IRC-Galleria

hiipia

hiipia

with the power to be powerful

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

day s e v e nMaanantai 08.11.2010 15:59


Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.
Day Two: Nine things about yourself.
Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things that you're afraid of.
Day Six: Five people who mean a lot.
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession.

1. Huono hygienia on ehdoton ykkönen. Joo tiiän, en itekään oo aina ihan ruusuntuoksuinen enkä jaksa pestä hampaitani joka viides minuutti ja tukkakin voi olla joskus (aina) likainen, mut silti. En oikeestaan osaa vetää selkeetä rajaa siihen mistä se luotaantyöntävyys alkaa, mut, nii. Haistelen paljon mieluummin deodoranttia tai vaikka partavettä kuin kehon omia aineita. Myönnän, haistelen. Paljon.

2. No öö karvoitus. Kainalo-, sääri- ja selkäsellainen noin lisähuomautuksena, rintakarvatkaan ei oo mitenkään erityisen hienoja. Onhan se varmaan kivaa olla ~luonnollinen~ mut yyyh silti. En tykkää ja oon melko paljon fyysisen kosketuksen perään enkä halua eksyä jonnekin villiin viidakkoon.

3. Kun ei tajuta joitain itsestäänselviä asioita eikä voida koskaan joustaa mistään, ei aina tarvitse inttää ja olla oikeassa. Emmätiiä, jonkinlainen typeryys? Päädyn joka tapauksessa vain pyörittelemään silmiäni ja päätäni niin kauan että joka paikkaan särkee.

4. Tälleen taktisesti edelliseen kohtaan liittäen, jos joku vaan hyväksyy asiat niin kuin joku muu sanoo niiden olevan eikä pidä yhtään omia puoliaan ja ottaa kaiken paskan niskaansa ihan vaan siksi että sitä sattuu taivaalta putoilemaan. Vähän taistelumielialaa ihmiset, aloitetaan kapina ja mennään kans loppuun asti. En halua olla jatkuvasti olkapää, en jaksa eikä huvita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.