IRC-Galleria

Perjantai.Perjantai 12.02.2010 21:00

Uhhuh.
Oon taas vaan ollut niin väsynyt, etten oo jaksanut tulla edes koneelle.
No eilen olin kyllä kokoamassa isoveljen tietokonetta, ja vähän siivoilemassa koska siellä sen kotona on ihan hirveetä! Yäk.

Nooh en tainnut mainita, että mulla oli inssi tänään.
Oon tavallaan hyvin iloinen, että mun vatsa tajusi alkaa jännittää vasta sitten kun etupenkille tulikin se varsinainen kokeenvahtija. Oli yksi ajotunti ennen sitä ja se meni mun mielestä aikas hyvin, muutaman kerran vaan sammus kun selitin samalla jotain.

Varsinainen koe jännitti sitten aivan hirveesti. Tuntu siltä, että oksennan ihan siihen paikkaan. Ihan heti lähdössä meni pää sekaisin ja meni ihna blank hetkeksi. En muistanut miten käsijarrun saa pois. Se oli ihan hirveetä. En vaan tajunnut mitä tein.

Tämö kyseinen mies "vahti" oli ihan hirvee. Se ei puhunut yhtään mitään. Yritin aloittaa pientä keskustelua, mutta hän vastasi vain ehkä kahdella lauseella ja sitten taas kulmat kurtussa hiljaa. Aargh! Olin purra kieleni irti kun mua jännitti.

Auto sammui liikennevaloissa muutaman kerran kun mua jännitti vaan niin paljon. Nielin kyyneleet ja matka jatkui.

No siis en päässyt läpi ajokokeesta, koska tein ihan pienen virheen yhden kerran kaistan vaihdossa kun en katsonut päällä taaksepäin, vaikka katsoin kyllä peileistä. Ja pyh, näin ihan hyvin eikä siellä ollut saakeli ketään!

Pah ja pah ja pah!
Ärsyttävää. Kun koe oli ohi ja sain hyvin inhottavan vihaiseen sävyyn palautteen, tiesin että alan itkemään. Se oli ärsyttävää. Noh onneksi auotokoulunope ja tämä vahti jutteli hetken ulkopuolella niin sain olla rauhassa.
Jan sitten vei mut vielä tankkaan. Heh se sai mut nauramaan.

Ja töihin takaisin. Pöh.
Olin viiteen.

En saanut kotipitsaa koska reputin.
No 23.päivä sitten uudestaan.
Tänään pistän äitin kattomaan mun kanssa killbillin ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.