IRC-Galleria

ihQd44jejjeee.Tiistai 29.11.2005 01:26

tänään muistin taas kuinka kivaa voimistelu ja valmentaminen onkaan!<3 olin vetämässä treenejä tytöille ja oli ihan huippuhauskaa..oi kaipaan niin valmentamista ja koko tuota voimistelua.voimistelu ei ole vain harrastus - se on elämäntapa!
uuh,viime yönä unta sellaiset 1h 15min..oli aika freesi olo aamulla 7.35 kun jouduin nousemaan,pakon sanelemana tosin.mitä lapsi ei tekisi auton käytön eteen,laiskakin kun vielä on :D nyt on aika jäätävä olo..taitaa uni tulla hyvin helposti ensi yönä.
huomenna alkaa uusi jakso.ja mulla on tiistait kymmenen aamuja.jjjeeee\o/ tosin huomenna taas ylös puoli kasin aikaa ja heittämään mutsi duuniin,että saan auton..jätte kiva!:S
talvi on sitten tullut ja mä olen entistä vaarallisempi auton ratissa..huuuiiii.siellä on oikeasti ihan tajuttoman liukasta ja loskaa ja lunta jajaja.tylsää.juuri oli kesä ja rmj ja aurinko ja lämmin.tänne takaisin se ja heti sanon minä!!
mutta abiverkkarit tuli tänään *happyhappy* ne on aika mageet.wau ja nyt mullakin on sitten vihdoinkin sellaiset.mä oon hei faABIlous '06.siistiä :b

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.