IRC-Galleria

-Mites sun päivä meni?
-Nukuin vähän vähän ja nyt turvottaa.
-kokeiles tätä! Sä et tiedä mitä kaikkee oon kokeillu, mut mua nukkuminen auttaa!

hei, olen taina. Nukuin viime yönä kolme tuntia. Minusta tulee isona arppari. Perustin tänään radio-ohjelman Pupen kanssa. Ollaan nyt jo ihan huisin suosittuja. Minua väsyttää. Olen pyöräillyt tänään jotain melkein 25km. Olin pelaamassa lentoppalloa liutussa. Sekä katsomassa, kun Toivo, Keso, Tyhjä, Mikael ja em kaveri pelasivat jalkapalloa yhdeksän aikaan illalla räkäpäissään olevia päälle kakskyt - kolkytvuotiaita miehiä vastaan ja yhtä naista vastaan. Menivät vielä häviämään 5-3. No ainakin oli hauskaa. "JUOMA TAUKO!" "MUN SIIDERIT!!!!!". Pysykää kaikki arppareina ja jättäkää miehenne heidän ohittaessaan neljännenkymmenennnen ikävuotensa.

Kiitos. Kuulemiin.

piitsiä piitsiä piitsiä.Torstai 10.08.2006 14:01

Oi voi. Ollu kiva alkuviikko. Tiistaina oltiin taas pelaamassa piitsiä paljon. Pelattiin me ultimateekin ja taisteltiin lentopallon ja ultimaten liutunmestaruudestan. Ja kotiin tullessa eksyin ja joku keski-ikänen sauvakävelijänainen neuvo mua vähän hyvin taas ja jouduin kiertää semmosen mukavan lenkin siinä.
Mut ette arvaa, mitä keskviikkona tehtiin. No mut voin kertoo, Pelattiin piitsvolleyta. Alussa peli ei ollu mitään kaunista katteltavaa. Varsinki kun oltiin just häädetty meijän kentältä joku porukka pois ja varsinki kun vieressä pelas jätkiä jotka oli pelannu lenttistä varmaan ainakin 6 vuotta. Mut lopussa pidot paranee. Sit mentiin.. Ette arvaa minne.. Mut voin kertoo, Mentiin liuttuun. Siä pelattiin ultimatee ja uitiin.. Ankka tuli meijän kautta.. Tai siis se luisteli mun mukana meille ja sit se meni bussilla meiltä. Puolelta bussin piti olla pysäkillä ja anniina lähti joku neljää vaillle. Kai se sit kerkes, kun ei tyttöö aineskaan takasi tullu. Sittenniin. Hei mua väsyttää nyt niin paljon että lopetan. moi.

piitsiä piitsiä piitsiä.Tiistai 08.08.2006 01:45

Oi voi. Ollu kiva viikonvaihde.. Oltiin sunnuntaina kolme tuntia pelaamassa piitsillä. Ja Tänään oltiin puoltoista tuntia ja kävin kattoos mun vanhoja joukkuelaisia ja valmentajaa. Oli kivaa pelata ja lämmin. Sit pyöräiltiin liuttuun ja pelailtiin siä vähän. Sit sauke ja kumppanit sai päähänsä että jos ne häviää, ne heittää tainan järveen (jolla ei muuten ollu uikkareita ja siskon paita päällä).. No ne voitti ja heitti tainan silti järveen. KIVAT! Mut oli kiva pelata. Tulin kotiin vasta vähän aikaa sitten.. Hmm.. Niin ja huomenna yheltä taas kaikki pelaileen. ja keskiviikkona kahelta! Urheilua urheilua.. :))

mooi

ime hymys!Sunnuntai 06.08.2006 02:14

Voi veljet! Oli kyllä niin älyttömän mielettömän järjettömän upee leiri! Ois voinu olla siä niin paljon pidempään, jos olis vaan saanu kotoo puhtaita vaatteita lisää. Ja viimenen ilta... Oli jotain NIIN mieletöntä! ootte kaikki niin ihania<3. Ja suurin kiitos yläkerran Äijälle!

Hei olen vajaa.Täyttäisitkö minut. Sunnuntai 30.07.2006 03:09

Musta tuntuu että tänään on ollu väsynein päivä pitkään aikaan. Ja elän teijän riesana ainakin kymmenen vuotta pidempään. xD Hohhoijjaa.. No tulipa ainakin todettua, miten pään saa halkeamaan ja miten saadaan orpolapsille hyviä uimalakkeja ja kellukkeita. Mun lapset ei tuu oleen orpoja, mut Mimmi lupas kuitenki auttaa sitten lähettämällä pari uimalakkia. Miku ei luvannu.. Sitten niin. MUt sit mun mäk flarrissa oli punanen karva. "Hei vartija, etsä viitsisitsä viedä mut kotiin". Toisaalta kypärät on aika ikäviä, jos niitä ei osaa ottaa pois päästä ja meinaa tukehtua. Ja jos ihmiset kattoo oudosti. Ja jotenki kummasti haisi hyttysmyrkylle selkä. Ei se mitään. Tuhlasin Mimmin kallisarvoista, hyvän tuoksuista hajuvettä diitzei Danielin silmään. Että kentsan äite, kun luet tätä päiväkirjaa, se tuoksu danielin silmässä johtuu musta. Näin. Tunnustuksia. Olen vajaa ja olen sanonut tänään monia asioita jotka olisi voinut jättää sanomatta. Ihan vain oman maineeni vuoksi. haa haa haa. His, käytän viä joku päivä niitä mun tänään oppimia itsepuolustustaitoja sua vastaan. Ku aina oot niin väkivaltane. ni.

Mut nyt rakas päivä kirja olen päässyt tieni päähän. Tai tämän tekstin päähän. Tai ainakin tämän lauseen päähän. Kiitti hei.

osaan yhdys sanat.

<3: Alma-Liisa, Tanna, Takku, Tintti, Taiska, Tanska, Tuikku..

Näin se on. Niin se menee.Perjantai 28.07.2006 23:20

Hei, olemme vajaita. Tänään on ollu aika tylsä päivä. Niinkuin eilenkin. Ja toissapäivänä. Sitä edellisenä oli ihan kivaa kun oltiin kaussilla kera paparazzien. Ja sitä edellisenä oli tylsä päivä ja sitä edellisenä. Ja sitä edellisenä oli muuten vaan tosi tyhmä päivä. Mut sit tänään puhuin joku 38min Mimmin kanssa puhelimessa. Sitten sanoin sille 17.59 minuutin jälkeen et "hei voisitsä soittaa mulle". Mimmi vastas kiltisti että joo, mut ihan vaan pikkupuhelun.. Lopetettiin se puhelu ja Mimmi soitti mulle. Totesimme olevamme vajaita ihmisiä. Mimmi ilmoitti onneksemme että oli se ihminen joka soitti sillon ensimmäiselläkin kertaa. älyhoi. No säästyimpä isolta kännykkälaskulta :D. Mut ei se mitään. Mimmin pikkuserkku on viä vajaampi. Ei siitä sen enempää:D. Kysykää Mimmiltä, miks. Oi voi.

Alma-Liisa kerto mulle että sillä on kova ikävä Selmaa. Vierotusoireita. Sitäpaitsi ajotaidot alkaa ruostuun, kun ei oo päässy kaahaileen olkkuun piiitkään aikaan. Ja muuten vaan sit ite voisin sanoo että vois haluta omia sekotuksia. Vink vink Jane. Tanna täällä. Oisko jo aika mennä johonkin sekoileen. sellasta se on 2:13.. Ni. Musta tuntuu että en oo ainoo ihminen, joka pitää mua lievästi vajaana. Sit vois mennä taas pelaan piitsiä ja jane vois huudella ajattelemattomuuksia, eiks je ;D. Ja koko porukka vois taas räpätä pikkuG:n kaikki biisit ulkomuistista läpi. Ja sit voitais aina mennä mustikkapiirakalle.Ja puhua siitä miten rumpukapulat sidotaan ranteisiin. Onneks en ymmärrä itekkään. Mut hei joskus pitää pitää taas hauskaa. Tulkaa uimaan<3
Palomiehet Jane ja Tanna.

Selma, kirjottele<3

moooi.

Vitsin tyhmäPerjantai 14.07.2006 02:48

Kirjoita viiden kaverisi nimet, ja käy kysymässä ORAAKKELILTA kuka on?Lopuksi kysy mitä oraakkelilta mitä mieltä on on sinusta ?

KUKA ON..

1. Janette = No se viidesluokan söpö lyhyt jätkä!! Se jolla on vähä erikoiset hiukset, ja ihana naama.

2. Mimmi = Hikinen nörtti

3. Jekku = Norjalainen kalalta haiseva koditon mummo

4. Juhis = arvaisin että Islannin presidentti

5. Jaron = Jennifer Aniston valeasussa

+Hippilapsi = hän on se joka seisoi eilen vieressäsi

KETTÖLAIFMÄÄN!

kettölaifmään!Torstai 06.07.2006 23:47

"Koirat voi tunnistaa raskaana olevan naisen", "Koirat voi haistaa kasvaimen".. Meillä on ihana koira. Semmonen pieni wannaBe musta, joka on oikeesti jo aika harmaa. Mut harmaantuminenkaan ei aina oo merkki vanhuudesta. Se sai meinaan harmaita hiuksia jo joskus kaksvuotiaana kun tajus millasessa perheessä joutuu asuun ;D. Sellasta se on. Koirat on muutenki aika kivoja ja hyödyllisiä (nyt en puhu Laurasta). Jos on tylsää, voi leikkiä niitten kans, opettaa temppuja ja temputtaa. Jos kukaan ei kuuntele, koiralle voi avautua. Se että koiraa pitää ulkoiluttaa, pakottaa siihen että on liikuttava = kunto pysyy hyvänä. Sitäpaitsi se haukkuu ei-toivotuille vieraille niin ei tartte ite mennä haukkumaan. Ja ne pitää huolta ettei tuu vaikka varkaita. Ja ne voi purra riehuvia ihmisiä, kuten erästä Takun kaveria keskariin. Sit ne voi kans karata ja niitten perässä voi juosta ja hakee niitä naapurin autosta ja muuttua punaseks. Ja sit ne voi kans pissata sun vastapestylle valkoselle paidalle keltasen läikän, jonka huomaat vasta autossa ollessasi matkalla mökille joka sijaitsee parinsadan kilometrin päässä (luulin et niin käy vaan leffoissa). Koiria voi myös rapsuttaa jos on tekemisen puute, ja on pakko saada tehdä jotain toisella kädellään. Koirat voivat myös toimia lattian pyyhkijöinä ja syödä kaiken lattialle tippuvan ruoan. Ne voivat pentuna myös pureskella isäsi lempitossut (luulin et niinki käy vaan leffoissa) ja jyrsiä lempi nukkesi ja barbisi jalat muodottomiksi. Kaiken lisäksi ne voivat myös inhota olla puhtaana ja vastapestynä ulkona ollessaan alkavat kieriä haisevan sammakonraadon päällä (myös puoliksi perattu kala käy). Koirista on paljon hyötyä. Voi niitä jotka hankkivat koiran josta lähtee karvoja tai koiran joka kuolaa lattialle mikropizzan kokosia lätäköitä. En edes halua kuulla millaista heidän elämänsä on. Jaan tässä nyt asian joka on tuottanut minulle syvän trauman. Vuosia sitten minulla oli ystävä jolla oli kaks saksanpaimenkoiraa.. Menin sitten tämän kaverini synttäreille. Äiti oli ostanut minulle uudet juhlasukkahousut. Synttäreillä oli hauskaa lukuunottamatta sitä että astuin puolentoistalitranpullonpohjan kokoiseen kuolalammikkoon. Mikä valtavan ihana kokemus.
Miettikää millasta olis olla koira? Ihan mieletöntä. Kaikki vaan paijais ja sais syödä ja löffiä ja leikkiä ja syödä ja olla rapsutettavana. Mahtavaa!
Ja seuraava asia. Tämä voi järkyttää tiettyjä lukijoita, mutta.. Oon alkanu kuunteleen Sävel Radioo päivittäin! Ja vielä TYKKÄÄN kuunnella sitä. Laulan mukana joissakin kappaleissa!. Miten näin on päässyt käymään? Kaikki alkoi siitä traagisesta matkasta kempeleelle Siskoni, äidin ja tätini kanssa. Se oli matka jolloin minut huomaamattani aivopestiin. Jopa niin perusteellisesti että matkallamme mökille viime viikonloppuna pyysin äitiä kääntämään sävelradion päälle. Mihin tää maailma on menossa?

Hanki elämä:DTiistai 06.06.2006 03:12

-"Aina kun katson televisiosta köyhiä ja nälkää näkeviä lapsia minua alkaa itkettää, tarkoitan , että minusta olisi ihanaa olla niin laiha, mutta ilman kärpäsiä ja kuolemaa ja semmoista."
Mariah Carrey

-"Jos voisit elää ikuisesti, eläisitkö ja miksi?" "En eläisi ikuisesti koska meidän ei pitäisi elää ikuisesti, koska jos meidän olisi tarkoitus elää ikuisesti, me eläisimme ikuisesti, mutta me emme voi elää ikuisesti ja siksi minä en eläisi ikuisesti."
Miss Alabama vuoden 1994 Miss Maailma kisoissa

-"Tutkijat ovat löytäneet samankaltaisuuksia marijuanan ja suklaan aiheuttamista vaikutuksista ihmisaivoihin, he ovat löytäneet muitakin yhtäläisyyksiä näiden kahden aineen välillä, mutta eivät muista mitä ne olivat."
NBC:n uutiset

-"En ole tehnyt rikosta, minä en vain noudattanut lakia."
New Yorkin pormestari David Dinkins

-"Tupakointi tappaa, ja jos sinut tapetaan olet menettänyt merkittävän osan elämääsi."
Brooke Shields

-"Ikäväksemme joudumme ilmoittamaan, että herra Albert Brown ei ole voinut hyvin viime aikoina ja on ottanut lyhyen loman toipuakseen äkillisestä kuolemastaan."
Parish Magazine

-"Saasteet eivät tuhoa luontoa, sen tekevät ilman ja veden epäpuhtaudet."
Dan Quale

-"Me käännämme tämän joukkueen 360 astetta toiseen suuntaan."
Jason Kidd, valmentaja

-"Huom: viitta ei mahdollista käyttäjän lentämistä."
Varoitus lasten Batman-asussa

-"Mies ampui naapurinsa viidakkoveitsellä."
Otsikko Miami Herald-lehdessä

-"Internet on loistava keino päästä nettiin."
Bob Dole

-"Sain loistavan idean tänä aamuna, mutta en pitänyt siitä."
Samuel Goldwyn

-"Puolet tästä pelistä on 90-prosenttisesti henkistä."
Danny Ozark, valmentaja

-"Perinteisesti suurin osa Australian tuontitavarasta on peräisin ulkomailta."
Keppel Enderbery

-"Lapsettomuus ei ole perinnöllistä."
Otsikko Montgomery Advertiser-lehdessä

-"Jos Lincoln olisi elossa tänään, hän kääntyisi haudassaan."
Gerald Ford

-"Asiat ovat paljon enemmän niin kuin ne ovat nyt kuin ne olivat ennen."
Dwight D. Eisenhower

-"Presidentti on pitänyt kaikki ne lupaukset jotka aikoikin pitää."
Clintonin neuvonantaja George Stephanopolous suorassa TV-lähetyksessä

-"Jos me emme onnistu, otamme epäonnistumisen riskin."
Dan Quayle

-"Tutkijoiden mukaan isommat kengurut hyppäävät kauemmaksi kuin pienet."
Otsikko The Los Angeles Timesissa

-"Se mitä ajattelemme itsestämme on itsetuntomme tärkein asia."
Louise Hart

-"Vaikka rikollisuus laskisi 100%, sitä olisi silti 50 kertaa enemmän kuin on suotavaa."
John Bowman

-"Etsisin sen tyypin joka sen kadotti, ja jos se olisi köyhä, palauttaisin ne."
Yogi Berra kysymykseen mitä hän tekisi jos löytäisi miljoona dollaria

-"En tiedä, sillä oli paperipussi päässä."
Yogi Berra kysymykseen oliko viuhahtaja mies vai nainen

-"Paras lääke unettomuuteen on kunnon yöunet."
S.I. Hayakawa

-"Miten ne saavat teflonin pysymään paistinpannussa kun siihen ei tartu mikään."
Mike Warnke

sepi kumpulainen<3Torstai 11.05.2006 01:50

On kesä ja hyttyset inisee, yksi korvasta minua puraisee. On kesä ja aurinko paistelee, lohi lammessa poukkoilee. Pistän päälleni pikkuiset kesälomavaattet, uimista ajattelen. Poistan mielestä kaikki turhat aatteet, pihallamme loikoilen ja syön makkaraa, makkaraa, lisää makkaraa. Makkaraa, makkaraa, lisää makkaraa.
On kesä ja hyttyset inisee, yksi polvesta minua puraisee. On kesä ja äiti konttailee kukkapenkissä poukkoulee. Pistän päälleni pikkuiset kesälomavaatteet, mansikoita ajattelen. Poistan mielestä kaikki turhat aatteet, hiekkakakkuja rakentelen. Syön makkaraa, makkaraa, lisää makkaraa. Makkaraa, makkaraa, lisää makkaraa.