IRC-Galleria

hiipia

hiipia

with the power to be powerful

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.07.2012 17:16

Sotamies Hips ja Brokeback Nems - kohti valmista cossia

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.01.2012 03:46


Jos joku ei satu seurailee cosplaykuvayhteisöö ja haluu tietää millasia derppinaamoja on tehnyt Nemsin kameralle, tsekatkaa >tääältt<. Tiiän et tykkäätte!

Ja koska oon vähäsen slowpoke, päätin heittäytyy mukaan tuohon WorldCosplay-jutskaan vasta nyt. Ja nyt oon siellä.

Muutamia coneja, Englanti, Rodos, uusia tuttavuuksia ihan vitusti. Siisti oli vuosi! 8>

[Ei aihetta]Maanantai 19.12.2011 01:07

Layra - sanoo:
mie heristelen nyrkkii hipsille
henkisesti
koska hän on pahuus ja asettaa päähäni ideoita jotka ovat väärin
hyväksymättömiä

[Ei aihetta]Maanantai 12.09.2011 15:38

Elän vielä!

Ollaan mitäkuinkin asetuttu meidän jättimäiseen kämppään Nemsin kaa, jaloissa pyörii kolme hämmentävän hyvin toistensa kanssa toimeen tulevaa kissaa ja Kusti kävi viime yönä ekaa kertaa mun nähden hiekkalaatikolla kakalla. D-rapun pesulassa pyörii eka koneellinen pyykkiä, ja mun kai pitäisi tehdä jotain järkevää, koska huomenna alkais koulutus ja torstaina pitäisi käsittääkseni olla jo näissä niinkutsutuissa töissä. Ei, mulla ei ole hajuakaan siitä mitä tapahtui tai et onks tää nyt ihan oikee työpaikka vai kattooks ne vielä et oonks ihan ääliö vai mitä, mut jotain Soneran hinnastoja pitäis kuitenkin opetella ulkoa. Koko homma oli ihan vahinko, mut en sinällään valita, raha ois ihan jeeeeesss. 8,D

Supernatural on pilannut mun (meidän?) elämän (t?), koska alettiin kahtoo sitä tossa joku päivä ja tyhmä Dean syö koko ajan ja meillä ei oo mitään kivaa ruokaa. :C </3

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.08.2011 03:29

Hiipiä sanoo:
ASD
oho
unohin et miun piti maalata noi kenkien kannat
maalipurkki ja pensselit eessä
;_;'''
maalipurkki auki
;_;
AAAA
sattuu ku naurattaa liikaa

[Ei aihetta]Tiistai 30.08.2011 00:45


Kusti auttaa pakkaamaan ^

FDJSKHJKADAS keskiviikkona lähtö Joensuuhun siskolle, torstaina vuokrasopimuksen allekirjoitus, kämpän siivoaminen ja miellyttävästi patjalla nukkuminen. Perjantaina lähtö Tampereelle, viikonloppuna niin miun kuin Nemsinkin porukat tuo ekat muuttokuormat, ehkämahdollisesti sunnuntaina suoraan conista hakemaan Nemsin kissaa, joku päivä ensiviikolla minun karvapyllyt siskolta.

Oon positiivisesti yllättynyt siitä, miten vähän oon levitellyt tavaroitani tän kesän aikana. Pakkasin pelit ja kirjat ja cossikamat ja vaatteet ja nyt jäljellä on enää tällaista epämääräistä tilpehööriä pitkin lähipöytiä. Herätyskelloja, piirustustarvikkeita, tietokonejuttuja, vihkosia ja papereita ja ja.

Edistymisherutus? Edistymisherutus!Lauantai 27.08.2011 21:07


Vielon edessä verisiä taisteluita rautalangan ja kenkäkuorien, kaulurin jaaa mahdollisesti hanskojenkin parissa, mut muuten näyttää hyvältä. \8>/ Itken kyl vähäsen, koska Traconin sunnuntain suunnitelmat pitää ehkä miettiä (taas) uusiksi, kun peruukeista ei oo kuulunut mitään.

Pitäisi myös alkaa joskus pakkaamaan näitä vähäisiä tavaroita jotka oon kesän aikana purkanut laatikoista ja valmistautua noin ylipäätäänkin muuttamiseen, ehkä opetella ajamaan peräkärryn kanssa ja öööö saada töitä. Joensuu kutsuu tosiaan tossa ensi kuun alussa, pitää varmaan kerätä itestään rohkeutta käydä taas juttelemassa sosiaalitoimiston tädeille.

:CTiistai 23.08.2011 05:17

[Ei aihetta]Torstai 28.07.2011 15:53

Se tunne, kun alkaa tunnistaa vakiasiakkaat hajuista. Oon ollut liikaa töissä. </3