IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

JoulupukillePerjantai 22.12.2006 22:50

Rakas Joulupukki, tiedän että luet irkkaajien päiväkirjoja.
Toivoisin täksi jouluksi The Burning Crusade -lisäosasta Collectors Editionia. Lisäksi toivoisin 360 päiväksi WoWiin lisää peliaikaa. Lisäksi haluaisin wow-kuoret ohjelmoitavaan näppäimistöön, Kalimdor-aiheisen hiirimaton sekä wow-kolaa, mutta ei liian hapokasta.
Lupaan olla kiltti ja olla tappamatta tonttuja näin joulun alla.

[Ei aihetta]Torstai 27.10.2005 15:09

En pääse mirkkiin!!

IRC-päiväkirjaKeskiviikko 26.10.2005 16:05

Rakas IRC-päiväkirja, kiitos että minulla on aina sinut, jolle voin uskoutua täysin luottamuksellisesti.
Kirjauduin heti koneelle, ja huomasin, että salasana vanhentuu pian. Päätin vaihtaa salasanan ja kirjoittaa sen muistiin varmaan paikkaan, sinun sivullesi. (Uusi sana on 'hopparipoju', sillä järjestelmä ei antanut valita mitään edellistä 'anttituisku' -sanaa muistuttavaa)
Kirjauduin irkkiin, kanavilla ei kuitenkaan kukaan ollut hereillä, joten kävin tunnin mittaisen keskustelun _botin_ kanssa. Tämän jälkeen aloin lukemaan viikonloppuna kertyneitä logeja. Keskipäivällä nälkä alkoi tulla siinä lauantaiyön logien kohdalla, mutta kukaan irkkaajista ei lähtenyt mukaani ruokailemaan. Niinpä sitten jatkoin lauantain logeista.
Sitten tapahtui jotain, kanavalle tuli uusi irkkaaja. Mukava kaveri kehoitti tutustumaan johonkin nettisaittiin. Kumma kyllä muutaman mainoksen hypättyä esiin koko selain jäi jumiin. (En ole vaihtanut oletusselainta enkä vaihda, ne ovat jotain hakkereiden koodaamia, eivätkä ole edes suomenkielisiä.) Tämän jälkeen koko kone hidastui, mutta ehkä se johtui nettiruuhkasta, yleensä se menee buutin jälkeen ohi.
Viimein ollessani perjantain logeissa menossa sain viestin hiljaiselle kanavalle. Se olikin vain ilmoitus uuden henkilön putoamisesta verkosta. Aloin siis lukemaan url-logeja parempien nettisaittien toivossa. Äsken toverini pyysi syömään, joten lähetän irkkiin vastaukseni ja poistuin ruokailun ajaksi. Kerron sitten lisää..
- Vanhemmat »