IRC-Galleria

hiipia

hiipia

with the power to be powerful

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Torstai 09.05.2013 03:43>3<
ei mul oikeestaan muuta

(MITÄ VITTUA DESUCON JOSKUS ENSI KUUSSA??? :DDD MElkein on suunnitelmat kasassa, yhdestäkään puvusta puhumatta)

[Ei aihetta]Torstai 02.05.2013 04:30


Dragon Age II! >3< ..Ei muuten, mut hahmot on aika kivoja. Muuten en oo hirveesti näin ensimmäisen kymmenen tunnin aikana saanut tästä irti (ja oon jo ehtinyt turhautumaan kenttien toistuvuuteen).

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.04.2013 05:51

D: D: D: Awakening loppui ihan kesken! En ollut varautunut yhtään! Olin juuri pääsemässä kaksi yybermaagia sisältävän partyn makuun! Ei!
~15h

[Ei aihetta]Tiistai 23.04.2013 05:27DA:O ~57h |D
ansaitsen kyl mielestäni vähän rispektiä siitä, et menetin Wynnen about heti kun se liittyi partyyn ja failasin sen verran etten saanut haltuuni Morriganin healia kummempaa parannustaikaa ja elämä oli helvetistä ja tapoin silti kaikki.
jos sit se Awakening!

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.04.2013 06:57

Oon pelannut DA:O:ta yli neljäkymmentä tuntia ja suorittanut jotain 60 prosenttia pelistä, enkä tiiä olisinko mielissäni vai turhautunut siihen, et tää ei lopu koskaan. :'< Ei muuten mut muutkin pelit kutsuvat heiii. Onneks oon niin rakastunut tän hahmoihin et ehkä jaksan ihan vaikka niiden kävellessä käymien kehityskeskustelujen takia.

k-k-k-kibashootMaanantai 15.04.2013 00:17

Tänään rämmittiin polvia myöten sohjolumessa ja väisteltiin koirankakkoja, ah. ♥ Ns. oikee photoshootti ekaa kertaa varmaan vuosiin!
Cossausunelmien täyttämisprojekti osa 2 (tai 3, miten haluankaan laskea)!

Oon niin upee.

[Ei aihetta]Perjantai 05.04.2013 04:48

Naurettavan pitkä pääsiäisloma! Ihan naurettavan! Jotain kaksi viikkoa! Ei siin, kuluu tää aika yöt valvoen, päivät suorassa auringonpaisteessa nukkuen ja illat lukien ja pelaillenkin. <:3

Ja joo oon sen verran slowpoke et oon vasta ottamassa ensiaskeliani länsimaisten pelien rintamalla, (Tepan tietokone jopa pyörittää näitä!) ja vähän pelkään ettei paluuta enää ole. Vaikka oonkin ihan törkeän huono pelaamaan.

Dark Woods on ihan maailman hirveinpelottavin paikka ikinä. :'( Tyhmät mörkökääpiöt.

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.03.2013 20:58

P3P imaisi pitkästä aikaa sisäänsä, en kadu heikkouttani vaikka tässä nyt jäävät kirjat lukematta ja referaatit kirjoittamatta ja yöt nukkumatta ;3;/

(Joo oon aika kausittainen pelaaja, en ees muista milloin aloitin tän, enkä oo päässyt kuin kakkosblokin loppuun... Pelitunteja siihen nähden vähän liikaa myös.)

pääasiallisesti muuttohelvettiäPerjantai 22.02.2013 04:47

Muuttami(sen suunnittelemi)nen on saatanastaaaaa (ja olen näemmä hylännyt galtsublogini[kin] ihan kokonaan)

En ole edes päässyt vielä kunnolla alkuun, huoneeni on täynnä pahvilaatikoita ja kissat rakastavat niitä. Mutta! Kohta asutaan kivasti lämminhenkisessä opiskelijakommuunissa viiden kivenheiton päässä yliopistolta, yhden kirjastolta, joten ehkä selviän yhdestä tai kahdesta tavarankantorupeamasta. :,D Ensimmäisiä perheriitoja odotellessa!

Kuva Frostbitestä, koska näytetään pulsuilta ja koetaan itsemme sellaisiksi, enkä tiedä yhtään mihin muuallekaan tämän laittaisin:

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.07.2012 17:16

Sotamies Hips ja Brokeback Nems - kohti valmista cossia
« Uudemmat -