IRC-Galleria

Joulufiilis!Sunnuntai 09.12.2007 22:01

Porvoon reissu oli mahtava! Itsenäisyyspäivän vastaanotto katsottiin tietenkin, toiselle meistä kuitenkin tuli Nukkumatti kylään (6 tunnin ajomatka taisi tehdä tehtävänsä) ja tuhina peittyi television kommentaattoreiden alle. Kynttiläkoristeet meinasivat aiheuttaa pienen tulipalon,mutta onneksi nopeat refleksit pelastivat tilanteen.Illalla otettiin varaslähtö joulukinkkuun.

Ihana jouluinen Vanha kaupunki.Lunta ei ollenkaan,mutta jouluiset pikkuputiikkien ikkunat ja joulukoristeet saivat joulutunnelman nousemaan. Tutustumiskierros Porvoon keskustassa ja kiertokävely Vanhan kaupungin mukulakivikaduilla. Talojen kattojen väliin oli ripustettu pitkät rivit jouluisia nauhoja ja joulukelloja valoineen. Kirpputorikierrokselta mukaan tarttui yhtä jos toista mukavaa kohtuullisin hinnoin. Vierailu Pienessä suklaatehtaassa pakotti ostamaan rasiallisen käsintehtyjä suklaakonvehteja (kenellepä ei olisi paikasta tullut mieleen Johnny Deppin tähdittämä Pieni suklaapuoti,tosin putiikki oli huomattavasti pienempi kuin elokuvassa). Joen varrella näkyi kuuluisa "postikorttimaisema" ranta-aitoista,jotka täytyi itsekin ikuistaa. Kaduilla kuuli myös maamme toista virallista kieltä, mikä toi mieleen 40-50-luvun kotimaisten elokuvien kaupunkitunnelman. Pyörähdimme myös kauniissa Kynttiläkamarissa, jossa kynttilät olivat eroteltu värien mukaan eri huoneisiin. Voi miten olisikaan tehnyt mieli ostaa metallinen kynttilä/tuikkuteline, mutta opiskelijalle hinnat olivat vähän turhan korkeat. Kahvihetki sacher-kakun kera, ylellisessä 1800-luvun tyyliin sisustetussa kahvilassa kruunasi päivän.

Porvoo,Suomen joulukaupunki.

Fiksuja sanoja.Perjantai 26.10.2007 23:21

"On hienoa huomata kuinka paljon taide ja luovuus ovat vaikuttaneet maailmaan, ei hallitus ja uskonto. ---- Haluan että minut muistetaan siitä, että uskallan henkeni uhalla sanoa mitä ajattelen.Vain niin voin sanoa olevani taiteilija.Ja se on ainoa arvokas titteli."

-Marilyn Manson-

Words don't come easy.Maanantai 16.07.2007 23:58

"Kyllä se kahden ihmisen yhteisolo totuttelua vaatii, mutta niinpä sitä vaan vähitellen yhteen kasvetaan. Sitoutumista se vaatii ja päättäväisyyttä, mutta mikä maailmassa nyt on tärkeämpää kuin, että on joku jonka kanssa jakaa asiat ja jonka kanssa voi olla juuri se oma
itsensä. Rakastuminen muuttuu vähitellen rakastamiseksi ja se on niitä ihmiselon ydinasioita."

- R.L. Komulainen -

Kiitos noista sanoista ja menneestä vuodesta hänelle ja monelle muulle,jotka sanoillaan saivat minut ajattelemaan.Heidän elämänkokemuksensa ja näkemyksensä auttoivat ratkaisemaan ongelmia ja kasvattivat minua tietyllä tavalla,tavalla josta opin että kaikella on tarkoituksensa. Kaikella.

Häkkilintu.Sunnuntai 17.06.2007 17:29

"En ole nainen, en yhtään mitään - kidutettu eläin häkissään."

"Tikulla silmään, jos muistat arpeni
Jos auki revit ne ja hierot suolaa haavoihin"

"Kuka pienen pelon siemenen
sisälleni aikoinaan on kylvänyt
Kasvanut on täyteen mittaansa se
ja vihan puu on siitä syntynyt"

"Jokainen luu minussa taittuu
En jaksa enempää
Käsittäkää, täytyy tulla loppu
Ei enempää, ei vähempää"

"Kuinka kovaa löisin
Kuinka kovaa purisinkaan,
jos vain pääsisin lukkojen takaa kostamaan"

http://www.youtube.com/watch?v=zK2i54puwjw"Saat puolustaa minua.
Jos osaat niin puolusta minua"Niin....ihmiset ovat.Erilainen voi olla monella tapaa,mutta kanssakäyminen tuottaa ongelmia jos ei ymmärrä. Ei ymmärrä toisen ajattelutapaa tai toimintaa. Voisimmeko kuitenkin yrittää astua toisen kenkiin ja yrittää ymmärtää toisiamme? Ehkä se on liikaa vaadittu,ehkä ei. Joskus vain huomaamattaan vaikuttaa toisen ihmisen elämään, niin että loukkaa tai synnyttää väärinkäsityksiä. Se ettei käytöstään huomaa, aiheuttaa vähin erin tukoksia kehoon, jotka jossain vaiheessa purkautuvat....jotenkin. Lukekaa toisianne ihmiset,se ei ole vaikeaa jos unohtaa hetkeksi oman napansa.Ja kuten sanonta kuuluu,silmät ovat sielun peili.

MuistoTiistai 13.03.2007 23:14

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa.

No niin,älä ujostele.Tiedän että muistat jotakin.

Hymyilen.Perjantai 19.01.2007 00:24

http://www.riemurasia.net/jylppy/displayimage.php?pos=-15896

Maailman herttaisin lelu ^^. Pitää tietyin väliajoin palata katsomaan tuo videopätkä,sillä en voi olla nauramatta/hymyilemättä tuolle pienelle punaiselle olennolle :) Pieni asia joka piristää päivää.

Tiedättekö?Sunnuntai 07.01.2007 01:02

Tiedättekö miltä tuntuu poskissa, kun joku katsoo sinua syvälle silmiin?
Tiedättekö miltä tuntuu perhoset vatsassa, kun joku koskettaa kasvojasi?
Tiedättekö miltä tuntuu hymyillä, kun joku hymyilee kanssasi?
Tiedättekö miltä tuntuu pelätä, kun on joku joka rohkaisee?
Tiedättekö miltä tuntuu suudella, kun sadepisarat pistelevät kasvoja?
Tiedättekö miltä tuntuu herätä, kun vieressäsi ovat maailman tärkeimmät kasvot?

Minä tiedän.
Sekoitus pelkoa,inhoa ja iloa,niin ainekset unohtumattomaan iltaan ovat valmiit. Lyhyestä virsi kaunis: -Kiitos :)