IRC-Galleria

Grannyn kalsaritLauantai 24.11.2007 19:48

Oltiin tos eilen baaris Jennan ja parin muun jampan kaa, no pointtihan oli tämä: Jennalla ei ollut sopivia kalsareita mukana, joten lahjotin sille semmoset jotka se on mulle joskus antanut ja jotka Jenna on saanut sen mummilta joskus( kuten kuvitella saattaa millaset ne kalsarit oli kun ne on mummilta saatu -.-) No Jenna laitto ne jalkaan ilman mitään mutinoita, baarissa sitten pilkku läheni koko ajan ja Jennalla miehet vaihtu ja sidukkakin maistu koko ajan enemmän ja enemmän. Sitten tuli... ;) Kirkan proidi, joka hurmas Jennan ja vei sen sitten vessaan, kuten muistamme Jennalla oli nää kauheet mummot jalassa jotka ulottui sinne kainaloihin asti, no eiköhän kirkan proidikin sen aika pikaseen huomannut mitkä kalsarit jennalla oli jalassaan ja tästäpä kirkan proidi riemastui ja huusi kovaan ääneen; NÖÖÖÖY SHE HAS HER GRANNYS PANTYS!!!
no, Jenna ei saanut kuuluisaa K:ta kirkan proidilta, mutta ikimuistoisen illan sai molemmat ja pari muuta jamppaa ketä siel baarin vessassa kans oli :)

Kiitos Jenna, että sain jakaa tarinasi muiden kanssa.
-Tarinan opetus oli ettei kannata kierrättää omia mummokalsareitaan, koska ei koskaan tiedä milloin voi joutua käyttämään niitä uudelleen itse. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.