IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.12.2005 23:27

töissä juhis murjas vitsin.

kaks kompassia istu baaritiskillä. paikalle tuli magneetti ja istahti niitte välii. ja mitä sanokaan magneetti?... -vittu te ootte ihan sekasin

--Keskiviikko 28.12.2005 22:58

Olihan pippalot sunnuntaina! Kerrankin ku sitä koko jengillä lähetää baariin ni tuleehan sitä sählinkiä,mutta oli muuten hyvännäkösiä poliiseja :D.
Sellanen kutina mulla on,et pamautin yhtä tyyppiä kulmaan, ku portsari piti sitä kiinni,mut en sit tiijä,oon varmaan nähny unia. Olin aika kännissä. Oli aika hirveetä.
Ja oli muuten jonkinlaiset jatkotki mun luona!?? Ite puhuin 1½ tuntia puhelimessa, joten en oikei osallistunu. Toivottavasti oli hjyvä meininki :D.

Mä vein tänään pulloja kauppaan..ihan parit pippalot vaan ollu..sieltä tuli 12 euroa.

Ja me tehdään emmin (libidinous) kanssa leffa. Siinä on kuivausrumpuja, kentaureja, korkokenkiä ja oriasema. Mä oon kätilö.

--Sunnuntai 25.12.2005 15:01

Nonni, eiks se joulu oo nyt ohi ku lahjatki on avattu :).. no ei vaiskaa:)
Sain ihan kivasti lahjoja, vaikka en mitään edes toivonu. Uuteen kotiin tuli kaikkea kivaa :). Ja kosmetiikkakonsulttiin (isosiskoon) voi aina luottaa..taas tuli merkkihajuja ja meikkejä lahjaks <3 :).

Tänään sitä pitäisi lähteä tsäkkiin piste kom. Katsellaan mikä fiuis illalla...nyt ei innosta, ei sitten yhtään. :)

Seuraavaa viestiä meijän porukat lähetteli kaikille kavereilleen illalla..->
"Joulupukin muori ja tontut päättivät antaa pukille lahjan. Tontut antoi uuden kontin. Muori pisti paremmaks ja antoi nelinkontin. Hyvää joulua."

-Ne on seonnu lopullisesti-

HYVÄÄ JOULUALauantai 24.12.2005 17:19

Nyt on kuulema se paljon puhuttu joulu :). Tänään olin vielä töissä ja nyt pääsee vähän rauhottumaan. Just tultii faijan kanssa hautuumaalta, kyllä se on rauhottava paikka. Oisin voinu istuu olla siinä annikan hautakiven ääressä vaikka koko illan, tuli niin rauhallinen olo<3.


Asiasta kukkaruukkuun..Vieläkin naurattaa yhen emännän "hyvän joulun toivotukset" jotka tuli tuossa toissapäivänä. Karseeta kielenkäyttöä, ei minkäänlaisia käytöstapoja! Hlö.koht. kyynel ja voi voi hänelle. Minä en voi asiaa auttaa. Tehty mikä tehty, jauhamalla asiat ei muutu :). Alkaa vähän nyppimään tällänen toiminta. Mut niitä sattuu.

Sivistin kuluneella viikolla itseäni ja katsoin kumman kaan 1. tuotankokauden jaksot dvd:ltä, putkeen.

Vesa ei tajuu.

Älkää tonttuilko liikaa. Hauskat joulut just sulle.

--Tiistai 20.12.2005 14:01

mä oon vieläkin puoliks taudissa. parantumaan päin. tää yskä ei lakkaa koskaan..perrrrkele. mutta olipahan taas viikonloppu.. tuli taas säädettyä ja kikkailtua itelleen taas ongelmia oikein urakalla. vielä joku päivä mut lahdataan. hehh. no ei vais. mutta joo..ristolla oli hyvä kemut lauantaina..porno pyöri ja silläviisii. olin aika humalassa ja pahoittelen aiheuttamaani pahennusta. ja taas pitäis lähtee töihin. töissä on tylsää. mä haluan kouluun.

--Torstai 15.12.2005 14:33

Edelleen kipee. Naama ihan tukossa. Töihin pitäis lähtee..kiinnostaa ihan kympillä =).

--Sunnuntai 11.12.2005 17:02

ei juma. nyt naurattaa kovin. kaverin koneella näyttää nää kuvat aivan siis hirveiltä. pikoos mulla on rumimmat kuteet ja pisin naama. ei helevetti. vähän nyt naurattaa :D. mä oon kipiä..hirvee kuume yms. scheissea. ja koko viikonloppu selvinpäin..kurkoa.

--Torstai 08.12.2005 08:24

HELEVETIN hyvää HUOMENTA vittu. joku jumalauda nukku viime yönä 2 ja ½ tuntia. ja sitä vissii onkii tänään taas 12 h töitä. muistin tossa yöllä 3 aikaan, että UPS, meninköhän tänään sittenkin kasiin töihin, tuuraa jotai sairaslomalaista. tätä neitiä ei ollenkaan hymyilytä. on niin nuppi sekasi, että ihankö ois hulamassa. saa nähhä missä kunnossa sitä ollaan illalla.. :D:D

--Keskiviikko 07.12.2005 21:48

ei se elisa tuukkaan. jäin sit ilman kyytejä. hmpfh:)
markus pöyhönen käyttää kuulema hirveesti meikkiä xD.

--Keskiviikko 07.12.2005 17:49

heräsin tänään varttia vaille kaks, ku oona soitti. olin hieman töttöröö. ja nyt väsyttää taas. toi viihde-elämä vaatii kyllä veronsa. voi luoja.
elisa uhkas, että se tulee hakee mut illalla poijes täältä. B41j3r1LL4, n11n.. 00tt3X vÄhÄ k4d31 n11nQ..!?!
äiti karjuu, että joulupukin muori tarttis joululahjavihjeitä. jos mä joka joulu toivon sitä e46 m3:stä, niin ehkä se sit joskus natsais. tai sit ei. mulla on noppa vielä viiskymppisenäkin. joulupukki on ihan haitarista.

mä tahdon opiskelemaan. mä en tykkää töistä yhtään. tahdon koulun penkille. syksyllä sitte jyväskylään <3 :)