IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

RakkaudestaPerjantai 28.03.2008 04:06

Vaikka maailma pyörisi toisinpäin, kuu valaisisi päivisin ja aurinko öisin, jokainen meistä eläisi silti elämänsä yksin. On kuitenkin hetkiä, kun joku koskettaa sinua ja tunnet olevasi osa maailmaa, osa jotain suurempaa kuin vain sinä yksilönä. Näitä hetkiä tulee joillekin useampia, muille harvempia, lopuille siitä väliltä; mutta kun sellainen tulee vastaan, sitä ei voi olla huomaamatta.

Tätä aihetta voisi käsitellä syvällisesti ja hiljaa pohdiskellen, mutten halua kuitenkaan venyttää asiaa tai sanoman luonnetta sen tarpeellisuutta pidemmäksi. Tarkoitukseni ei ole puhua sinulle liian tunteilevasti tai synkistelevästi, hyvä lukija, vaan vain ja ainoastaan tavalla, joka ehkä pyrkii myös koskettamaan jotain sinun sisälläsi.

Voin myöntää, että jos minulta oltaisiin kysytty pyöreä vuosi sitten, että mitä rakkaus on; en osaisi vastata. Voisin määritellä termiä tunteella, jonka jokainen tuntee omalla tavallaan, jonka jokainen tietää sen tuntiessaan, ja sanoisin vielä päälle; että rakastan rakastan. Bulllllshit.

Minä kuvaisin tunnetta sillä, että aika pysähtyy, ja kiihtyy ja pysähtyy taas, kun rakkaasi lähenee tai menee kauemmas sinusta. Kun sinä rakastut, sinä tunnet kuinka maailma muuttuu ympäriltäsi, ja aika jota vietät tämän todella tärkeän henkilön kanssa viilettää ohi silmiesi nopeampaa kuin haluaisit uskoa. Ja se aika, milloin et näe rakkaintasi tuntuu piinalta joka ei näe loppua. Minä tunnen, sinä tunnet, me tunnemme jo tällöin asioita, joita emme välttämättä muulloin elämässämme, yksin vaeltaessamme, välitä tuntea. Kaipuu, ikävä, himo, lämpö ja välitys toisesta saa jälleen merkityksen, kun sinä rakastut johonkin toiseen ihmiseen, ja tiedät, että myös hän välittää sinusta samalla tavalla.

Olet löytänyt jonkun, kenen kanssa voit jakaa asioita elämässäsi, puhua niistä avoimesti ja täyttää tyhjät paikat kumppanisi toiveilla ja haluilla. Tunnet itsesi täyteläiseksi, yltäkylläiseksi. Et voi leikitellä ajatuksella menetyksestä. Et uskalla edes ajatella asioita, joita käsittelit yksin ollessasi. Ja niin, huomaat tunteen kehossasi, joka ei sinne alunperin kuulunut.

Arvasit oikein. Rakkaus. Miltä se tuntuu? Onko se vain mielentila, vai tunteeko keho oikeasti jotain muutosta? Minusta se on molempia. Minusta se tuntuu siltä, että omatuntosi pyörähtää sydämesi ympärille, kuten kuristajakäärme, ja alkaa lyömään tahtia puristuksin, jotka määräävät tunteidesi kulkua. Järkesi voi väittää vastaan, mutta käärme ei hellitä. Ei, vaikka kuinka haluaisit. Vaikka mitä tapahtuisi, käärme puristaa vain kovempaa ja kovempaa. Kunnes.

Kaikki on ohi.
Makaat maassa velttona tietäen, että maailma ei koskaan muuttunutkaan ympärilläsi.
Tietäen, että se oli vain mielikuvitustasi.
Sinun täytyy jatkaa eteenpäin, mutta.. Sattuu.
Järkesi sanoo: "kaikki on ohi." Sinä tiedät kaiken olevan ohi, ja että se oli vain sitä.
Käärme päättää. Nyt riittää, ja päästää irti.
Henkilö joka kosketti sinua elämässäsi on poissa.
Nyt vain sinä yksin olet jatkamassa matkaa, jonka jokainen meistä vaeltaa lopussa.. yksin.

Jäljelle tuosta ajasta jää vain syvä haava, joka ei mene koskaan umpeen. Se on haava, joka pysyy avonaisena sinulle, merkkinä siitä, että sinä kosketit sydäntäni tavalla, jota kukaan muu ei ole tehnyt. Nimesin haavan Kaipuuksi.

Rakkaudella rakkaudesta, sinulle...


A

Dear Diary, mood: apatheticPerjantai 18.05.2007 16:32

My life is spiralling downward..

Today I feel desperate, I want to kill myself...

*Stabbity rip stab stab!*

NOT


Ens viikko vierähtää mökkeillessä ja ilmeisesti taimia istuttaessa. Asia varmistunee maanantakina, kun minulle tehdään diagnoosi jossa minut todetaan hulluksi, ja määrätään ostamaan apteekista lopetuspillereitä. Että sellasta.

Vähän ennen kuun vaihdetta pitäiskin ilmeisesti suunnata Turun mualle, missä alottelisin hommat ravintolalaivalla siinä teatterisillan kupeessa, Aurajoen rannalla. Ei paskempi mesta tehdä töitä, jos multa kysytään. Asustelenki sit koko kesän mutsin Turusta hankkimassa kämpässä, missä se hiimailee aina arkipäivät. Heinäkuu onkin sit sellasta aikaa, et asustelen siellä ihan yksinään :>

Nettiä tai konetta paikan päällä tuskin on. Oumaigaad! Kualemahan siinä tulee, kun ei pääse dataamaan KESÄLLÄ.

Kesäotus kuittaa .o7

Kuka näitäKeskiviikko 07.03.2007 12:26

Nyt enää jaksaa? :E

LoLKeskiviikko 24.05.2006 15:47

Enpä ookkaa kirjotellu piiiitkään aikaan mitn tänne. Pitäis varmaan, ettei teille ihqraxuille tule tylsää.

Noh, pistän pari urlia nyt jakoon mitä oon seuraillu lähiaikoina, ehkä joku muukin löytää niistä iloa päivään.

http://www.purepwnage.com/ - Se klassinen Pure Pwnage. Ihan tähti juttuja sedillä. Suosittelen kaikille jotka tyksii pelaamisest yms. Sivuilta löytyy videoita ja sarjakuvia, sun muuta höpötystä.

http://www.cad-comic.com - Ctrl + Alt + Del, yks laadukkaimmista nettisarjiksista mualimassa. Tsekatkaa ihmeessä, jos pelaaminen on lähellä sydäntä

http://www.thenoobcomic.com - Noobeista kertova sarjis. No ei varsinaisesta, sellasta sarkastista MMORPGeista huumoria repivä systeemi.

http://www.fat-pie.com - Kuvottava. Sairas. Outo. Se paras :)

http://www.guidoandluigi.com/index.php - Salireissuista kertova sarjis. Aika uus ja hilpee.


Jos tuossa vähän alottelis. Tsekatkaa ihmeessä jos pikkasenkin kiinnostaa.

HihiPerjantai 25.11.2005 22:25

Dissasin tänään Stapee.

Nyt se itkee kotonansa.

Ai että on hyvä fiilis :)

Näinpä taasTorstai 03.11.2005 23:41

Huhhuh, päivä pulkassa.

Nyt miettimään mistä pierasen 76€

Saatana.

HubaaTiistai 01.11.2005 19:54

Hihii, moro päivis :)

Tänään oli kyl sellast menoo amiskalla et ei useesti näe. Oli nääs nää päivän taitaja kisat ja olin yhen toisen sedän "assistenttina". Siin kaheksan maita piti olla tip top kunnossa ja valmiina töihin. Noh, töistä en tiedä mut ekat kaks tuntia vaan ooteltiin. 9-10 oli ns kirjallinen jolloin me "assistentit" vaan istuttiin jakkaralla "mestarin" vieressä ja tuhistiin ja ooteltiin ku ne raapusti kokeensa valmiiks. Sen jälkeen sit tunnin tauko (taas) ja sen jälkeen päästiin itse töihin.

Kyllä siinä hieman nagertamaan pääs ku mitään ei saanu tehdä jos ei "mestari" erikseen sitä pyytäny. Vaikka nenän edessä olis ollu rätti ja pöytä täynnä paskaa, mitään ei saanu tehdä. Siin meinas jos kenelläkin paineet kasautua höyrystymisen tahtiin ja pinna kireni siihen puol kahteen asti ku ekat lautaset lähti. Siitä eteenpäin sit kirittiin tahtia kun alussa tuli töppäiltyä. Loppujen lopuks kilpailijat lähti mäkeen ja jätti meille loput pöydistä siivottavaks, ai että oli ihanaa! Tuli kyl nostalgiset tunnelmat kesältä kun sai olla Jarmon passitettavana rosessa.

Aika helvetillinen päivä, mutta kahvittelu Hesessä pelasti päivän. Sai vähän avautua ja päästää höyryjä ilmasen kahvin tahdissa (Anssi tarjos :E). Pari tuntia harkkoihin. Nyt syömään, maha anelee armoa.

Saatana.

[Ei aihetta]Tiistai 01.11.2005 01:01

Eisit
« Uudemmat - Vanhemmat »