IRC-Galleria

iPeksu

iPeksu

Galtsussa since 2006.
Täällä sitä vaan ollaan, nyt pitäis olla tavarat kasassa ja kaikki valmiina huomista varten. Huomenna historian koe (viimenen koeviikon koe!!) ja sit isin kämpille chillaa yheks illaks ennen superperjantaita: koulua 12.15-13.30, joskus puoli neljän jälkeen Rytkösten kyydillä Rautavaaralle, siel chill out med muu nuoriso, sit jossulle pariks päiväks (jos vaikka halkoja pääsis kantamaan :D) ja taas isille chillailemaan. Maanantaina koulun kautta takas äipälle ja siitä se neljäs jakso lähteekin rullaamaan. Joka aamu 09.40 alkaa ja ma & pe loppuu 14.20, muuten 15.50. B3-Saksa k3, uskonto k2, äikkä k3, terveystieto k1, lyhyt matikka k2, ja enkku k2. Tykkään periaatteessa kaikista paitsi terveystiedosta, ei uskonto tai matikan geometria mitään herkkuja ole, mutta siinähän ne menee. Uskonnon opettaja semmonen mummo, kun sitä kuuntelee ni tulee aina iloisempi mieli, tsemppiä vaan sille. :)

Hissan kokeesta jos vetäsis sellasen 7½-9, ni sit tulis ees jonkinlainen todistus.

Omat veikkaukset tokarista:

Ruotsi 5
Biologia 4
Fysiikka 5
Äidinkieli 8
Filosofia 7
Historia 8

En usko saavani yhtään ysiä tälläkertaa, aika pettymys toisaalta, mutta en oo kyllä mikään hikaritikari jaksanu yrittää ollakaan, kun niin vaikeita asioita mulle nuo luonnontieteet ja ruotsi. Äikässä kielenhuollon testistä (kielioppikoe) 6½, puheesta 9- ja referaatista 5/6p. Matti Vanhanen kirjoitelma meni niin putkeen että toivon saavani kasin. Ruotsin kokeessa "osasin" kaiken, eli puolet meni väärin, eli vitonen tuurilla. Fysiikassa kysyin opettajalta kesken kokeen "Hei, pitääks nää perustellakki jollain tavoin?" ni se ope repes ja meinas läpsiä mua, kun kuulemma olin ihan unessa, etteikö fysiikassa perusteltais mitään (:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD <- ope) Biologiassa feilasin oikein urakalla, kun käsitteiden selittely meni ihan kuuseen ja esseen perimmäinen ajatuskin meni väärin, joten huonolla tuurilla saan vitosen ja joudun samalle kurssille uudestaan, hyvällä tuurilla saan nelosen ja pääsen uusimaan pelkän kokeen vielä tänä keväänä. Filosofian esseen kirjotin myöhässä ja nopealla aikataululla samalla mesettäen, ei siitä mitään esimerkillisen syvällistä pohdintaa tullu, lainasin vaan Tarja Halosta vaikka ideana oli lainata maailman suurimpien filosofien ajatuksia ja käydä "keskustelua" heidän kanssaan. Historiaa en jaksanut yhtä kertaa enempää lukea, kun se on niin tarinapitoista. "Miehet kävivät kauppaa merillä, kun naiset kantoivat vauvoja kotona. Miehillä oli esihistorian kehityksen kannalta suuri merkitys, mutta ei sovi unohtaa naisten tärkeää asemaa lasten hoitajina..."

Joskus tulee olo, että mitä järkeä on lukiossa, kun tietää että ajautuu sitten vielä yliopistoon, jossa oma-aloitteisuutta mitataan vielä tiukemmin ja tarkemmin, pitää kantaa vastuu omasta opiskelustaan eikä se ainakaan vielä tunnu onnistuvan... Ei amisten ajatusmaailma kyllä sen paremmin aukea, eikä lukion keskeyttäminenkään kuulosta järkevältä.

Pakkopullaa on vaan pureskeltava entistä lujemmin ja nautittava viimeistään sen kuuluisan valkoisen päähineen hankkimisen jälkeen, ennen suurempia haasteita.

Joskus niin runsassanainen, toisinaan yber hiljainen

Pekshu
(japanilaisittain)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.