IRC-Galleria

Lauantai.Lauantai 06.02.2010 17:36

Oh eilen oli viikon pisin työpäivä, mutta sain vähiten aikaiseksi. No onnistuin tekeen valtavan naarmun yhden työpöydän kanteen. Hmm.
Heh oli kyllä kummalliset jutut varastolla. Heh.

Töiden jälkeen kipasin prisman kautta ja sitten ryntäsin kotiin värjäämään hiuksia. Söin sitten ruakaa tyytväisenä sillä välin kun piti odotella. Ugh siitä on kauan kun värjäsin viimeksi, en muistanut, että se on näin sotkuista. Niskaa ja korvia kirveli. Kässissä menee harmaan ruskeita raitoja. Hohhoh, ehkä opin vielä joskus.
No ei sentään tullut sormenjälkiä kylppärin oveen. Avaan sen aina sormenpäillä ja siinä on siniset ja mustat sromenjäljet ainakin XD

Olli ei edes huomannut että olin värjännyt! Pah ja pyh! Vähän harmistuin, mutta se sai mut nopeesti unohtaan sen kun oli vähän muuta ajateltavaa. Hmm..


Illalla mietin, että mihinköhän olin jäänyt mun vanhassa päiväkirjassa ja kaivoin sen yöpöydän laatikosta. Oon alottanut sen 16.8.2005. Eka päivä kasiluokalla.... Vou. Oli niin pakko lukea.
En oo pitkään aikaan nauranut ja itkenyt niin paljoa. No olipas mulla yläaste. Niin paljon asioita on tapahtunut! Voi rähkä. AIka hirveetä. Mä olin ihan hirvee. Voi matias parkaa..

Uhhuh oli omituista herätä. Näin kummallisia unia siitä, millaista mun leffaillalsta tänään tulee. Meen nyt vihdoin ja viimein katsomaan sen avatarin! Argh kun oon halunnut nähdä sen. Tänään sitten mennään ollin kanssa sitä katsomaan.

Tänään kun heräsin aloin heti ompelemaan. Siis oikeasti, ompelemaan. Ompelin itselleni valkoisen hameen. Tai no lähinnä lannevaatteelta tää mun mielestä näyttää. Muistin, että ompelukoneen käyttö oli kauheempaa, mutta ei näköjään. Vähän tuli sotkua, mutta mun asu on muutenkin niin halvan näköinen, niin ei sitä kukaan huomaa ehe heh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.