IRC-Galleria

heejaa <:Maanantai 08.05.2006 18:43

kaikki on kyllä nyt niin mahtavaa!

ulkona on mieletön sää, tuntuu ihan ku ois keskikesä. <3

helsingissä oli uskomattoman upeaa ja rikastin itseäni monin kokemuksi. tanssimassa oli hauskaa, kerrankin mua ei jännittänyt yhtään. tuntu tosi hyvältä tanssia, enkä edes mokannut kovin pahasti. eihän me jatkoon päästy, mutta ainakaan mun mielestä ei oltu kauheen huonoja! tanssi meni suunnilleen niin hyvin kuin oli mahdollista ja oltiin tosi tyytyväisiä. vähän jännittää nähdä se jonain päivänä dvd:ltä, koska se paljastaa armottomasti kaikki virheet. no, olen silti tyytyväinen. kaikki nostot onnistu ja mä vain hymyilin. tuntu hyvältä!

lauantai-iltana lähdettiin katsomaan aasia helsingissä-tapahtumaan kuulunutta sri lankalaista tanssiesitystä ja se oli kyllä kokemus. esiintyjät olivat niin ilosia ja mielettömän rytmitajuisia, ihan olin kateellinen.

myöhemmin illalla nautin vielä hieman erilaisesta kulttuuritarjonnasta tuolla tavastialla. jukka poika ja jenkkarekka. <3 keikka oli hyvä, mutta en vain tiennyt paljonkaan biiseistä, kun niin monet löytyivät uudelta levyltä, jota en tietystikään omista vielä. tunnelma kohos kyllä kattoon aina vanhempien biisien kajahtaessa ilmoille. hypnoosiin, täyteen ja ennen kaikkea tiettyä tunnelmaa. sen verran täytyy sanoa että mun mielestä toi bändi sopii paremmin festareille. aurinkoa, vähän siideriä ja jukka poikaa. toimii <:

sunnuntaina käytiin vielä katsomassa vähän kisoja. melkein tuli tippa linssiin kun esitykset oli niin liikuttavia ja ihania. osasta näkyy se tanssin riemu. kisoista oppii niin paljon aina uutta ja tulee sellanen pakko saada tehdä kaikkea tanssia -olo, niin myös tällä kertaa. toivottavasti pääsen mukaan myös ensi vuonna, jos ei muuta niin katsojana!

eipä tässä muuta.

kiva kun on kerrankin kivaa.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.