IRC-Galleria

HubaaTiistai 01.11.2005 19:54

Hihii, moro päivis :)

Tänään oli kyl sellast menoo amiskalla et ei useesti näe. Oli nääs nää päivän taitaja kisat ja olin yhen toisen sedän "assistenttina". Siin kaheksan maita piti olla tip top kunnossa ja valmiina töihin. Noh, töistä en tiedä mut ekat kaks tuntia vaan ooteltiin. 9-10 oli ns kirjallinen jolloin me "assistentit" vaan istuttiin jakkaralla "mestarin" vieressä ja tuhistiin ja ooteltiin ku ne raapusti kokeensa valmiiks. Sen jälkeen sit tunnin tauko (taas) ja sen jälkeen päästiin itse töihin.

Kyllä siinä hieman nagertamaan pääs ku mitään ei saanu tehdä jos ei "mestari" erikseen sitä pyytäny. Vaikka nenän edessä olis ollu rätti ja pöytä täynnä paskaa, mitään ei saanu tehdä. Siin meinas jos kenelläkin paineet kasautua höyrystymisen tahtiin ja pinna kireni siihen puol kahteen asti ku ekat lautaset lähti. Siitä eteenpäin sit kirittiin tahtia kun alussa tuli töppäiltyä. Loppujen lopuks kilpailijat lähti mäkeen ja jätti meille loput pöydistä siivottavaks, ai että oli ihanaa! Tuli kyl nostalgiset tunnelmat kesältä kun sai olla Jarmon passitettavana rosessa.

Aika helvetillinen päivä, mutta kahvittelu Hesessä pelasti päivän. Sai vähän avautua ja päästää höyryjä ilmasen kahvin tahdissa (Anssi tarjos :E). Pari tuntia harkkoihin. Nyt syömään, maha anelee armoa.

Saatana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.