IRC-Galleria

Urgh.Tiistai 09.03.2010 16:52

Ööh eilen olin ihan pöpperössä kun näin outoja unia ja luin Breaking Dawnia vikana illalla ja heti aamulla. Hmmmgh. Veri maistuu suussa.

Eilen heti aamulla huomasin, että mun kurkkua särki sillai pahasti ja se oli karhee. Syöminen ja juominen sattuu, mutta kiskoin paljon karkkia ainakin töissä koska kukaan muu ei syönyt niitä heh :D
Välttelin ihmisiä koska en jaksanut puhua. Paitsi sitten lukion tunnilla kun näin Nean, aloin jutteleen sen kanssa tosi paljon. Uh.
Näin Otanin sitten nopeesti kirjastossa koulun jälkeen. Oli tosi kaunis tähtitaivas kun menin kotiin ja muutenkin oli tosi kaunis päivä eilen.

Illalla sitten huomasin että olo oli pahentunut. Mun kurkku on tosi ahdas ja sillai, että kaikki on kauheen vaikeeta. Puhuminenkin. Oon ollu kyllä tänään vaan yksin kotona että en ihan kauheesti oo puhunut mutta ei silti tuu paljoa ääntä. Syöminen on hirveintä. Ärsyttävää kun on kamala nälkä, mutta ei oikein pysty syömään.
Tänään ois pitänyt äikän tunnilla pitää yksi esitelmän tapainen nii se nyt jää väliin. Grlarg, Petri-sensei tappaa mut TT__TT

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.