IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

JULLEGUBBAR??Maanantai 26.12.2005 02:43

Wää wää, nyt on joulu ohitse ja lahjat saatu. Joulua ei pitäisi odottaa niin paljon -sitten kun vihdoin on joulu, on niin hermoraunio, ettei jaksa enää nauttia mistään. Esimerkiksi mie hehkutin joulukarkkeja niin pitkään, ja sitten jaksoin hädin tuskin maistaa niitä. Mutta - ei se mitään. Oli silti kivaa. Oli pikkujoulut ja jouluaatto äbylässä ja vaikka mitä. Nyt sisko et co rupee nukkuun, ja pakenen olohuoneesta. Heipparallaa vaan.

Joensuussa jälleen.Maanantai 19.12.2005 19:37

On tää kyllä niin sairasta -kymmenen minuuttia keskustassa ja ehdin törmätä jo viiteen tuttuun! Mutta kiva olla Joensuussa: mukava nähdä perhettä ja kaikkia kavereita. Tosin kaikkien piirien pienuus kyllä tietty ärsyttää, mut se on sellanen seikka, jolle ei mitään mahda. Saulin koiranpentu on kyllä aivan syötävän söpö! Hihhih.

Ohi on!Perjantai 16.12.2005 21:59

Tentit ovat ohitse, ja enää yksi päivä töitä! Hii. Sitten Jenssiin, ja alkaa hirmuisa leipominen! Joululahjoja olen ostanut kamalan kasan, ja ne kaikki pitäis roudata toiselle puolelle maata *sigh* Mutta mutta, joulumieltä peliin :D

Löysin nyt vasta (Birgitin vinkin jälkeen), kuinka netissä kuunnellaan radioo. Kuuntelen Bremen Energya, huippuu!

Tentit -nääh, mitä pienistä!Sunnuntai 11.12.2005 22:51


Niinpä. En millään jaksa lukea! Olin perjantaina taas töissä niin pitkään (aamuseitsemästä puoleenpäivään ja sitten taas kuudesta aamuviiteen), että koko viikonloppu on mennyt nukkuessa. Pitäisi myös alkaa ostelemaan joululahjoja, yms. Nooh... ;D Onhan sitä ennenkin selvitty!

Huomenna ostan uuden kännykän. Nykyinen on ollut miulla keväästä 2002, ja akku pysyy puhelimessa vain kuminauhalla ja pyhällä hengellä. Toivottavasti opin käyttämään uutta kännykkää pian, ettei synny samanlaisia tilanteita kuin jokunen vuosi sitten, kun vastasin uuteen kännykkääni aluksi väärinpäin... :P (josta meidän Kinkeri-Pinkeri jaksaa kyllä muistuttaa!)

Taidan koittaa lukaista vielä vähän. Vajaa viikko Joensuuhun lähtöön!

Ihmeellinen ilmasto?Maanantai 14.11.2005 15:07

Olen kolmatta kertaa kipeänä tänä syksynä. Olen niistänyt niin paljon, että nenästä vuotaa jo verta... En tiedä, voiko syy olla siinä, etten vielä ole tottunut rannikkoilmastoon, vai stressaanko uutta kaupunkia ja koulua, vai missä vika? Meillä ei ole kuumemittaria, mutta huomaa kuitenkin lämmön melko hyvin, kun hikoilee ja palelee ja huippaa. En jaksa olla enää kipeä.... >((((

Kaksi kaveriani Joensuusta oli viikonloppuna kylässä :D En tainnut olla kovin kummoista seuraa (kipeä kun olin jo silloin), mutta saimme aikaiseksi pienen baarikierroksen Turun yöelämässä. Hauskaa oli :D Kiitos Sauli, kun tulitte kylään :D

Taidan mennä sohvalle yskimään keuhkoni pihalle. Keep on rocking!

Hukkaan heitettyä.Torstai 10.11.2005 02:10

Luin Martin Enckellin runokokoelman Kali, ja vaikka suuri osa siitä oli minulle liian verevää, väkevää -Kalkutan kadut häilyivät edessäni liian kuumina ja tomuisina- löysin kuitenkin muutaman rivin, jotka koskettivat minua:

ja tiedän
että emme lupautuneet
toisillemme edes lainaksi,

enkä tiedä miksi,

ja kutsuin sinua,
ja sallit minun uskoa
että kutsuin,

tiedän,
enkä halua tietää


Itse en ole saanut aikaan viimeisen parin kuukauden aikana kuin muutaman hassun runon. En saa tulostettua käsikirjoitustani koneelta, se tuntuu liian lopulliselta... Ja jotenkin minusta tuntuu koko ajan, että minun pitäisi saada sitä karsittua, löytää jokin yhdistävä teema tai unohtaa koko juttu. Miksi kukaan julkaisisi kokonaista kirjaa, jos siitä löytyy vain muutama helmi?

Olen niin turhautunut välillä; katson vain teeveetä ja mietin, miten elämä menee minussa hukkaan: miten joku muu käyttäisi tämän ajan paljon paremmin, saisi aikaan paljon enemmän. Olisi sosiaalisempi ja produktiivisempi ja en tiedä mitä, mutta jotain muuta kuin sohvalla löhöävä, lihova kasa massaa, joka katsoo tylsistynein silmin valmiiksi pureskeltua, valmiiksi naurettua amerikkalaista komediasarjaa välkkyvästä kuvaruudusta. Aloitin lukemaan Spoon River Antologiaa (käännös kielioppivirheineen on jälleen kerran lievä pettymys, kuten niin monet viime aikoina lukemistani suomennetuista kirjoista; ehkä todellakin pitäisi lukea vain saksaksi ja englanniksi), enkä tiedä auttaako sekään saamaan uutta näkökulmaa tähän hetkiseen elämääni. Ajattelen ajatuksia, joita ei pitäisi: en unohda, mitä ei pitäisi muistella. Tahtoisin löytää jostain hieman energiaa ja intoa!

Jotain hyvää kuitenkin: Laura et co kävivät kylässä viikonloppuna. Saara sanoi sunnuntai-iltana kirkkain silmin pöydän toiselta puolelta: "minulle tulee sinua ikävä Noora!" Minullekin! Paljon haleja ja suukkoja!

Huomenna on täytyy taas nousta aamulla, istua linja-autoon, istua luennoilla. Stellan sanoin: "On aika jo nousta, pyytää vain uus mahdollisuus".

Hyvää yötä!

Voih.Torstai 03.11.2005 20:53

Olen niin tyhmä, nyt vasta huomasin, että tänne on ilmestynyt tällanen...tai sitten tätä ei ole ollut pitkän aikaa?
Olen ollut kipeä, enkä jaksanut lähteä tänään luennoille, vaikka olenkin nähtävästi jo parantunut...
Olen tylsistellyt koko päivän kotona, koko ajan jokin ruutu naaman edessä. Huomenna lähden ulos! Ja teen tarmokkaasti kaikkea! No...ainakin teen jotain :D Käyn kampaajalla. Voi, kun ei ole didiä. Kestää taas niin kauan saada uusia kuvia nettiin. *valtava tragedia* Ehkä pitäisi yrittää syödä jotain, en ole saanut mitään aikaan koko päivänä.
- Vanhemmat »