.

romeon työpaikalla eli kentaurissa ruokailee noin 100% salkkareiden hahmoista, jos he eivät pääse paikalle he tilaavat sieltä kotiin. tätä sisäpiirin omaa ravintolaa johtaa haarojaan kovasti levittelevä jenni ja töissä on myös roomeon veli joka piti vähän hauskaa rouva johtajan kanssa.

ja nyt ossi sitten perusti oman firman "happy homes"(ja pani jenniä) ja otti sinne töihin vanhan hoitonsa jonka tyttäreltä koitti saada pesää mutta se ei vielä tiennyt että tanja olikin juulian äiti jotka sattumalta asuivat samalla kadulla

jenniä pani myös ami ja eero ja melkein myös aaro
aargh en jaksa enää

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.