IRC-Galleria

huorapoika

huorapoika

c∀ndy makes u hallucinate

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.04.2008 13:42

Valvottii johonki neljää ja herättii just. Katottii koko yö jotai random yaoita. Eka katottii jotai nalle hiippari juttuu, joka oli kyl sairaan söpö. Sit katotii joku hirveen pitkä angst sarja.Ne angstas koko ajan, mut oli siin sit hyvä loppu. =D Sit katottii Winter Cicadaa! Ainu sarja jonka nimi muistetaa....ollaan aika tyhmii. Se oli joku kummalinen samurai juttu. Nii et kyl samuraitki osaa. Mut siit oppi hyvin hissaa. KATTOKAA! =D <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.04.2008 02:05

Oon Vilmal yötä. :D Ja dataan sen koneel. <3 Ja koht aletaa taas kattoo yaoita. :'D

[Ei aihetta]Lauantai 26.04.2008 18:11

Katon Vilmal jotai random yaoita taas. :
D

[Ei aihetta]Lauantai 26.04.2008 00:43

Yhyy, tyhmä kone haista paska! :<<

[Ei aihetta]Lauantai 26.04.2008 00:05

Iida on taas meil dataamas. :
D Ja kone lagaa. Haluu yaoi! Urgh!

[Ei aihetta]Perjantai 25.04.2008 00:00

Owow! Netti toimii taas! =DD ♥

Rayn ja Vinyan Yaoilaulu-kirjaKeskiviikko 16.04.2008 21:46

~Isolla semellä oli talo, hiiala hiiala HEI!
Siellä se hoiteli ukejansa hiiala hiiala HEI!

Aahhahh, siellä ja aahhah täällä
joka puolella aahhahh hiiala hiiala HEI!~

Kyllä mä niin rakastan lastenlaului. :
D

[Ei aihetta]Tiistai 15.04.2008 01:21

Prkle! En jaksa! :
D Haluuko joku puhuu mulle sivistyneesti??

Nyt jaan yleisesti mielipiteitäni ja olen pahoillani jos joku ei tykkää.

En todellakaan ole pervo, joka katsoo yaoita vain pornon takia (niinkuin joku vanha mies katselee vähissä vaateissa olevia vielä kasvu iässä olevia tyttöjä). Pidän yaoista, koska se puhuttelee minua ja poikien välinen rakkaus on niin sanotusti "kiellettyä". Eikö se ole romantista? Ja myönnän, että vaikka en olekaan perverssi en pistä pahiteeksi vaikka toiminta menisi intiimimmäksi. (Joten kai minä sitten ostan ihan tahallani K 18 yaoita). Näin...Nyt kai kaikki jotka sanovat että olen friikki ja häiriintynyt, koska pidän kahdesta pojasta panemassa toisiaan, ovat muuttaneet käsitystään. Tai sitten eivät. He tuntevat minut kai tarpeeksi hyvin tietääkseen, että mielestäni on söpöä kun toinen poika nuoleskelee toista.

Tarvitsisin todellakin unta, mutta jokin valvottaa minua. Joten päätin vain kirjoittaa hyvin, paljon niin sanottua, paskaa. Tuskin kukaan tätä edes viitsii lukea, mutta mitäpä tuosta. Teenkin tämä vain omasta ilostani. Ja ehkä nähdäkseni onko mailmassa yhtään sivistyneitä ihmisiä, joiden ainut sanvarasto ei koostu sanoista "vittu tai "haista paska".

Ja anteeksi nyt Dragon Ball-fanit, mutta haluan sanoa että kyseinen sarja on kyllä kaatopaikka kamaa. Olen yrittänyt löytää tästäkin sarjasta jotain myönteistä, mutta ainut mitä sain oli yliannostus muskeleita ja aina yhtä epäviehättäviä avaruusotuksia, jotka haluavat jotain mitä eivät vain voi saada (ainakaan sankareiden mielestä). Huomasin että juoni toisti itseään, enkä vain voinut ymärtää mikä tässä niin viehättää. Päädyin lopputulokseen, että mitenkään käänteikkäämät juonet eivät vain sovi suurelle yleisölle. Kai jollain vain aivotoiminta on niin hidasta, että ainut juoni minkä he pystyvät sulattamaan on itseään toistava, lapsekas juoni jossa hyvä voittaa pahan, tottakai. Olen pahoillani, jos loukkasin jotain tällä kirjoituksella, mutta se on vain minun mielipiteeni, ja tietääkseni Suomessa on sanavapaus laki (tai jotain tälläistä). En väitä itseäni mitenkää muita viisaamaksi tai nerommaksi, mutta saan joskus huomata, että jotkut ikäiseni osaavat vain olla niin yksinkertaisia. He saavat minut ihmettelemään että "Eikö kukaan todellakaa osaa ajatella mailmaa yhtään syvälisemmin?".

Ja nyt olen vihdoinkin väsynyt kirjoittamiseen, ja en vieläkään usko että joku todellakin olisi lukenut tämän loppuun asti. En usko että kukaan jaksaisi lukea minun mielipiteitäni, kun niitä nyt muutenki saa kuunella tarpeeksi. Haluan vielä sanoa, että minulla ei ole mitään hyvä syytä kirjoittaa tätä, ja jos teillä nyt on jotain asiaa minun oikeinkirjoituksestani tai siitä kuinka en vain voi yleistää ihmisten olevan tyhmiä, nii antakaa olla. Saatehan toki kommentoida minulle, ja valittaa ja aukoa päätänne vaikka kuinka paljon, mutta se on energian tuhlausta. Sillä en todellakaan välitä. Kirjoitin tämän yöllä väsyneenä ja tekemisen puuteessa, joten ei minulla ole hyvää syytä välittää, kuka minua vihaisi tämän jälkeen. Kiitos, jos nyt luit tämän loppuun.

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.04.2008 08:09

♪ ♫ ~Tässä on Soubi,
joka ompi pedari,
joka raiskaa Ritsukan,
joka menettää korvansa,
josta suttuu äiti,
joka hakkaa Ritsukan,
joka alkaa angstata,
JONKA AIHEUTTI SOUBI! ~ ♫ ♥


©Saarioinen Lyrics: Ray&Vilma

[Ei aihetta]Tiistai 08.04.2008 19:42

Oon kipee. :<