IRC-Galleria

tj jotain yli 60Tiistai 03.11.2009 01:20

noniin, veksi on nyt täynnä kuumepotilaita ja aukin tiloihin avattu varasairaalakin alkaa täyttymään.. kai meitä tästä rupiaa pian tippumaan pikkuhiljaa. kai ne jonkun lomakiellon pian laittaa.

tiättekö muuten mitä eroa on karanteenilla ja lomakiellolla?

karanteenia käytetään kun halutaan estää vaarallisen viruksen tai bakteerin leviäminen varuskunnan ulkopuolelle, täältähän se leviäisi hienosti koko länsisuomeen. karanteenin aikana ketään ei päästetä pihalle.

lomakielto taas on julma tapa vittuilla varusmiehille, mitäs ovat kipeitä!
tekosyynä käytetään samaa kuin karanteenissa. ratkaisevana erona se että henkilökunta saa edelleen poistua varuskunnasta, tämän tekosyynä oli jotain työsuojelulajista väännettyä. missä mun ihmisoikeudet on?!

asiasta banaaniin, vihaan tätä organisaatiota. ja hei, en näe mitään kunniallista varusmiespalveluksen suorittamisessa suomen puolustusvoimissa. en koe tätä kansallisvelvollisuudekseni. ja vannomallani sotilasvalalla pyyhin persettäni, minun oli käsketty vannoa jotain ja suomen laki määräsi minut toteuttaamaan tämä käsky. olenko siis oikeasti vannonut jotain, hä?

jos olisin aivan oikeassa armeijassa en välttämättä olisi näin gonahtanut paskapää. no mutta, odottelen lomakieltoa viikonlopulle ja katselen sitten sotkun ikkunasta kun kaikille mahdollisille sairauksille immuunit aliupseerit painavat kotiinpäin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.