IRC-Galleria

desuuuSunnuntai 07.06.2009 02:15

ghaa mistäs alottais. herätys 5.15. yöllä nukuttu kaks ja puol tuntia. jönnitti nii paljon etten voinu syödä aamupalaa. häivyin sitte vaa ulos ja oli iha turkanan kylmä eikä ketään missään. meri bussissa. outoja katseita. salla asemalla. juna lähti 7.07. noora tuli toijalasta. riehuttiin lastenliukumäessä ja ne vaan vaihto vaatteitaan siinä käytävällä, mä olin pukenu jo kotona. sitte äkkiä vaihto riihimäellä, piti juosta ja ne laitteli hiuksiaan toises junas. alko näkyyn jo muitakin hulluja cosplayaajoija (ei sitä takuulla kirjoteta noin mut ihan sama haluun unkkuun).

ho hoo näin ainakain afenin crestan soldin saritan mapin ööh ne kaks jokka oli soldin kanssa jotka tiedän mutten muista/tiedä niiden nimiä ja sit tietty meri salla ja noora.

mentiin cosplaynäytökseen ja hahaha vitsi s eoli vaan niin outoo se juonto ja serenityn tanssit mut ihan sama. mulla oli ahuskaa. "desuuu?" ghiaa se oli kyllä tota köh aikas sulonen se desu-kun X3
msuta otettiin jopa muutama kuvaki! kitti salla ku teki mulle hatun :3 s-marketista pitsaa ja jäätelöö. ilma oli lämmenny vähän. sitten syönnin jälkeen nukuin tunnin siä kolmos hmm parvella. en ees tajunnu että väsytti niin paljon. muut anto mun jopa nukkua. heräsin vaan kuulutuksen ääneen kahesti.

sittenn jotain sählinkiä ja sitten mä ja noora jo lähettiinki. meri ja salla jäi sinne yöks. selvittiin perille asti. tutustuin siihen paremmin ja mulla oli mukavaa. täällä tampereella on vaan vähän kylmempi ku siellä. mulla oli 10min aikaa nii tallustelin ympäri keskustaa niinku aina teen, mut olin unohtanu että raahaan sitä nukkee mukanani. voi ääh kaikki vaan tuijotti ja nauro. varsinki se yks lissuporukka keskustorilla. ja sit näin allun! muttei se kai nähny mua. kotona ootti äiti ja ruoka. whii.
näin siinä se desucon. hauskaa oli. väsyttää vaan. nyt kyl nukkuun!
aa! ai niin! ostin mä yhden pikku Ed viguurin. taas XD mut se oli sellanen ettei voi tietää mikä sieltä tulee ja sieltä tuli kiukkuinen Ed XDD
no ni, hyvää yötä tampere!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.