IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.05.2008 11:26

Apua mun piti kirjottaa jo sunnuntaina viikonlopusta mut unohdin XD no jokatapaukses Karo tuli kaupungille mun seuraks ku pyysin ja oli oikein kivaa ku ei oltu nähty pitkään aikaan ni juteltiin ja juteltiin ja se osti Placebon levyn ja mä kengät ja vihkoi ja mangoi jne. Se on kiva ku on kaverei joiden kaa on niin helppo ja kiva jutella ja joilla on niin samanlainen ajatusmaailma, siinä elämän hienoimpii puolii. Ja se yks hyvä kiinalainen joutuu muuttaa johonki ku TOK laajenee ni olin isän kaa siel sen viimisena aukiolopäivänä, toivottavasti ne sais uudet tilat jostai pian.

Sit tota öö mitäs nyt on tapahtunu.. muutama päivä peruskouluu jäljel, leikkelin otsahiukset takas, kesätyöt (OMGZ) alkaa pia, Tanjal tms lauantaina päätöksen ja Veeran yo-juhlien jälkeen, piirrettiin Ninan kaa koko luokan puolest kortti Kansaselle ja siit tuliki oikein tosikaunis, mamma on meil, isä kait antaa mul rahaa todistuksest ehk jee, en ehkä pääse LAMin keikal kattoo nyt joskus myöhemmin ku ei ne liput kuitenkaa lopu, voisin tilata Dion paidan vihdoinki ja koht täytyy lähtee kouluun.

Äsken ku selasin CDJapanii et mitä haluisin jos Karo on kiltti ja ottaa mut mukaan tilaukseen, ni siit päädyin jotenki youtubeen kuuntelee Missalina Reitä ja iski angsti siit ku en asu Japanis ni en voi ostaa niit levyi mistään XD

ja heräsin tänään viidelt TAAS ilman mitää syytä ja oon pomppinu tääl siit asti joten moro.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.