IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 30.11.2006 00:04

minua alkaa pikkuhiljaa vituttammaa...

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.11.2006 19:20

jau. kahen päivän hermoloma klakes. jea.
ostin tänään pipon. se on pinkki ja siinä lukee, että pissis. \o/
se oli olevinaan hauska juttu.

niinjustiinsa. mä voisin vaikka taas lähtee pitkästä aikaa RYYBS! kova jano.

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.11.2006 00:28

einarinari..
ONKS TEILLÄ NISSET JA NASSET JO MYYNNISSÄ? ONKO??
niinjustiinsa.. on aika huono mylly nyt.. koti-ikävä ja pojat on tyhmiä ja ilkeitä ja pässejä ja kaikkee. alan tykkää tytöistä.
tai sit en.

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.11.2006 00:48

Niin justiinsa. Mylly tykkää hengata muovipusseissa. Heitä myllylle pirihiiri, niin se tuo sen takaisin, niinku joku vitun kultainen noutaja, kun sille on heittäny kepin. Ja se ei lopeta, ennenkun sille on heitetty se vitun rotta sata kertaa. Kysyin tänään jo naapurin kivan pojan koiralta, että söiskö se kissoja. Paavo ei vastannu.

[Ei aihetta]Tiistai 21.11.2006 23:52

Tänään ollu kohtuu hyvä päivä. Epäilen että kukaan naispuolinen henkilö ei ikinä ole tehnyt samaa mitä minä tänään. Vietin kaksi tuntia ikeassa ostamatta YHTÄÄN mitään. O.M.G! Korjasin epänaisellisen liikkeeni äsken aleksi kolmellatoista. Ostin halvennusrekistä -50% alennuksella kivan paidan. Sen hinta olisi oikeasti ollut seitsemänkymmentä euroa. Ihanan halpaa :). Kivan päiväni kruunasi iskän metsästyskaveri, joka toi mun kiulun talvirenkaat! Sitten kun jaksais, niin vois vaikka vaihtaa ne!

[Ei aihetta]Lauantai 18.11.2006 01:18

Nytten on aika paha mylly..tänä viikonloppuna levillä vissiin rymäytetään kausi käyntiin. Onneks ei sinne oo menossa YHTÄÄN IHMISIÄ! Helvetti mikä show oli tänään..jumaLauta! Viissataa gintonicia, miljoona lasia punkkua, miljardi irish coffeeta ja biljoona tuoppia. Arvatkaa mistä johtuu, että ei tee yhtään mieli viinaa?? :)

[Ei aihetta]Torstai 16.11.2006 23:48

Mie lopetan nyt tämän rakastumisen! ^.^ alan vaan fanittaa securitasta.. :D. Eiku ihan aikuisten oikeesti.. Jos jossain on kunnon mies, niin saa ilmottautua ;). Ei haittaa, vaikka et oiskaan securitaksella, eh-heh... Svittu miä oon ää-li-ö.. tAHTOO tAKAISIN sAVOON!!! Kaikille tyypeille tiedoks siellä mikkelin päädyssä, et oon hullumpi kuin koskaan..myllytetään ZIKKARI viikon päästä maan tasalle! Toivottavasti moilanen on varautunut henkisesti ja harppa virittänyt kymmenen minsan satisfactionin valmiiks..

[Ei aihetta]Torstai 16.11.2006 01:37

..Oli sitten eilen baarikoulutus. Kiitos kovero ja kemppainen, että ette pistäneet meitä valmistamaan drinkkejä veteen. Oli aika hyvä känni päällä kyllä. Vedin sitten eilen elämäni ekan snifferinkin ko. koulutuksessa. Olin varma että nenä tippu naamasta. Mutta niin..kävin tänään shoppailemassa...kiitos hullun isosiskon, kilahdin tänään guessin ystävänmyynneissä . Sisko rakas osti kolmella ja puolella sadalla guessin laukkuja. Mulla meni vaan sata ja kakskyt. Kiitos sitten hullun kämppiksen, kilahdin tänään jumbossa. Olen hiukan köyhempi nyt. En oo ikinä ostanu niin kalliita kenkiä mitä tänään..=S.. Sitten vakavasti harkitsen ulkomaan päätyä työpaikkana..siellä on hirveesti rakastuksia! Miks ne vartijat ei voi hengata useammin meidän päädyssä..perkele!!!

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.11.2006 23:46

Rakastuin tänään, taas. Miellyttäviä nuo "turvalliset" tyypit! :)

[Ei aihetta]Perjantai 10.11.2006 03:11

Juma..on tää tekniikka jännää. Ostin jonku dängädängä nokialaisen..sisäänrakennettu kahvinkeitin,leivänpaahdin,dildo ja puimuri. Änysikolmonen..tällä sitä ny surffaillaan,hui! Joutuu tässä juomaan ölyttä,samal venailen et tyypit tulee "herppeksest" tänne:D..oli niin rankka työpäivä.. Ois pitäny lähtee jonkun huurun kanssa leville tai ponssemiehen vaimoks:D