IRC-Galleria

joo.Lauantai 23.02.2008 22:56

Kiitti vaan vitusti tästäkin päivästä.
-Darra
-Darratakki lepattaa (jahva.)
-Makaroonit ja ketsupit pitkin lattioita ja seinälläki tais olla.
-hellal oli vitusti.
-Lihaliemikuutio.
-Whiskey.<3
-Hunks divas ni ilta pilal ku en haluu mennä...
-Keskiviikkoo odotellessa.Tomppa sanoo:
reppu täytee juomaa ja kalsarikännit :

Tomppa sanoo:
mul on jo kalsarit jalas

Mike- sanoo:
voi helvetti kiitti tiedost:D

pilkki

Nosebleed Section.Torstai 14.02.2008 12:57

tosKeskiviikko 13.02.2008 20:39

Tissit.Perjantai 01.02.2008 20:49

Tissit ovat naisen ruumiissa tavallisesti noin rintalastan korkeudella sijaitsevat kädensijat. Emättimen ohella tissejä pidetään yhtenä naisen merkittävimmistä eduista miehiin verrattuna.

Rakenne:

Tissejä on tavallisesti kaksi ja ne ovat keskenään melko symmetriset. Itse tissiosan lisäksi niihin kuuluu nänni, jonka pääasiallinen tarkoitus on sojottaa söpösti pystyssä, nännipihan keskellä. Tissien välissä sijaitsee niin kutsuttu tissivako, jonka tarkoitus on pilkistää avonaisesta kaula-aukosta viettelevästi. Jotkut suosivat tissivakoa myös yhdyntään tavallisimman kolmen niin kutsutun perusaukon lisäksi.

Muotoilu:

Tissien muotoilu on hyvin yksilöllinen, ja tissien muoto ja koko saattaa vaihdella hyvin merkittävästi eri naisten välillä. Tavallisesti tissit ovat pyöreät, mutta viime aikoina ovat alaa alkaneet vallata muun muassa niin kutsutut kolmio-, kuutio- ja ketunnenämuotoilut. Tissit ovat erikoisen muotoilunsa ansiosta nykyisin yksi kuvatuimmista aiheista myös taiteessa.

Historia:

Ensimmäisenä historiassa tissejä ovat varmuudella käyttäneet ranskalaiset aatelisrouvat 1400-luvulla. On kuitenkin esitetty, että jo pronssikaudella esiintyi alkeellisia tissejä. Nykymuotoiset tissit ovat pitkälti Elisabeth III:n käsialaa. Viime aikoina tissejä ei ole enää saanut viedä lentokoneeseen, sillä ne luetaan vaarallisiksi tönäisyaseiksi.

Hammaspillu.Perjantai 25.01.2008 21:55

Hammaspillu on pieni, kostea ja karvainen taruolento, joka on sukua ewokeille ja ääntelee samalla tavalla. Se asustelee pimeässä metsässä ja liikkuu useimmiten öisin. Hammaspillut saattavat pälyillä ihmisiä puun takaa tai niitä saattaa istua rykelmässä kiven alla. Kerrotaan varomattomien vaeltajien joutuneen hammaspillun uhreiksi, kun he ovat nukahtaneet metsään kiven tai kannon juureen, jossa hammaspillulla on ollut pesä. Tällöin hammaspillu voi puraista mieheltä kyrvän poikki tai se voi asettua vaihdokkaaksi naisen pilluun.

Toisinaan hammaspillut voivat tulla ikkunasta sisään taloon ja asettua sinne pysyvästi. Avoimelle ikkunalle asetetun metallisen dildon uskotaan voivan estää hammaspillua tulemasta taloon. Kun hammaspillu puraisee metallidildoa, se menettää hampaansa ja kuolee. Kuolevan hammaspillun äänen kerrotaan tekevän maidon happamaksi. Moderneissa urbaanilegendoissa hammaspillu on muuttunut tappajakondomiksi.

[Ei aihetta]Perjantai 18.01.2008 17:25

Operaatio Market Garden ("Kauppapuutarha") oli liittoutuneiden tuholaistorjuntaoperaatio toisen maailmansodan aikana, syyskuussa 1944. Sen tavoitteena oli ottaa haltuun Hitlerin kauppaketjut, ja siten estää natsien makkaransyönti ja taisi siinä olla kysymys jostain toisestakin. Never mind. Hitlerin puutarha oli myös vaarassa, ja kun Hemuli kuuli siitä, lähti hän Venäjälle pakoon. (Hemuli oli Hitlerin puutarhuri.)

historian koe -04....

[Ei aihetta]Perjantai 21.12.2007 00:43

When I buy my wife, at start, she was a cook good, her vagine work well and she strong on plow. But after 3 years when she was 15, she become weak, her voice become deep, she receive a hair on chest and her vagine hang loose like sleeve of wizard.

jannen lauluTiistai 18.12.2007 15:09

I bang on the door but you won't let me in,
'cause you're sick and tired of me reeking of gin.
Locked all the doors from the front to the back,
And left me a note telling me I should pack.

I walk in the bar and the fella's all cheer,
They order me up a whiskey and beer.
You ask me why I'm writing this poem,
Some call it a tavern but I call it home.