IRC-Galleria

Sunnuntai...<3Sunnuntai 19.02.2006 17:33

Sunnuntait on kivoja. Sillon ei tartte lähtee mihinkään. Voi vaan löhöillä kotona kolitsihousut jalassa ja hiukset miten sattuu, ilman että kukaan sanoo siitä mitään:). Toisaalta sunnuntait on kans niitä päiviä, jollon tylsistyis, ellei joutuis tekeen koulujuttuja. Mahtavaa tässä sunnuntaissa on se, että huomenna pitää pitää äikän esitelmä (aihe saa olla mikä vaan) ja en oo keksiny vielä edes aihetta:S. "Mistä vaan" on liijan laaja alue. Jotain erittäin mieleenpainuvaa oli kun Lada-Rakkaani piti esitelmän teineistä:D. Kyllä. Tää sunnuntai on kans siitä huono että huomenna on taas maanantai ja alkaa kouluviikko. Ja maanantaina on aina kaheksasta neljään koulua.
Eilen oli kiva päivä. Meillä oli taas yhen maissa kuvaukset. Se hyvä puoli niissäkin oli, että saatiin pirtelöö. Uus tunnari on muuten tosi hieno. Uus juontajakin teki ohjelmasta vähän erilaisen:) Mut ei huonolla tavalla. Joo, ei tästä sen enempää.
Illalla oli tosiaan nuortenilta. Ihan hyvä sellanen. Hyvä että on vierailevia puhujia, niin tulee aina vähän vaihtelua. Harmittaa kun kokous loppu vähän liijan myöhään ja sit ei kerenny kauheesti moikkaileen kavereita.. Mut elokuviin oli mentävä:). Alko varttia vailla kymmenen. Oltiin jo valmiiks myöhässä plevnalla, mut päätettiin silti sannin kanssa mennä viä makuuniin. Meijän onneks siä oli sit kassalla just jotain kauheeta häslinkiä meitä ennen menossa. Nyt tiedän, miks elokuvien alussa on aina niin kauan niitä mainoksia. Ihana kun ne on ajattelevaisia, jotka ne mainokset keksi. Jackpot oli hyvä elokuva. Taino Kummeliks hyvä ;D. On niitä parempiakin kummeleita nähty, mut eipä haittaa. Elokuvan jälkeen mentiin viä abc:lle kattoon Suomi-Tsekki matsin kolmas erä. Vähän väsynyt olin kun kotiin pääsin. Niin ja Pullis viä päätti kiusata mua joskus neljän maissa yöllä lähettämällä tekstarin, johon vihdoin nukahdettuani heräsin. Miks mua aina kiusataan?:D. No mut nyt Takku vois olla kiltti ja mennä vaikka tekeen läksyjä. Ehkä viä keksin jonkun kivan esitelmäaiheen:) Joo. Moiks

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.