IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

FideSunnuntai 13.08.2006 13:10

bangkokissa. hirvee saato oli matka tanne. se matkatoimisto ei oikein osaa varkata. eka bussi oli niin taynna et puolet joutu seisomaan, mina mukaanlukien. mut onneks vaan jotain puoltoista tuntia. eika toisessakaan bussissa oikein mahtunu nukkumaan niin olin ihan vasyny kun tulin bangkokiin.

ja sit viela tyhmana ja vasyneena otin taksin enka kysyny paljon maksaa hotellille niin se pyys ihan hirveen ylihinnan. se hotelli oli taynna ja kello oli 5 aamulla eika mulla ollu aavistustakaan mita teen... meinasin jo lahtee viikoks lentokentalle oottamaan. mutta sitten menin oottelee viereisen guesthousen eteen et se aukeis jossain vaiheessa ja aika nopeesti sielta tulikin semmonen mies avaamaan ja paasin heti nukkumaan.

hotelli on ihan hirvee luukku. huone on niin pieni etta hyva kun tavarat mahtuu sangyn viereen... ja suihkutilat ja wc on yhteiset ja todella hamarat. mutta se on todella halpa. 160bahtia paivalta eli noin 3euroo. mika on talla hetkella ihan hyva sen taksikuskin jalkeen.

inhoon bangkokia. taa on ihan hirvee verrattuna etelan saariin ja mestoihin. koko kaupunki pyorii turistien rahojen saamisen ymparilla eika kukaan ihminen oo mukava ilman taka-ajatuksia. esimerkkina kun tuk-tuk eli taksikuski tuli sanomaan etta 10bahtia ja se vie ympariinsa nahtavyyksille. ensin ajattelin et ei voi olla mahollista et se ottaa niin vahan mut sit se sano et eiku tanaan on erikoispaiva kun on aitienpaiva taalla... nooh, kavinkin sitten muutamilla nahtavyyksilla mutta sitten se vei mut semmoseen intialaiseen raataliliikkeeseen. en sit innostunu kuitenkaan jostain syysta ostamaan sielta mitaan ja sanoin et vie mut takas khao san roadille. ei se kuitenkaa vieny vaan sano et mee viela kattomaan toi yks nahtavyys ja kun olin sisalla koko tyyppi haippas...

meinasin ampua itteni tai jonkun mun lahiymparistosta. mut ei sit ollu asetta. ehheh. ei vaan, mulla oli sit onneks kartta ja paatin et vaikka oon kuinka perseessa niin minahan kavelen khao sanille. ihan sama monta paivaa siihen menee (tuntien oman kartanlukutaitoni..). Ei siihen sit menny ku hetkinen. kysyin 7elevenin myyjalta vahan neuvoo ja ihan oikeesti jopa osasin lukee karttaa JA katuja oikein :):)

tasta viimesesta viikosta tulee mielenkiintonen koska inhoon jo valmiiks jokaista vastaantulijaa ja saattaa olla etta joudun piakkoin johonkin kahakkaan. oon todella vittuuntunut tahan mestaan talla hetkella. taytyy vaan yrittaa valttaa joutumista pidatetyks. etta paasen taalta viela suomeenki ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.