IRC-Galleria

hypotermia

hypotermia

everadio.com

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 26.01.2009 20:37

Oi voih, kyllä miuta tänään koetellaan kovalla kädellä.

Meinasin jo heti aamusta purskahtaa itkuun kun ensinnäkin en olisi mitenkään jaksanut nousta niin hiton aikaisin, sitten meillä ei ollut mitään kunnollista aamupalaksikelpaavaa, joten jäi nälkäkin. Ja äiti huikkasi lähtiessään että Kela-kortti pitää olla mukana, joten etin sitä sitten siinä hiki hatussa ennen kahdeksaa -> Ei löytynyt. Päätin luovuttaa sen suhteen ja sitten etsittiin lapasia mutta nekin lopulta löysin.

Ja mitäs, kultamunalla oli tarkoitus lähteä kouluun ja sehän oli ihan lumen peittämä, siinä sitten muutenkin vittuuntuneena vielä jynssämään ikkunoita puhtaaksi. Käyntiin se sentään lähti, ihme kyllä. Saatoin ehkä jopa muistaa laittaa valot päälle.

Ja sitten tässä välissä ennen viimeisintä koettelemusta tapahtui kaikki hyvä:
-Sain ihanaa naudanjauhelihakastiketta koulussa <3
-Miut kidnapattiin (vaikken tosin vieläkään tajuu sitä juttuu)
-Sain Leilan kanssani lähtemään Lappeenrantaan.
-LÖYSIN PENKKARIASUKANKAAT! <3
-Kävin hakemassa uudenuutukaisen ajokortin ja oon nyt hurjan ylpeä.
-Sain maksettua myös penkkarikarkit Leilalle ja laskeskelin että tämän ja kahden edellisen kohdan yhteenlasketut kustannukset kipusivat yli sataan euroon.
-Mutta ei se mitään.

Sitten pääsin kotiin kahden aikaan ja onnistuin saamaan ensimmäisen konevuoron (!!!!!!!!!!! 8DDD), jonka ohi tosi nukuin kun vähän väsytti ja vein pari tuntia päikkäreitä.

Ja sitten viimeisin koettelemus: olin huuellu ympäriämpäri että miullakin on kuvia viime perjantain teemapäivästä, mutta olin jotenkin onnistunut hävittämään ne koneelta, ainakaan niitä ei ollut siinä kansiossa johon luulin ne lataavani. Sitten etin kameraa sen vartin verran ja nyt sitten täytyy ladata kuvat ja ne pari videota uudestaan koneelle mutta se nyt menee tässä ohessa.


Huomenna 06:45 on oltava muualla kuin täällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.