IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

BilEet!! "aikuinen nainen mä oon..."Perjantai 23.12.2005 00:10

Jemppis täytti vuosia.. onneee vielä kerran.. :) kakku oli kerrassaan hyvää ja juttuseura mehun kera vielä parempaa.. :) Toisten sukvut on käyty läpi ja mietitty et kenen suvussa on ukko/akka voittosta porukkaa.. jej.. eli melkein oli hauskaa.. ja aina ku yritettiin sivuta jotain aihetta niin siihen kuitenki päädyttiin mitä erikoisempien mutkien kautta.. tällaisia asioita oli mm. puurojuhlan näytelmä, koulu, penkkarit ja toisten suku.. :)

Hauskaa illan jatkoa kaikille.. vois vetää perseet mut eilen tuli jo juotua.. :)

niin ja tosiaan! mut meinattiin tappaa..! jouduin amis autoon!!! se oli tuskaa... poisonia groove coveragen tahdittamana...! Ei näin lapset ei näin... Ja se tosiaan oli poisonia.. kahvataan vähän tossa mutkassa ja seuraavassa niin että auto menee penkkaan.. voi että on nastaa ja sit kuunneellaan viel amis jumputusta niin et tärykalvot hajoaa...

Mut tosiaan kivaa iltaa kaikille...

nii joo..Tiistai 20.12.2005 23:21

Tulipas tos ohimennen mieleen et tämäki on olemassa ja pitäs vissiin tännekki jotaki hassua taas vaihteeks kirjottaa.. Joten kirjotetaan.. :)

Oon koko päivän katellu netistä uusii mattoja mut en oikein meinannu löytää.. sit yks osu kohdalle mut niitä ei enää ollu.. pitänee odottaa pari viikkoa niin eiköhän niitä sit lisää tule..

hui kauhistus jouluki on ihan kohta.. JA LAHJAT VIELÄ OSTAMATTA!!! äälsjf.sd.. c no eipäs voi mitn.. ens vuonna sitten..

Iltaa.. :)Tiistai 06.12.2005 01:02

whee.. uusi jakso lähti aikas rennosti kahdelle tunnilla ainoastaan..! Tuttuun tapaan sai nauraa rentojen opettajien tunneilla ja se jos mikään antaa voimaa jaksaa viel pari jaksoo.. :)

Loppu päivä meni ostellessa kaikkee kivaa ja tietty uusii kirjoja uutta jaksoo varten.. :) sit kotiin ja ilta meniki pelaillessa erilaisii lautapelejä.. Nyt jumiittaan koneella pari päivää ja sit taas kouluun..! :)

Hyviä iltoja kansalle..!

päivä jolloin pääni oli kipeä..Lauantai 03.12.2005 16:11

Hoi voi.. Tiernapoikia on dramatisoitu rautiaisen tahdittamana koko eilinen ilta ja nyt sit on niska niin perkeleen kipeä että pää kääntyy korkeintaan kolme senttiä joka suuntaan.. se on paljon mut kuitenki aika vähän.. :s

Myös baarista selvittiin kotia asti mut vasta tämän päivän puolella ja hauskaa oli voi että.. :)

---> nukkumaan..

synttäreitä... :)Tiistai 29.11.2005 21:28

oli ehkis arvon neidin synttärit tänään.. wooh.. annoin hänelle lahjaks aina niin ihana parrakkaan joulukalenterin... :) Että onneks olkoon viel vaan, jos satut tän lukeen täältä.. :) sit perjantaina vähän kohotellaan maljaa.. alkuviikosta ei kuitenkaan ihan viitti..
- Vanhemmat »