IRC-Galleria

ibibi

ibibi

JUMALAN ARMOSTA JUMALAN LAPSI

[Ei aihetta]Torstai 30.03.2006 23:22

Haluatko tulla uskoon?



1. Jumala rakastaa sinua ja hänellä on hyvä suunnitelma elämääsi.

Jumala on luonut sinut ja olet ainutlaatuinen. Maailmassa ei ole ketään kaltaistasi. Koska Jumala on luonut sinut, et ole tarkoitukseton olento vaan elämälläsi on päämäärä. Sinun on mahdollista tietää, mistä olet tullut, kuka todella olet ja mihin olet menossa. Jumala rakastaa sinua.



2. Synti erottaa sinut Jumalasta.

Kaikki paha, joka meissä on, erottaa meidät täydellisestä rakkaudesta, Jumalasta. Jos olet rehellinen, joudut myöntämään, että teemme kaikki joskus vääriä asioita. Nämä saavat meidät häpeämään. Synti turmelee elämämme. Suurin tarpeemme on anteeksisaaminen. Sinä tarvitset anteeksiantamusta, ymmärrät sen tai et.



3. Jeesus kuoli sinun puolestasi

Kuolema on synnin seurausta. Jeesus kuoli sinun sijastasi syntiesi tähden. Hän teki sen, koska hän rakastaa sinua: hän ei halunnut sinun joutuvan maksamaan kaikesta siitä, mitä olet tehnyt väärin. Jeesuksen uhrin tähden syntisi eivät enää syytä sinua Jumalan edessä. Jeesuksen kuoleman tähden Jumala on valmis antamaan anteeksi jokaisen synnin, jonka olet koskaan tehnyt. Sinä voit vapautua syyllisyydestä, häpeästä, pelosta ja tuomiosta. Sinut voidaan sovittaa taivaallisen Isäsi kanssa juuri nyt. Voit puhdistua ja vapautua synnin vallasta. Koska Jeesus nousi kuolleista, sinusta voi tulla sisäisesti uusi ihminen.



4. Sinun on otettava tämä rakkaus vastaan

Sinun on otettava tämä Jumalan tarjoama lahja vastaan. Miksi siirtäisit huomiseen sen, minkä voit tehdä tänään? Nyt on hyvä päivä. Usko nämä hyvät uutiset, niin sinä saat voiman tulla Jumalan lapseksi. Vastaanota Jeesus sydämeesi ja elämääsi. Vastaanota anteeksiantamus ja pelastus. Vastaanota ilo ja rauha Herrassa.



Rukoile näin:



”Jumala, uskon, että sinä rakastat minua. Tiedän, että olen poikennut tahdostasi ja tarvitsen anteeksiantamustasi. Uskon, että annoit Jeesuksen kuolla puolestani. Tahdon kääntyä pois synneistäni. Jeesus, uskon, että kuolit puolestani. Kutsun nyt sinut sydämeeni ja elämääni. Luotan ja uskon Sinuun ja tahdon ottaa sinut vastaan Herrakseni ja Vapahtajakseni. Aamen."



Saat uskoa, että Jumala on kuullut rukouksesi ja Jeesus on tullut elämääsi. Jeesus sanoo: Sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos (Joh. 6:37).





Mitä sitten?



1. Kerro jollekin uskostasi Jeesukseen. Uskosi vahvistuu.

2. Ala lukea Raamattua päivittäin. Aloita Johanneksen evankeliumista.

3. Ala rukoilla eli puhua Jumalan kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.