IRC-Galleria

hiipia

hiipia

with the power to be powerful

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Laa ja Mins teki meille lettuja.

Laa: "Hips on niiku perheen kolmevuotias joka pyörii ja hytkyy ja sotkee kaikki paikat, Josh on 5-7 -vuotias joka intoilee ja näyttää lettuja sillee "KATO KATO TÄÄ ON IHA SELVÄSTI SE JA SE" ja Nems on perheen... 11-vuotias, joka on rauhallinen ja. Ujo ja fiksu."

Nii.Torstai 31.12.2009 01:10

"Ei saa dissata!"
- Ei me dissata, me vitsaillaan.

8(Maanantai 28.12.2009 05:35

Latte - sanoo:
mitäs muut me tehtäis ku inistäis
8(

Hiipiä. sanoo:
8(
laa sen sanoi!

Nem-otus. sanoo:
8'''<

vitutusgallupMaanantai 28.12.2009 02:29

Tämä on Vitutus-gallup. Jokaisessa asiassa vituttaa joku. Edes jokin pieni asia. Päästä pessimistisyytesi valloilleen ja ala raivota!

MIKÄ SINUA VITUTTAA...

TALVESSA - On niin vitun kylmä ja pitää kiskoa sata kerrosta vaatteita päälle ja silti paleltuu ja miun talvikengät ovat ahtaat joten jalat jäätyy jos koetan saada pidettyä niitä villasukkien kanssa. Ja kylmän ulkoilman hengittäminen on ihan mahdotonta ja sormet on hyödyttömät seuraavat viisitoista minuuttia sen jälkeen kun pihalle eksyy ja koko homma nyt on kaikin tavoin ihan perseestä.
KESÄSSÄ - Ötököitä on joka paikassa ja hermo menee kun koko ajan joku inisee korvanjuuressa tai on tunkemassa silmään tai johonkin muuhun ruumiinaukkoon. Ja joskus on ihan tukalan kuumakin eikä siihen sitten auta mikään.
SYKSYSSÄ - Sataa vettä ja tuulee ja sataa vähän lisää vettä. Ja Joutsenon jalkakäytäville nousee satapäin etanoita joita ei voi olla liiskaamatta jos haluaa päästä perille yhtään mihinkään ja ne rutisevat inhottavasti kenkien alla ja ewwwww ja voi etanaraukat. Ja syksy meinaa sitä, että talvi tulee ja kesä menee ja sehän taas haisee.
KOULUSSA - Tunnit on suurimmaksi osaksi puuduttavaa paskaa ja nukahtelen ja niskat muljahtelevat ja takapuoli puutuu huonoilla tuoleilla ja miun istumapaikka on keskellä huonetta eikä mikään ole epämiellyttävämpää kuin se. Okei on, mut kuitenkin. Ja Opistolle pitää mennä bussilla joka maksaa tuhat oravannahkaa suuntaansa ja olen koko ajan vararikossa eikä sitten ole kellään kivaa. Ja on sekin aika ärsyttävää, että oon niin helkutin laiska etten jaksa edes mennä kouluun.
CD-LEVYISSÄ - Kun ne maksaa liikaa tai niitä ei voi saada mistään tai ne myydään loppuun tai miulla ei ole rahaa tai niissä on joku niin homo kopioinninesto etten onnistu säheltämään tietäni läpi siitä.
POLKUPYÖRISSÄ - Kun niiden ketjut tuppaavat putoilemaan ja renkaat repeytyvät koko ajan ja sitten pitää polkea vanteilla ja ihan typerää. Ja pelkään aina alamäissä että jarrut hajoavat tai rengas irtoaa tai ne ketjut rämähtävät alas ja siinä sitä sitten ollaan, kivasti pää halki tienposkessa. Ja pitkät ja loivat ylämäet ovat vittumaisia renkailla kulkiessa.
HOUSUISSA - Kun jotkut ihmiset eivät osaa pukeutua ja niiden farkut roikkuvat niin että perse vilkkuu mukavasti sieltä niin ja ohikulkijat oksentavat pusikkoon. Ja naisten farkkuja epämukavampaa vaatekappaletta saa hetken ajan etsiä, en voi sietää.
TENNAREISSA - Talvella niistä ei ole mihinkään, kokeilin kerran ja luisuin joka toisella askeleella kolme eteenpäin alamäkeä kulkiessani. Takaisin tuleminen oli vähän hankalaa ja ähkimiseksi ja puhkimiseksihan se sitten meni. Ja ne on ihan laittoman kylmät, joten niitä pitäisi käyttää vain kesäisin. Sit kävelen aina liikaa ja ne hankaavat miun kantapäät ja nilkat auki ja sitten nilkutan jalat laastareissa ympäriinsä.
VANHUKSISSA - Jotkut niistä luulevat voivansa tehdä vittu ihan mitä vaan huvittaa ja ovat koko ajan tiellä ja odottavat saavansa erikoiskohtelua paikassa kuin paikassa ja niille on jotenkin oikeutettua olla niiiin hankalia ja etuilla kassajonossa. Ja on aika rasittavaa, ettei ne kuule tai tajua mitään mitä niille yrittää sanoa.
PIKKULAPSISSA - Ne on koko ajan tiellä ja huutaa ja rääkyy ja tekevät vaippoihinsa ja kuolaavat ja ovat punaisia ja kuvottavia ja hyyyy-.. ai ei tässä puhuttukaan vauvoista. Lapset on vaan jaloissa ja kyselevät liikaa eivätkä tajua ettei minua kiinnosta leikkiä niiden kanssa pätkän vertaa tai tutkailla niiden uutta tyhmää nukkea, vaikka niiden vanhemmat ne miun luo usuttaisivatkin. Siinä tapauksessa ne vanhemmat kyllä nyppivät enemmän ja asdfhuirsdfas.dsd.
SAIRAALOISSA - Ne on ahdistavia ja lääkärit ottavat päähän olemalla olemassa ja siellä haisee ja joka puolella on vanhuksia tai muka-sairaita ja sairaita ihmisiä ja märiseviä pikkulapsia. Ja kerran yksi pentu melkein vei miun sarjakuvan kun odottelin äitiä palaavaksi vastaanotolta, vittu. >8(
SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI - Niin turha juhlantapainen taas että huh huh. Antakaa miun vaan olla rauhassa niin kaikki menee teidän osalta hyvin ja miullakin on vähän mukavampaa, kun voin tuudittautua omaan pilvilinnaani ja elellä siellä. Ikääntyminen ei ole hyvä juttu.
RADIOSSA - Kun sitä perkeleen asemaa vaan ei voi saada paikalleen ja sitten käy rätinä ja suhina ja SE se vasta on raivostuttavaa. Tai jos aseman saa jollain keinolla kuntoon, se vammaantuu sopivasti hyvän biisin kohdalla ja se siitäkin ilosta taas.
TELEVISIOSSA - Sieltä tulee suurimmaksi osaksi vain paskaa ja mainoksia ja uusintoja ja salkkareita. Oikeastaan ainoa asia mihin se soveltuu, on olla taustameluna päiväunille.
HUONEESSASI - On ahdasta ja kamat on levällään ja astiat on kulkuväylillä ja kaikki tärkeät jutut on hukassa ja kissojen karvat leviävät viidessä sekunnissa tasaiseksi matoksi kaiken päälle ja sitten elän siellä onnellisesti ja tallon kaiken jalkoihini jos en ole varovainen. Pitäisi olla siivoamassa koko ajan ja se on ihan älytöntä.

VITUTTAAKO SINUA USEIN? - Vähän saattaa kyrpiä välillä.
VITUTTAAKO SINUA EDES TÄLLÄ HETKELLÄ KUN OLET TEHNYT TÄMÄN KYSELYN? - Joo, kyllästyin jo parin ensimmäisen kysymyksen jälkeen ja sitten vaan ärsytti. Mut onnistuin tekemään tän, voittajafiilis nyt.

Kusti on hieno mies.Keskiviikko 23.12.2009 01:05

Jonna
kusti on nyt mavotettu
meinastiko ottaa sen mukaan kun lähet niin Lpr
vai otatko enää vai tuonko sen tammikuulla.

Jonna
meillä tääläl meinaa hermo mennä, ainakin makella. kun se kaivaa koko ajan noita muovipusseja tuolla, kakki sänguyn alle...tunkee paikkoihin ja tiputtaa tavaroita. ihana kusti <3<3

buuuurrnn myy dreeeaaddMaanantai 21.12.2009 21:59Haluan tuon. Niin kovin.
;_;

säälittävää.Maanantai 21.12.2009 16:14

Jonna
lähetä health kit

Niina
kohta!

Jonna
nyt

Niina
tää kone on ihan tappavan hidas nii pitää tapella eka pari tuntii tän farmvillen kanssa

Jonna
siun syytä että en oo tehnyt taaskaan muut kun ootellu tässä koneella, että o aina 10 hpo ja saa yhen reiän kaivaa
säälittävää
=)=)

Niina
surullista

Jonna
voi vittu

Niina
toimi ollenkaan saatana

Jonna
=)=)

Niina
miunki kone on kymmenen kertaa nopeempi

Jonna
parempi ois toimii, mitä siitä tulee, kun jos meiän kaikkien pitä farmata ja etsiä aarteita kiireellä ennen mökille lähtöö ja heti kun tullaan sieltä pois!

Niina
niinpä, niinpä!
pitää varata vähintää kaks tuntia sille puuhalle sit

Jonna
ai per lärvi?
näin

>8<Sunnuntai 20.12.2009 01:27

http://www.newgrounds.com/portal/view/506546

*koukuttuu vaikka on järjettömän huono tällaisissa*

;_;Lauantai 19.12.2009 22:56

viuku sanoo:
;_; ..nyt tuo shoottaushimo tarttui minullekin. tulisi jo kesääähhjj.
Hiipiä. sanoo:
ssdggfreu. ;_; HNNGH.
viuku sanoo:
ASDRTGHTYnfgh. NNNN. ;_; (tiivisti kaiken tarpeellisen)
Hiipiä. sanoo:
;___;
TIEDÄN.
hnnnnnnn.

<3Lauantai 19.12.2009 21:39

Latte - sanoo:
hiipia *SYLKNAUR* ;_; ah, muistoja
*REE*
KOMMENTEIS
MIE KIRJOTIN SAMAL TAVALA
KAHESTI
AAAA EN OSAA SANOO MUTKU ''Ah, muistoja''